Freiburg – Hannover 3:1 (kon.)
koniec
SC Freiburg
3:1 (2:1)
Hannover 96
Piatok 12.04.2013, 20:30 • MAGE SOLAR Stadion, Freiburg im Breisgau • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Priamy kop rozohrali domáci futbalisti Freiburgu nakrátko a následne loptu poslali na pravú stranu k Makaidimu. Ten chcel krížnou prihrávkou nájsť niekoho pred gólmanom Zielerom, no napokon našiel len obrancu Hannoveru – Sobiecha.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    86
    Aj domáci tréner Streich posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Caligiuriho nastupuje do hry oddýchnutý Günter.
     
    85
    Domáci sa dostali do fantastickej gólovej šance, keď z pravej strany chcel gólmana Zielera prelobovať Kruse, následne zakončoval ešte aj Makiadi, no do jeho strely sa hodil obranca Hannoveru – Djourou, ktorý má následne problémy so zranením.
     
    82
    Domáci Schuster nepríjemným kopom do nôh zložil k zemi hannoverského kapitána Cherundola, za čo si odnáša jasnú žltú kartu.
     
    76
    Na rade je aj posledné striedanie Hannoveru 96. Namiesto Pocognoliho nastupuje do hry čerstvo rozcvičený Sobiech.
     
    75
    Striedať bude aj domáci tréner Streich. Namiesto Santiniho posiela na trávnik oddýchnutého Makiadiho.
     
    75
    Hosťujúci tréner Slomka posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Ya Konana nastupuje do hry oddýchnutý Abdellaoue.
     
    73
    Freiburg dal gól!
    Domáci sa z rýchlej útočnej kombinácie dostávajú do dvojgólového vedenia! Po skvelej krížnej prihrávke od Krusea sa k lopte na pravej strane dostal Santini, ktorý svojou presne namierenou prihrávkou našiel na ľavej strane JONATHANA SCHMIDA! Ten nekompromisne zakončil a gólmanovi Zielerovi lopta prepadla popod ruky presne do siete Hannoveru.
     
    69
    Diouf sa dostal do ďalšej dobrej šance, keď získal loptu v centrálnej časti a následne tvrdo zakončoval. Jeho projektil však letel len priamo do náručia gólmana Baumanna, ktorý následne prerušil plynulosť hry.
     
    63
    Na rad prichádza aj prvé striedanie hosťujúceho Hannoveru. Namiesto Stindla nastupuje do hry oddýchnutý Sérgio Pinto.
     
    60
    Hosťujúci Zieler je naozaj v skvelej forme! Tentokrát nadvakrát zneškodnil domáceho Caligiuriho, ktorý najskôr odhlavičkoval loptu po centri od Krusea a následne zakončoval aj svojou pravačkou! Gólman Zieler však loptu vyrazil len za svoju bránu!
     
    59
    Do skvelej gólovej šance sa na pravej strane tentokrát dostal domáci Schmid, ktorý z polotočky nekompromisne zakončoval, no gólman Zieler loptu dobre videl a následne ju svojím telom zblokoval len tesne vedľa svojej brány!
     
    56
    Priamy kop bol rozohrávaný nakrátko, no následne sa k delovému zakončeniu dostal domáci Schmid! Jeho delovka však napokon zarotovala a skončila len tesne nad brvnom hosťujúcej brány Hannoveru.
     
    53
    Ya Konan bol nepríjemne faulovaný na pravej strane, no v pomerne veľkej vzdialenosti. Priamy kop odišiel zahrávať Stindl, no jeho strieľaný center napokon skončil len v náručí gólmana Baumanna, ktorý upokojil tempo hry.
     
    50
    Po dobrej prihrávke do behu sa k lopte dostal Schmid, no napokon bol dobre bránený hosťujúcim Djourouom, ktorý loptu posunul do náručia gólmana Zielera, ktorý následne upokojil aktívnych hráčov Freiburgu.
     
    46
    Domáci tréner Streich si pripravil prvé polčasové striedanie. Namiesto Krmaša nastupuje do hry oddýchnutý Höhn.
     
    45+
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    44
    Freiburg dal gól!
    Domáci sa napokon opäť dostávajú do vedenia! K lopte sa na ľavej strane dostal domáci Caligiuri, ktorý skvelým centrom našiel síce len hosťujúceho Stindla, no od neho sa lopta odrazila presne pred MAXA KRUSEA, ktorý nekompromisnou delovkou z poltočky prekonal bezmocného gólmana Zielera.
     
    36
    Hannover dal gól!
    Po dobrom odkope hosťujúceho gólmana loptu veľmi dobre spracoval hosťujúci Schlaudraff, ktorý následne posunul loptu na Dioufa! Ten zakončoval tesne pri gólmanovi Baumannovi, no od neho sa lopta odrazila len na ľavú stranu. Diouf následne nebol sebec a skvelou prihrávkou našiel KONSTANTINA RAUSCHA, ktorý svojou delovkou nedal Baumannovi žiadnu šancu.
     
    30
    Ginter sa zaujímavo presúval po pravej strane a následne si chcel urobiť sťahovačku na stred, no nekompromisne ho fauloval hosťujúci Stindl. Ten si za tento faul odnáša žltú kartu.
     
    27
    Schulz tesne za stredom ihriska nekompromisne zložil k zemi domáceho Santiniho, za čo si odnáša žltú kartu. Po vlastnom góle je to ďalší nepriaznivý zápis pre tohto hráča Hannoveru.
     
    24
    Freiburg dal gól!
    Domáci sa po kurióznej situácii napokon dostávajú do vedenia! Loptu na ľavej strane získal domáci Santini, ktorý ju dobre odcentroval na pravú stranu. Tento center napokon preloboval gólmana Zielera a skončil len na kopačkách hosťujúceho CHRISTIANA SCHULZA, od ktorých sa lopta odrazila do hosťujúcej brány. Vlastný gól ako vyšitý.
     
    24
    Domáci Kruse získal loptu tesne za hranicou hannoverského pokutového územia a následne z otočky tvrdo zakončoval. Gólman Zieler však loptu napokon so šťastím vytlačil na rohový kop!
     
    20
    Mujdža sa dostal do dobrej šance na pravej strane, no následne loptu len krížne odcentroval. Kruse však jeho úmysel úplne nepochopil a lopta mu napokon ušla až za ihriskovú čiaru. Ďalší odkop teda predvedie gólman Zieler.
     
    17
    Schmid sa veľmi dobre presúval po pravej strane a následne loptu krížne odcentroval na Caligiuriho, ktorý z ťažkého uhla predsa len hlavičkoval. Obranca Schulz však loptu zachytil a následne ju odkopol do bezpečia.
     
    12
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát dostal domáci Kruse, ktorý v centrálnej časti získal loptu po skvelej prihrávke od Schmida a následne z prvej pálil. Jeho nekompromisný projektil však napokon skončil len vysoko nad bránou Hannoveru.
     
    8
    Po zaujímavom centri od Pocognoliho z ľavej strany si loptu v centrálnej časti spracoval Ya Konan, ktorý následne z otočky volejovo zakončoval, no jeho delovka minula priestor brány domáceho Freiburgu.

    Góly: 24. Schulz (vla.), 44. Kruse, 73. Schmid – 36. Rausch

    Karty:   82. Schuster (FRE) – 27. Schulz (HAN), 30. Stindl (HAN)


    SC Freiburg: Baumann – Krmaš (46. Höhn), Mujdža, Diagne, Sorg, Ginter, Schuster, Kruse, Caligiuri (86. Günter), Schmid, Santini (75. Makiadi)
    Hannover 96: Zieler – Djourou, Schulz, Pocognoli (76. Sobiech), Cherundolo, Hoffmann, Rausch, Stindl (63. Sérgio Pinto), Schlaudraff, Ya Konan (75. Abdellaoue), Diouf

    Rozhodca: D. Aytekin – C. Dietz, B. Brand

    Diváci: 23000