Rayo Vallecano – Sociedad 0:2 (kon.) | Atlético Madrid – Granada 5:0 (kon.) | Zaragoza – Barcelona 0:3 (kon.)
Bilbao – Real Madrid 0:3 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
5:0 (2:0)
Granada CF
Nedeľa 14.04.2013, 17:00 • Estadio Vicente Calderón, Madrid • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase už hráči Atlética nezaváhali a potvrdili svoju ofenzívnu silu ďalšími troma gólmi. Najskôr sa už v 47. minúte gólovo presadil Radamel Falcao, následne v 63. minúte pridal ďalší gól Raúl Garcia a v 70. minúte uzavrel gólový účet stretnutia na hodnote 5:0 domáci David Luis. Atlético si teda do tabuľky odnáša ďalšie tri body a Granada ostáva dnes bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo španielskej Primera División.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:55:15)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Priamy kop z hranice pokutového územia domáceho Atlética odišiel zahrávať Buonanotte, no jeho delovka napokon skončila len na múre domácich tiel!
     
    90+2
    V závere nadstaveného času získali hráči Granady priamy kop z pravej strany, ktorý odišiel zahrávať Torje a po jeho centri napokon zakončoval Brahimi, no bol neúspešný. Na rade je však ďalší priamy kop pre hostí!
     
    90+1
    "Trikrát a dosť!" To by si určite veľmi rád povedal domáci Falcao, ktorému chýba k hetriku už len jeden gól. Tentokrát mal veľkú šancu, no loptu umiestnil len o pár centrimetrov vedľa pravej žŕdky granadskej brány.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    90
    Juanfran získal loptu na pravej strane a následne preveril svoje centrovacie schopnosti. Táto skúška skončila nad jeho očakávania, keďže lopta skončila po odcentrovaní až za postrannou čiarou.
     
    89
    Z ľavej strany tentokrát tvrdo zakončoval Rodríguez, no gólman Roberto zasahovať nemusel, keďže delovka tohto madridského hráča letela len vedľa jeho brány.
     
    88
    Buonanotte neustrážil na ľavej strane svoje nervy na uzde a po prieniku domáceho Falcaa loptu získal len nedovolene. Na rade je teda voľný kop pre Atlético.
     
    87
    Ofenzívna snaha domáceho Atlética pokračuje a očividne chcú domáci pre Falcaa vybojovať hetrik. Zatiaľ však veľa času do konca tohto zápasu už neostáva.
     
    86
    Únikom po pravej strane sa tentokrát chcel presadiť Gabi, čo sa mu aj napokon podarilo, no jeho následný center na Kokeho bol už len veľmi nepresný a loptu získali hráči Granady.
     
    85
    Začínam mať pocit, že tento zápas sa už len dohráva. Granada drží loptu na svojich kopačkách, no už sa nejako nehrnie dopredu. Päťgólová nádielka hosťom asi stačí.
     
    84
    Oliver Torres tvrdo zakončoval z ľavej strany, no napokon minul priestor hosťujúcej brány. Na rade je teda odkop v podaní gólmana Roberta.
     
    83
    Adrián si niekoľkokrát vymenil loptu s Falcaom na ľavej strane, no následne ju poslali len na Olivera Torresa, ktorý sa snaží niečo vymysliť z úrovne stredu ihriska.
     
    82
    Gólman Courtois si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok. Tentokrát zachytil loptu po pomerne nedôraznom centri od hosťujúceho El-Arabiho.
     
    81
    Falcao získal loptu na ľavej strane a následne ju odcentroval na Insúa, no jeho zakončenie letelo len vysoko nad bránu hosťujúcej Granady. Následne bol však gólman Roberto nepríjemne zložený k zemi Falcaom, ktorý do neho narazil. Na rade je krátke ošetrovanie.
     
    80
    Dobrý center Kokeho z rohového kopu letel presne na hlavu Adriána, no jeho zakončenie napokon letelo len tesne nad bránu hosťujúcej Granady.
     
    79
    Insúa získal loptu na ľavej strane, no z ťažkého uhla už zakončovať nedokázal. Následne však proti Angulovi vybojoval pre Atlético aspoň rohový kop.

    Góly: 4. Diego Costa, 28. Falcao, 47. Falcao, 63. Raúl García, 70. Luis

    Karty:   65. Miranda (MAD) – 34. Nyom (GRA), 53. Brahimi (GRA), 54. Ighalo (GRA)


    Atlético Madrid: Courtois – Miranda, Juanfran, Filipe Luis (73. Insúa), Godín, Gabi, Raúl García (71. Oliver Torres), Koke, Falcao, Diego Costa (68. Adrián)
    Granada CF: Roberto – Diakhaté, Angulo, Nyom (46. Juanma Ortiz), Mainz, Brahimi, Nolito, Mikel Rico, Torje, Ighalo (68. Buonanotte), Aranda (75. El-Arabi)

    Rozhodca: Ignacio Iglesias – Alfonso Costoya, Víctor Fernández