Freiburg – Hannover 3:1 (kon.)
koniec
SC Freiburg
3:1 (2:1)
Hannover 96
Piatok 12.04.2013, 20:30 • MAGE SOLAR Stadion, Freiburg im Breisgau • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase tohto zápasu už hráči domáceho Freiburgu jasne dominovali a svoje vedenie si dokázali v 73. minúte gólom Jonathana Schmida navýšiť na rozdiel dvoch gólov. Freiburg by mohol vyhrávať už väčším náskokom, no hostí z Hannoveru výrazne podržal gólman Zieler, ktorý mal poriadne veľa práce, no niekoľko zákrokov zvládol na výbornú. Hannover si teda neodnáša z Freiburgu ani bod, kdežto domáci majú plný bodový zisk.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z nemeckej Bundesligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:25:14)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Ďalší tvrdý faul na domáceho Makaidiho smeroval z nôch hosťujúceho Hoffmanna. Momentálne sa hrá prevažne v strede ihriska a vyzerá to tak, že už sa nič vážne nestane.
     
    90+2
    Priamy kop rozohrali domáci futbalisti Freiburgu nakrátko a následne loptu poslali na pravú stranu k Makaidimu. Ten chcel krížnou prihrávkou nájsť niekoho pred gólmanom Zielerom, no napokon našiel len obrancu Hannoveru – Sobiecha.
     
    90+1
    Makiadi získal loptu na ľavej strane, no napokon ho nekompromisne fauloval hosťujúci Djourou. Na rade je teda priamy kop pre domáci Freiburg zo vzdialenosti približne 22 metrov.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    Schuster si tentokrát mierne nerozumel so svojim spoluhráčom – Günterom a loptu s prehľadom poslal len na kopačky svojich protihráčov. Mám však pocit, že tým už dochádzajú sily na útok.
     
    89
    Diouf získal loptu na pravej strane a následne chcel na gólmana Baumanna niečo vymyslieť, no nepodarilo sa mu to. Lopta mu z kopačiek odskočila a napokon skončila len presne v náručí gólmana Freiburgu.
     
    88
    Obranca Hannoveru – Djourou sa po miernom zranení napokon vrátil do hry a hneď sa zapája do útočnej snahy hosťujúceho Hannoveru. Tentokrát však z ľavej strany zakončoval domáci Günter, ktorého strelu však gólman Zieler zachytil vo svojom náručí.
     
    87
    Hannover sa stále snaží niečo vymyslieť, no pozorný Freiburg je jasne proti a skvele sa bráni. Uvidíme, či sa podarí hosťom ešte niečo vykúzliť a ohroziť tak gólmana Baumanna.
     
    86
    Aj domáci tréner Streich posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Caligiuriho nastupuje do hry oddýchnutý Günter.
     
    85
    Domáci sa dostali do fantastickej gólovej šance, keď z pravej strany chcel gólmana Zielera prelobovať Kruse, následne zakončoval ešte aj Makiadi, no do jeho strely sa hodil obranca Hannoveru – Djourou, ktorý má následne problémy so zranením.
     
    84
    Domáci obranca Diagne sa nepríjemne zrazil s hosťujúcim Schulzom a následne si sťažuje na bolesť v ľavom členku. Po krátkej chvíli sa však pozviechal a pokračuje v hre.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 23000 divákov.
     
    83
    Rausch preveril svoje strelecké schopnosti strelou z centrálnej časti, no napokon bol neúspešný! Jeho delovka smerovala len na gólmana Baumanna, ktorý ju úspešne zblokoval napravo od seba.
     
    82
    Domáci Schuster nepríjemným kopom do nôh zložil k zemi hannoverského kapitána Cherundola, za čo si odnáša jasnú žltú kartu.
     
    81
    Hráči Hannoveru sa stále snažia niečo zaujímavé vymyslieť a vsietiť gól, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Freiburg momentálne kontroluje priebeh zápasu s veľkým prehľadom.
     
    80
    Domáci Schuster získal loptu na ľavej strane a následne tvrdo zakončoval, no jeho projektil zblokoval jedne z hosťujúcich obrancov, ktorý následne loptu odkopol do bezpečia.

    Góly: 24. Schulz (vla.), 44. Kruse, 73. Schmid – 36. Rausch

    Karty:   82. Schuster (FRE) – 27. Schulz (HAN), 30. Stindl (HAN)


    SC Freiburg: Baumann – Krmaš (46. Höhn), Mujdža, Diagne, Sorg, Ginter, Schuster, Kruse, Caligiuri (86. Günter), Schmid, Santini (75. Makiadi)
    Hannover 96: Zieler – Djourou, Schulz, Pocognoli (76. Sobiech), Cherundolo, Hoffmann, Rausch, Stindl (63. Sérgio Pinto), Schlaudraff, Ya Konan (75. Abdellaoue), Diouf

    Rozhodca: D. Aytekin – C. Dietz, B. Brand

    Diváci: 23000