Grasshoppers Žilina – Hurikán Bratislava 4:5 (kon.) | Florko Košice – ŠK 1. FBC Trenčín 4:5 (po pr.)
koniec
FBC Grasshoppers AC UNIZA
4:5 (1:3, 2:2, 1:0)
VŠK FTVŠ Hurikán Bratislava
Nedeľa 07.04.2013, 11:00 • sTC Aréna Púchov • Play-off mužskej Extraligy
     
    50:50
    Žilina dala gól!
    Záver zápasu bude ešte dramatický! Do konca nám ostáva ešte dostatok času, aby sa tento zápas dal vyrovnať a sledovali by sme nájazdy. Žilina mala pozičný tlak, ktorý zavŕšila aj gólom MATEJA NOVÁKA. Asistenciu si pripisuje: Michal Hrin.
     
    49:11
    Pri strele Purca prišlo k zraneiu členka strelca Galoviča, ale ten s bolestivou grimasou odkrivkal na striedačku a zdá sa že to bude v poriadku.
     
    45:12
    Michal Hrin sám pred Kalčokom nedal. Takéto šance by sa v takomto zápase mali premieňať.
     
    35:20
    Nevine vyzerajúca strela alebo skôr prudké nahodenie na bránku z hokejky kapitána JOZEFA VELČICKÉHO končí v bráne Grasshoppersu. Asistencia: Marek Karacsóny.
     
    33:55
    Komačka s Máderom si na polovici vymenili niekoľkokrát loptičku a VÁCLAVA KOMAČKU svrbili ruky, tak sa oprel do loptičky, ktorá končí v bráne Grasshoppersu. Asistencia: Tomáš Máder
     
    32:28
    Purc z otočky zoči voči Turiakovi triafa len brankára
     
    Na trestnú lavicu si po tvrdom zákroku na Kabáta sadá Veneny na 2 minúty za hrubosť.
     
    25:30
    Kobylky vyrovnávajú. MARIÁN GALOVIČ sa presadzuje po druhý raz za sebou. Asistencia: Matej Novák.
     
    24:04
    Kobylky dokázali zo štandardnej situácie vyťažiť gól. MARIÁN GALOVIČ napriahol a jeho strela skončila za chrbátom Kalčoka. Asistencia: Matej Novák.
     
    14:08
    Kabát ani na dvakrát nedokázal prepasírovať loptičku za chrbát Turiaka
     
    12:12
    Hurikán sa na podruhýkrát nemýlil. Pekná akcia zakončená tvrdou strelou VÁCLAVA KOMAČKU končí za chrbátom brankára kobyliek. Asistencie: Mário Seman.
     
    10:05
    Kobylky sa dotiahli na Hurikán. O kontaktný gól sa postaral MARTIN VENENY. Kobylky sa vracajú do hry. Asistencia: Matej Novák.
     
    06:10
    Hurikán začína naberať na intenzite. Druhý gól zápasu po krásnom nabehnutí pred bránu zakončil MICHAL LISZKAY nechytatelnou strelou. Asistencia: Ján Purc.
     
    3:23
    Pekná kombinácia a krížna nahrávka Vlášeka na nabiehajúceho MÁRIA SEMANA, ktorý sa nemýlil do prázdnej brány. Asistencia: Marek Vlášek.
     
    02:05
    Prvá strela zápasu na Kalčoka letela z hokejky Truneka. Kalčok nič nevidel ale reflexívne zasiahol.

    Lukáš Bednár

    Góly a asistencie: 11. Veneny (Novák), 25. Galovič (Novák), 26. Galovič (Novák), 51. Novák (Hrin) – 4. Seman (Vlášek), 7. Liszkay (Purc), 13. Komačka (Seman), 34. Komačka (Máder), 36. Velčický (Karacsóny)


    FBC Grasshoppers AC UNIZA: Turiak, Sak – Veneny (C), Kvasnica, Baránek, Ladňák, Pazderka, Radil, Trunek, Galovič, Novák, Ondrejmiška, Baďura, Masarovič, Hrín, Balko, Hruška, Grlický. Trénerom FBC Grasshoppers AC Uniza je Matej Novák.
    VŠK FTVŠ Hurikán Bratislava: Kalčok, Bortlík – Velčický (C), Abík, Cibulka, Kabát, Kamenec, Karácsony, Komačka, Liszkay, Máder, Martinák, Purc, Seman, Jurčo, Vlášek, Prikler. Tréner Hurikánu Bratislava je: Jozef Velčický.

    Rozhodca: Roman Cibík, Michal Tomáš.