Česko – Fínsko 0:1 (kon.) | Slovensko – Rusko 1:5 (kon.)
koniec
Slovensko
1:5 (0:1, 1:2, 0:2)
Rusko
Sobota 13.04.2013, 14:30 • Zimný štadión Trnava • Turnaj 4 krajín hráčov do 20 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:15
    Rusko dalo gól!
    Němec strelu neudržal medzi betónmi, spoza jeho chrbta ho z bránkoviska do brány strčil GEORGIJ BUSAROV. Tešiaceho sa Busarova nešportovo hodil na mantinel Minárik a okamžite sa tak za bránou strhla mela, pretože toto si skutočne nemal dovoliť. Podobne ale preplo Maslovovi, ktorý nebyť zásahu čiarového rozhodcu, tak Minárika nielen dobije, ale aj dokope korčuľou. Asistencie: Ildar Šiksatdarov a Pavel Koledov.
     
    43:36
    Rusko dalo gól!
    ALEXANDER BARABANOV a jeho výborná práca! Prvú strelu mu Němec vyrazil, dorážku si pripravil a zápästím ju nádherne poslal do vinkla! Asistencie: Nikolaj Vladimirov a Denis Kamajev.
     
    39:10
    Rusko dalo gól!
    DMITRIJ STULOV nahodil puk z ľavej strany od modrej na bránu a Němec mal zakrytý výhľad! Bol to len pokus, ale vyšiel Rusom na jednotku, znova vedú o dva góly. Bez asistencie.
     
    36:28
    Slovensko dalo gól!
    Presne zasadená dorážková strela z pravého kruhu z hokejky MICHALA VALJENTA! Asistencie: Stanislav Horanský a Milan Kolena. Navyše pokračujeme v presilovke a máme výbornú šancu na vyrovnanie.
     
    32:20
    Rusko dalo gól!
    Rusi potočili puk v pásme, Koledov spoza pravého kruhu poslal puk krížom k pravej žrdi a tam si s Němcom už poradil ALEXANDER BARABANOV. Asistencia: Pavel Koledov.
     
    07:45
    Rusko dalo gól!
    VADIM CHLOPOTOV dostal puk krásne do jazdy od Jakimova a už nemal problém, menší samostatný nájazd na brankára vyriešil blafákom a strelou pod brvno. Asistencie: Bogdan Jakimov a Eduard Gimatov.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 37. Valjent (Horanský, Kolena) – 8. Chlopotov (Jakimov, Gimatov), 33. Barabanov (Koledov), 40. Stulov, 44. Barabanov (Vladimirov, Kamajev), 57. Busarov (Šiksatdarov, Koledov)


    Slovensko: Němec – Gachulinec, Janovčík, Mikuš, Dinda, Palovič, Valjent, Majerčík – Mančák, Gríger, Lunter – Šimun, Kolena, Horanský – Tibenský, Gašpar, Veliký – Hrehorčák, Mlynčár, Schroner – Minárik.
    Rusko: Ustinský – Triamkin, Ľubuškin, Bereglazov, Stalnov, Maslov, Koledov, Stulov, Malenkich – Skladničenko, Osnovin, Žafiarov – Chlopotov, Jakimov, Gimatov – Voronin, Busarov, Šiksatdarov – Kamajev, Barabanov, Vladimirov.

    Rozhodca: Jonák, Stano – P. Šefčík, Návratek

    Diváci: 389