Freiburg – Hannover 3:1 (kon.)
koniec
SC Freiburg
3:1 (2:1)
Hannover 96
Piatok 12.04.2013, 20:30 • MAGE SOLAR Stadion, Freiburg im Breisgau • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase tohto zápasu už hráči domáceho Freiburgu jasne dominovali a svoje vedenie si dokázali v 73. minúte gólom Jonathana Schmida navýšiť na rozdiel dvoch gólov. Freiburg by mohol vyhrávať už väčším náskokom, no hostí z Hannoveru výrazne podržal gólman Zieler, ktorý mal poriadne veľa práce, no niekoľko zákrokov zvládol na výbornú. Hannover si teda neodnáša z Freiburgu ani bod, kdežto domáci majú plný bodový zisk.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z nemeckej Bundesligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:25:14)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Ďalší tvrdý faul na domáceho Makaidiho smeroval z nôch hosťujúceho Hoffmanna. Momentálne sa hrá prevažne v strede ihriska a vyzerá to tak, že už sa nič vážne nestane.
     
    90+2
    Priamy kop rozohrali domáci futbalisti Freiburgu nakrátko a následne loptu poslali na pravú stranu k Makaidimu. Ten chcel krížnou prihrávkou nájsť niekoho pred gólmanom Zielerom, no napokon našiel len obrancu Hannoveru – Sobiecha.
     
    90+1
    Makiadi získal loptu na ľavej strane, no napokon ho nekompromisne fauloval hosťujúci Djourou. Na rade je teda priamy kop pre domáci Freiburg zo vzdialenosti približne 22 metrov.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    Schuster si tentokrát mierne nerozumel so svojim spoluhráčom – Günterom a loptu s prehľadom poslal len na kopačky svojich protihráčov. Mám však pocit, že tým už dochádzajú sily na útok.
     
    89
    Diouf získal loptu na pravej strane a následne chcel na gólmana Baumanna niečo vymyslieť, no nepodarilo sa mu to. Lopta mu z kopačiek odskočila a napokon skončila len presne v náručí gólmana Freiburgu.
     
    88
    Obranca Hannoveru – Djourou sa po miernom zranení napokon vrátil do hry a hneď sa zapája do útočnej snahy hosťujúceho Hannoveru. Tentokrát však z ľavej strany zakončoval domáci Günter, ktorého strelu však gólman Zieler zachytil vo svojom náručí.
     
    87
    Hannover sa stále snaží niečo vymyslieť, no pozorný Freiburg je jasne proti a skvele sa bráni. Uvidíme, či sa podarí hosťom ešte niečo vykúzliť a ohroziť tak gólmana Baumanna.
     
    86
    Aj domáci tréner Streich posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Caligiuriho nastupuje do hry oddýchnutý Günter.
     
    85
    Domáci sa dostali do fantastickej gólovej šance, keď z pravej strany chcel gólmana Zielera prelobovať Kruse, následne zakončoval ešte aj Makiadi, no do jeho strely sa hodil obranca Hannoveru – Djourou, ktorý má následne problémy so zranením.
     
    84
    Domáci obranca Diagne sa nepríjemne zrazil s hosťujúcim Schulzom a následne si sťažuje na bolesť v ľavom členku. Po krátkej chvíli sa však pozviechal a pokračuje v hre.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 23000 divákov.
     
    83
    Rausch preveril svoje strelecké schopnosti strelou z centrálnej časti, no napokon bol neúspešný! Jeho delovka smerovala len na gólmana Baumanna, ktorý ju úspešne zblokoval napravo od seba.
     
    82
    Domáci Schuster nepríjemným kopom do nôh zložil k zemi hannoverského kapitána Cherundola, za čo si odnáša jasnú žltú kartu.
     
    81
    Hráči Hannoveru sa stále snažia niečo zaujímavé vymyslieť a vsietiť gól, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Freiburg momentálne kontroluje priebeh zápasu s veľkým prehľadom.
     
    80
    Domáci Schuster získal loptu na ľavej strane a následne tvrdo zakončoval, no jeho projektil zblokoval jedne z hosťujúcich obrancov, ktorý následne loptu odkopol do bezpečia.
     
    79
    Po nepresnom zakončená od Schlaudraffa sa k lopte dostal len gólman Baumann, ktorý ju následne s maximálnou jemnosťou odkopnee smerom dopredu.
     
    78
    Hannover sa zatiaľ drží s loptou na súperovej polovici, no Freiburg zatiaľ hrá veľmi dobre v defenzíve a očividne inkasovať už nechce. Uvidíme, či si Baumann udrží len jeden inkasovaný gól.
     
    77
    Po dobrom centri od Dioufa sa k lopte dostal len domáci Mujdža, ktorý loptu zblokoval svojou hlavou do bezpečia. Hostia však stále ostávajú pri lopte a útočia.
     
    76
    Na rade je aj posledné striedanie Hannoveru 96. Namiesto Pocognoliho nastupuje do hry čerstvo rozcvičený Sobiech.
     
    75
    Striedať bude aj domáci tréner Streich. Namiesto Santiniho posiela na trávnik oddýchnutého Makiadiho.
     
    75
    Hosťujúci tréner Slomka posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Ya Konana nastupuje do hry oddýchnutý Abdellaoue.
     
    74
    Hra pokračuje aj ďalej. Domáci výborne kontrolujú priebeh hry, no hostia sa stále nevzdávajú a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    73
    Freiburg dal gól!
    Domáci sa z rýchlej útočnej kombinácie dostávajú do dvojgólového vedenia! Po skvelej krížnej prihrávke od Krusea sa k lopte na pravej strane dostal Santini, ktorý svojou presne namierenou prihrávkou našiel na ľavej strane JONATHANA SCHMIDA! Ten nekompromisne zakončil a gólmanovi Zielerovi lopta prepadla popod ruky presne do siete Hannoveru.
     
    72
    Diouf sa snažil preniknúť osamotený cez stred, no následne sa pri ňom pristavil domáci Diagne, ktorý ho potiahol za dres a stiahol na zem. Na rade je teda voľný kop pre Hannover.
     
    71
    Rausch získal loptu na hranici pokutového územia a následne svojou ľavačkou tvrdo zakončoval, no gólman Baumann loptu dobre videl a efektívne ju zachytil vo svojom otvorenom náručí.
     
    70
    Po niekoľkých nevydarených prihrávkach na strane domáceho Freiburgu sa k lopte dostali futbalisti Hannoveru, ktorí sa okamžite snažia niečo vymyslieť. Zatiaľ im však domáci dobre odolávajú.
     
    69
    Diouf sa dostal do ďalšej dobrej šance, keď získal loptu v centrálnej časti a následne tvrdo zakončoval. Jeho projektil však letel len priamo do náručia gólmana Baumanna, ktorý následne prerušil plynulosť hry.
     
    68
    Caliguiri to tentokrát pri svojej ofenzívnej snahe poriadne prehnal. Narazil na hosťujúceho Cherundola, ktorý ho chcel vrámci pravidiel odstaviť, no Caliguiri pridal do hry aj nedovolený faul.
     
    67
    Santini sa dostal k lopte na pravej strane a následne ju chcel odcentrovať na Krusea, no to mu už mierne nevyšlo. Loptu zachytil pozorný Pocognoli, ktorý následne zakladá útok Hannoveru.
     
    66
    Santini sa s loptou veľmi dobre presúval cez stred, no následne bol tvrdo faulovaný hosťujúcim Hoffmannom. Ten sa len so zlým očakávaním pozrel na hlavného rozhodcu, no pán Aytekin bol tentokrát lojálny a žltú kartu nevytiahol.
     
    65
    Ya Konan získal loptu po dobrom centri na ľavej strane a následne chcel z prvej loptu posunúť na Sérgia Pinta, no to sa mu už nepodarilo. Lopty sa po krátkej chvíli zmocnili hráči domáceho Freiburgu.
     
    64
    Diouf tvrdo zakončoval z centrálnej časti, no napokon trafil len dobre postaveného Mujdžu, ktorý loptu zblokoval za postrannú čiaru. Na rade je teda autový hod pre hosťujúci Hannover.
     
    63
    Na rad prichádza aj prvé striedanie hosťujúceho Hannoveru. Namiesto Stindla nastupuje do hry oddýchnutý Sérgio Pinto.
     
    62
    Hráči domáceho celku sa stále snažia niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Hannover sa veľmi dobre bráni a naozaj nenecháva nič na náhodu. Momentálne sa hrá len v okolí stredu ihriska.
     
    61
    Diouf sa snažil presadiť po pravej strane, no napokon mal poriadne problémy s domácim Diagnem. Ten mu loptu s prehľadom vypichol a následne poslal do útoku domáci Freiburg.
     
    60
    Hosťujúci Zieler je naozaj v skvelej forme! Tentokrát nadvakrát zneškodnil domáceho Caligiuriho, ktorý najskôr odhlavičkoval loptu po centri od Krusea a následne zakončoval aj svojou pravačkou! Gólman Zieler však loptu vyrazil len za svoju bránu!
     
    59
    Do skvelej gólovej šance sa na pravej strane tentokrát dostal domáci Schmid, ktorý z polotočky nekompromisne zakončoval, no gólman Zieler loptu dobre videl a následne ju svojím telom zblokoval len tesne vedľa svojej brány!
     
    58
    Schmid si tentokrát mierne nerozumel s domácim Krusem a následne domáci Freiburg stratil loptu. Na rade je teda rýchly útok Hannoveru. Z neho zakončoval Schlaudraff, no jeho projektil gólman Baumann zachytil vo svojom náručí.
     
    57
    Kruse to tentokrát skúšal strieľaným centrom z pravej strany, no jeho zakončenie gólman Zieler úspešne zachytil vo svojom náručí. Následne sa bude zakladať útok Hannoveru.
     
    56
    Priamy kop bol rozohrávaný nakrátko, no následne sa k delovému zakončeniu dostal domáci Schmid! Jeho delovka však napokon zarotovala a skončila len tesne nad brvnom hosťujúcej brány Hannoveru.
     
    55
    Kruse sa dobre presúval cez stred, no následne bol nekompromisne faulovaný hosťujúcim Hoffmannom. Domáci majú teda k dispozícii priamy kop zo vzdialenosti približne 25 metrov!
     
    54
    Caligiuri sa s loptou dobre presúval po ľavej strane a následne ju odcentroval jemným odkopom krížne na pravú stranu. Tam sa však k nej nikto nedostal, a tak majú hostia k dispozícii autový hod.
     
    53
    Ya Konan bol nepríjemne faulovaný na pravej strane, no v pomerne veľkej vzdialenosti. Priamy kop odišiel zahrávať Stindl, no jeho strieľaný center napokon skončil len v náručí gólmana Baumanna, ktorý upokojil tempo hry.
     
    52
    Hannover je v týchto chvíľach zápasu oveľa aktívnejší ako Freiburg, no hráčom hostí sa zatiaľ veľmi nedarí. Domáci sa naozaj veľmi dobre bránia a nič nenechávajú na náhodu.
     
    51
    Schlaudraff loptu zaujímavo odcentroval z pravej strany na ľavú stranu, kde stál Diouf, no napokon museli hostia loptu odovzdať domácim hráčom Freiburgu, keďže to bol jasný ofsajd.
     
    50
    Po dobrej prihrávke do behu sa k lopte dostal Schmid, no napokon bol dobre bránený hosťujúcim Djourouom, ktorý loptu posunul do náručia gólmana Zielera, ktorý následne upokojil aktívnych hráčov Freiburgu.
     
    49
    Kruse sa dostal k lopte po dobrej prihrávke na ľavej strane, no napokon stál v ofsajde, a tak bude musieť loptu odovzdať svojim protihráčom. Pri lopte je gólman Zieler, ktorý predvedie ďalší dobrý odkop.
     
    48
    Diouf získal loptu v centrálnej časti, no napokon sa previnil len útočným faulom na domáceho Sorga. Hannover teda musel odovzdať loptu na kopačky domáceho Freiburgu.
     
    47
    Po zaujímavej prihrávke nakrátko od Krusea sa k lopte dostal Santini, ktorý nekompromisne vystrelil, no jeho strieľaný center napokon skončil len mimo brány hosťujúceho Hannoveru. Zieler teda zasahovať nemusel.
     
    46
    V úvode druhého polčasu sa k lopte dostávajú prevažne hráči hosťujúceho Hannoveru, ktorí sa však zatiaľ nedokážu ofenzívne presadiť. Freiburg je v strehu, dobre sa bráni a nič nenecháva na náhodu.
     
    46
    Domáci tréner Streich si pripravil prvé polčasové striedanie. Namiesto Krmaša nastupuje do hry oddýchnutý Höhn.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Prvý polčas tohto zápasu priniesol divákom množstvo zaujímavých momentov, no snáď každý postrehol, že mierne aktívnejší boli futbalisti domáceho Freiburgu. Tým sa to napokon aj vyplatilo, keď sa síce so šťastím, ale napokon predsa dostali do vedenia v 24. minúte, keď si vlastný gól vsietil hosťujúci Christian Schulz. Následne však hostia nenechali na seba dlho čakať a po skvelej prihrávkovej kombinácii vyrovnali zásluhou Konstantina Rauscha v 36. minúte. Freiburg potvrdil svoju prevahu v ofenzíve aj podruhýkrát, keď gólmana Zielera nekompromisnou delovkou prekonal Max Kruse (44. minúta).

    Podarí sa Hannoveru v druhom polčase zabrať a vyrovnať tak stav tohto stretnutia alebo si Freiburg pripíše do tabuľky dôležité tri body?
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+1
    Po nepresnej útočnej kombinácii Hannoveru sa k lopte napokon dostal len gólman Baumann, ktorý predvedie ďalší nebezpečný odkop od svojej brány. Vyzerá to však tak, že sa už nič vážne nestane.
     
    45+
    Nadstavovať sa bude jedna minúta!
     
    45
    Hráči Hannoveru sa stále snažia niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Tentokrát sa tvrdým útočným faulom na domáceho Krmaša previnil Hoffman. Ten však napokon môže byť rád, že nevidel žltú kartu.
     
    44
    Freiburg dal gól!
    Domáci sa napokon opäť dostávajú do vedenia! K lopte sa na ľavej strane dostal domáci Caligiuri, ktorý skvelým centrom našiel síce len hosťujúceho Stindla, no od neho sa lopta odrazila presne pred MAXA KRUSEA, ktorý nekompromisnou delovkou z poltočky prekonal bezmocného gólmana Zielera.
     
    43
    Schuster získal loptu na ľavej strane, no napokon sa rozhodol posunúť ju len na stopérov domáceho celku. Tí následne poslali smerom dopredu vrtkavý center.
     
    42
    Tentokrát si mierne nerozumeli hráči hosťujúceho Hannoveru, ktorí sa previnili ofsajdom, keď sa po centri od Pocognoliho do postavenia mimo hry postavil Ya Konan.
     
    41
    Schlaudraff chcel tentokrát prihrávkou do behu z ľavej strany nájsť vpredu Rauscha, čo sa mu aj podarilo. Napokon však situáciu prerušil asistent rozhodcu, ktorý avízoval ofsajd.
     
    40
    Schlaudraff hlavou skvele zblokoval odkop od gólmana Zielera a následne týmto zblokovaním našiel Dioufa. Ten sa však mierne pošmykol, následne už stratil loptu a zakončovať už nedokázal.
     
    39
    Rausch sa tesne pred polovicou ihriska nepríjemne stretol v súboji s domácim Caligiurim a následne ostal krátku chvíľu ležať na zemi. Toto však faul nebol, a tak sa karty vyťahovať nebudú.
     
    38
    Ginter sa s loptou presúval cez stred, no následne pri svojom prieniku narazil na Ya Konana, ktorého útočne fauloval. Pri lopte sú teda opäť hráči Hannoveru, ktorí sa snažia niečo vymyslieť.
     
    37
    Futbalisti Freiburgu sa však stále nevzdávajú a momentálne sa opäť snažia ofenzívne presadiť. Uvidíme, či sa im to podarí, keďže Hannover je po vyrovnávajúcom góle naozaj veľmi dobre naladený.
     
    36
    Hannover dal gól!
    Po dobrom odkope hosťujúceho gólmana loptu veľmi dobre spracoval hosťujúci Schlaudraff, ktorý následne posunul loptu na Dioufa! Ten zakončoval tesne pri gólmanovi Baumannovi, no od neho sa lopta odrazila len na ľavú stranu. Diouf následne nebol sebec a skvelou prihrávkou našiel KONSTANTINA RAUSCHA, ktorý svojou delovkou nedal Baumannovi žiadnu šancu.
     
    35
    Z veľkej vzdialenosti na ľavej strane tentokrát tvrdo pálil Schuster, no jeho delovka napokon letela len asi meter nad bránu hosťujúceho Hannoveru. Následne gólman Zieler predvedie rýchly odkop.
     
    34
    Schmid posielal zaujímavú prihrávku do behu na Caligiuriho, no napokon sa do šance postavil pozorný hosťujúci Pocognoli, ktorý loptu odkopol do bezpečia.
     
    33
    Kruse sa zaujímavo presúval po pravej strane, no napokon bol neúspešný, keďže jeho následný pokus o odcentrovanie lopty zblokoval pozorný Schlaudraff. Domáci majú teda k dispozícii autový hod.
     
    32
    Na druhej strane sa ďalekotonážnou strelou z ľavej strany snažil presadiť Rausch, no gólman Baumann bol v strehu a loptu efektívne zachytil vo svojom náručí.
     
    31
    Po faule Stindla získali hráči Freiburgu priamy kop z pravej strany, ktorý odišiel zahrávať Kruse, no jeho delovka napokon skončila len na telách pozorných obrancov hosťujúceho Hannoveru.
     
    30
    Ginter sa zaujímavo presúval po pravej strane a následne si chcel urobiť sťahovačku na stred, no nekompromisne ho fauloval hosťujúci Stindl. Ten si za tento faul odnáša žltú kartu.
     
    29
    Hráči domáceho Freiburgu sú stále pri ofenzívnej chuti a snažia sa niečo ofenzívne vymyslieť, no uvidíme, či sa im to podarí. Hannover zatiaľ defenzívne odoláva s veľkým prehľadom.
     
    28
    Nebezpečný faul tentokrát predviedol aj hosťujúci Stindl, ktorý zložil k zemi Gintera. Tentokrát sa však žltá karta nevyťahuje. V hre sa pokračuje útokom domáceho Freiburgu.
     
    27
    Schulz tesne za stredom ihriska nekompromisne zložil k zemi domáceho Santiniho, za čo si odnáša žltú kartu. Po vlastnom góle je to ďalší nepriaznivý zápis pre tohto hráča Hannoveru.
     
    26
    Futbalisti domáceho Freiburgu sú týmto gólom v sieti gólmana Zielera veľmi dobre naladení a ofenzívne sa snažia skórovať aj oni. Zatiaľ im však Hannover veľmi dobre odoláva.
     
    24
    Freiburg dal gól!
    Domáci sa po kurióznej situácii napokon dostávajú do vedenia! Loptu na ľavej strane získal domáci Santini, ktorý ju dobre odcentroval na pravú stranu. Tento center napokon preloboval gólmana Zielera a skončil len na kopačkách hosťujúceho CHRISTIANA SCHULZA, od ktorých sa lopta odrazila do hosťujúcej brány. Vlastný gól ako vyšitý.
     
    24
    Domáci Kruse získal loptu tesne za hranicou hannoverského pokutového územia a následne z otočky tvrdo zakončoval. Gólman Zieler však loptu napokon so šťastím vytlačil na rohový kop!
     
    23
    Hosťujúci hráči sa dostali pred domáce pokutové územie a následne sa s loptou poriadne pohrali. Finálne zakončenie Rauscha sa však stalo len centrom, ktorý zachytila pozorná domáca defenzíva.
     
    22
    Kruse získal loptu v centrálnej časti, no následne ju chcel ešte posunúť na pravú stranu, kde si nabiehal Schmid. Táto prihrávka však bola len veľmi nedôrazná a hráči Hannoveru stihli loptu včas zachytiť.
     
    21
    Hostia sa opäť natlačili pred domáceho gólmana Baumanna, no napokon veľa toho nevymysleli. Záverečné zakončenie predviedol Rausch, ktorého jemný center skončil len v náručí gólmana domáceho Freiburgu.
     
    20
    Mujdža sa dostal do dobrej šance na pravej strane, no následne loptu len krížne odcentroval. Kruse však jeho úmysel úplne nepochopil a lopta mu napokon ušla až za ihriskovú čiaru. Ďalší odkop teda predvedie gólman Zieler.
     
    19
    Tento voľný kop domácim hráčom naozaj veľmi nevyšiel a po veľmi nepresne načasovanej prihrávke do behu sa k lopte dostal len pozorný gólman Hannoveru 96 – Zieler, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    18
    Na rade je ďalší voľný kop pre domáci celok. Hostia poriadne pritvrdzujú pri bránení hráčov a tentokrát Kruseho odstavil hosťujúci hráč Hannoveru Hoffmann.
     
    17
    Schmid sa veľmi dobre presúval po pravej strane a následne loptu krížne odcentroval na Caligiuriho, ktorý z ťažkého uhla predsa len hlavičkoval. Obranca Schulz však loptu zachytil a následne ju odkopol do bezpečia.
     
    16
    Hostia mali k dispozícii napokon až dva rohové kopy, ktoré odišiel zahrávať Stindl. Najskôr loptu hlavou zblokoval domáci obranca Diagne a po druhom kope zachytil loptu vo svojom náručí gólman Baumann.
     
    15
    Domáci Krmaš odstavil na ľavej strane hosťujúceho Dioufa, ktorý sa snažil presadiť rýchlym prienikom a následným centrom. Na rade je však rohový kop pre hosťujúci Hannover 96.
     
    14
    Po zaujímavej prihrávke od Caligiuriho to pre Hannover už nevyzeralo veľmi dobre, no napokon stál Schmid v ofsajde, a tak musia domáci odovzdať loptu svojim súperom.
     
    13
    K lopte sa na vlastnej polovici ihriska dostal Pocognoli, ktorý ju následne odcentroval smerom dopredu, no tam nebol ani jeden z jeho spoluhráčov, a tak sa obrana Freiburgu opäť zmocnila lopty.
     
    12
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát dostal domáci Kruse, ktorý v centrálnej časti získal loptu po skvelej prihrávke od Schmida a následne z prvej pálil. Jeho nekompromisný projektil však napokon skončil len vysoko nad bránou Hannoveru.
     
    11
    Po zaujímavej prihrávke na pravú stranu od Ya Konana sa k lopte dostal Stindl, ktorý nekompromisne zakončoval z pravej strany, no aj jeho projektil napokon skončil len mimo brány domáceho celku.
     
    10
    Po ďalšom faule hosťujúceho celku získali hráči Freiburgu voľný kop z veľkej vzdialenosti, ktorý odišiel zahrávať Ginter. Ten loptu odcentroval veľmi dobre, no pozorný Hoffmann bol napokon v strehu a loptu vyhlavičkoval do bezpečia.
     
    9
    Po ľavej strane sa dobre presúval domáci Kruse, ktorý následne loptu krížne odcentroval. Tam však nestál ani jeden z jeho spoluhráčov, a tak lopta skončila len za postrannou čiarou. Na rade je autový hod pre Hannover.
     
    8
    Po zaujímavom centri od Pocognoliho z ľavej strany si loptu v centrálnej časti spracoval Ya Konan, ktorý následne z otočky volejovo zakončoval, no jeho delovka minula priestor brány domáceho Freiburgu.
     
    7
    Domácim rohový kop nevyšiel úplne najlepšie. Po dobrom centri sa k ďalšiemu centru dostal Sorg, ktorého lopta však napokon skončila len v náručí gólmana Zielera, ktorý upokojil rýchle tempo hry.
     
    6
    Kruse nekompromisne zakončoval spoza pokutového územia, no jeho delovka bola napokon zblokovaná jedným z hannoverských obrancov len za bránu hosťujúceho celku. Na rade je teda rohový kop pre domácich.
     
    5
    Caligiuri získal loptu na ľavej strane a následne s ňou prešiel cez polovicu ihriska v pomerne dobrej rýchlosti. Hosťujúci Cherundolo bol však proti a domáceho hráča podkosil. Následne získava loptu Freiburg.
     
    4
    Domáci hráči Freiburgu majú loptu na svojich kopačkách, no momentálne ju držia len na vlastnej polovici ihriska, kde si ju takticky prihrávajú. Následne sa budú snažiť nájsť chybu v hannoverskej defenzíve.
     
    3
    Z hranice pokutového územia volejovo zakončoval domáci Mujdža, no jeho nekompromisná delovka bola napokon len veľmi nepresná a letela len vysoko nad bránu hosťujúceho Hannoveru.
     
    2
    Do útoku sa momentálne dostávajú aj futbalisti domáceho celku, ktorí ťažia z početných chýb v defenzíve Hannoveru. Tentokrát loptu stratil Ya Konan, no jeho spoluhráči napokon situáciu vyriešili a loptu odkopli do bezpečia.
     
    1
    V úvodnej minúte tohto zápasu sú aktívnejší hráči hosťujúceho Hannoveru. Z pravej strany tentokrát nepríjemna zakončoval Stindl, no jeho zakončenie úspešne zblokoval pozorný Diagne.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    SC Freiburg: Baumann – Krmaš, Mujdža, Diagne, Sorg, Ginter, Schuster, Kruse, Caligiuri, Schmid, Santini.

    Hannover 96: Zieler – Djourou, Schulz, Pocognoli, Cherundolo, Hoffmann, Rausch, Stindl, Schlaudraff, Ya Konan, Diouf.

    Rozhodca: D. Aytekin – C. Dietz, B. Brand.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 29. kole najvyššej futbalovej súťaže v Nemecku – Bundesliga!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna MAGE SOLAR Stadion vo Freiburgu, kde si od 20:30 zmeria sily domáci celok SC Freiburg, ktorý na svojej pôde privíta tím Hannover 96.

    Domáci Freiburg sa momentálne nachádza na priebežnej piatej priečke so 42 bodmi a gólovým skóre +3. Pred Freiburgom sídli štvrtý celok Schalke 04, ktorý má trojbodový náskok. Na šiestej pozícii sídli celok Eintracht Frankfurt, ktorý má rovnaký počet ako Freiburg, no disponuje horším skóre. Aktuálna zápasová bilancia Freiburgu, remíza – prehra – prehra – výhra – výhra, hovorí o tom, že Freiburg sa v posledných zápasoch sa po menšej kríze napokon pozviechal. Vrámci poslednej pätice zápasov sa hráči Freiburgu najskôr predviedli na pôde Nürnbergu, kde uhrali remízu 1:1. Následne sa im však veľmi nedarilo. Najskôr prehrali na domácej pôde v pomere 2:5 proti Wolfsburgu a následne výsledkom 1:5 na pôde Borussie Dortmund. Posledné dva zápasy už však boli o niečom inom, keď Freiburg najskôr doma zdolal Borussiu M'gladbach v pomere 2:0 a následne dominoval aj na pôde Hamburgeru SV tesne 1:0. SC Freiburg je teda výherne naladený, no uvidíme, či sa mu to podarí pretaviť do zisku ďalších bodov.

    Hannover 96 sa v tohtosezónnej tabuľke Bundesligy momentálne nachádza na priebežnej deviatej priečke s 38 bodmi a gólovým skóre +3. Pred Hannoverom sídli s náskokom jedného bodu Mainz 05 a za Hannoverom so stratou piatich gólov v gólovom skóre Nürnberg. Aktuálna zápasová bilancia Hannoveru, prehra – remíza – prehra – výhra – remíza, hovorí o tom, že tento celok má obrovský problém so stabilitou herných výkonov. Posledná pätica zápasov priniesla Hannoveru najskôr zápas na pôde Borussie Dortmund, kde však domáci dominovali v pomere 3:1. O kolo neskôr privítali na svojej pôde celok Eintracht Frankfurt, proti ktorému uhrali bezgólovú remízu 0:0. Následne sa predviedli aj na štadióne Borussie M'gladbach, kde však prehrali veľmi tesne – 0:1. Po nepriaznivých výsledkoch sa napokon hráči Hannoveru dočkali aj trojbodového zisku, keď sa predviedli na pôde Augsburgu, kde dominovali výsledkom 2:0. Posledné kolo prinieslo Hannoveru na vlastnú pôdu súpera so Stuttgartu, no tu napokon góly nepadli a zápas sa skončil remízou.

    Podarí sa hráčom domáceho Freiburgu pripísať si na svoje konto už tretie víťazstvo v rade?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 20:30.

    Góly: 24. Schulz (vla.), 44. Kruse, 73. Schmid – 36. Rausch

    Karty:   82. Schuster (FRE) – 27. Schulz (HAN), 30. Stindl (HAN)


    SC Freiburg: Baumann – Krmaš (46. Höhn), Mujdža, Diagne, Sorg, Ginter, Schuster, Kruse, Caligiuri (86. Günter), Schmid, Santini (75. Makiadi)
    Hannover 96: Zieler – Djourou, Schulz, Pocognoli (76. Sobiech), Cherundolo, Hoffmann, Rausch, Stindl (63. Sérgio Pinto), Schlaudraff, Ya Konan (75. Abdellaoue), Diouf

    Rozhodca: D. Aytekin – C. Dietz, B. Brand

    Diváci: 23000