Nemšová – Pruské 6:7 (po pr.)
koniec po predl.
NTS FK-ZŠ Nemšová
6:7 (0:2, 2:2, 4:2)
ŠK 98 Pruské
Sobota 06.04.2013, 14:30 • sTC aréna Púchov • Play-off ženskej Extraligy
     
    67:04
    Pruské dali gól!
    Je dobojované! Skončil sa nám tak prvý finálový zápas, keď sa o gól v predĺžení postarala IVANA HREHUŠOVÁ. Asistencia: Lenka Dobrodejová.
     
    59:49
    Pruské dali gól!
    Magický záver strentnutia. Pár sekúnd pred koncom zápasu je opäť vyrovnané po góle MICHAELY ŠPONIAROVEJ. Asistencia: Klaudia Petrovská.
     
    58:40
    Nemšová dala gól!
    NEUVERITEĽNÉ! Domáce hráčky v závere stretnutia otáčajú stav stretnutia vo svoj prospech a vyhrávajú v tom najlepšom čase! Pred bránou sa zorientovala VERONIKA IZRAELOVÁ, ktorá si pripisuje tretí gól. Asistencia: Zuzana Strapková.
     
    56:51
    Nemšová dala gól!
    NEUVERITEĽNÝ ZÁPAS V PREŠOVSKEJ STC ARÉNE! Nemšová v závere zápasu dokázala vyrovnať po tom ako loptičku pred bránou dopravila za chrbát brankárky KRISTÍNA MELIŠOVÁ. Asistencia: Zuzana Strapková.
     
    56:20
    Dobrý zákrok si pripisuje brankárka Letková aj teraz. Pred bránou sa dostala s loptičkou Sádecká. Tá si to pripravila na strelu a dokázala zakončiť, lenže brankára vyrazila do bezpečia.
     
    48:04
    Nemšová dala gól!
    Rázom sa nám to nejak dramatizuje. Nemšová pridáva ďalší gól, ktorým znižuje na 4:5. Opäť sa ukazuje smrteľný útok domácich, na ktorého konci je VERONIKA IZRAELOVÁ, ktorá opäť ťaží z prihrávky Dominiky Sádeckej. Asistencia: Dominika Sádecká.
     
    47:35
    Nemšová dala gól!
    Dráma v Prešove pokračuje. VERONIKA IZRAELOVÁ priam dokonale nahradzuje svoje zaváhanie vo vylúčenia a teraz je to ona, ktorá sa teší z gólu po prihrávke Dominiky Sádeckej. Asistencia: Dominika Sádecká.
     
    44:42
    Aj s dávkou šťastia vyráža pokus Sádeckej brankárka Letková. Po jej strele však prichádza faul Izraelovej, ktorá už po tretí krát mieri na tresnú.
     
    41:36
    Pruské dali gól!
    Ďalší gól! Hostia z Pruského si upevňujú náskok vedenia na rozdiel troch gólov, keď sa z ľavej strany svojou strelou presadila VERONIKA DOBRODEJOVÁ. Táto hráčka obstála aj s veľkým potleskom z tribúny. Asistencia: Zuzana Šponiarová.
     
    39:49
    Nemšová dala gól!
    Neuveriteľné! Nemšová v závere druhej tretiny znižuje na 2:4 ZUZANA STRAPKOVÁ. Bez asistencie.
     
    39:25
    Nemšová dala gól!
    Prvý gól v domácich dresoch prichádza aj v týchto sekundách, keď sa pred bránou najlepšie zorientovala ALŽBETA ĎURÍKOVÁ, ktorá prekonáva brankárku. Asistencia: Kristína Haljaková.
     
    35:09
    Nemšová musí fakt bojovať, keď bude čeliť dvojminútovej presilovke súpera, po tom ako na tresnú za bránenie odchádza kapitánka Izraelová.
     
    28:58
    Kapitánka domácich mala na hokejke priam vyrovnávajúci gól, keď sa predrala k bráne súpera, obtočila sa okolo obrancu a zakončila v pravej tyči. Proti však bola brankárka Letková, ktorá reflexne vyráža ľavou rukou.
     
    27:00
    Pruské dali gól!
    Nemšová opäť na kolenách, keď už po štvrtý krát inkasuje v doterajšom priebehu zápasu. Znovu sa zrodil rýchly rýchly útok, ktorý zakončila strelou KLAUDIA PETROVSKÁ. Asistenciu si pripisuje Michaela Šponiarová.
     
    22:45
    Pruské dali gól!
    Ďalší gól po pár minútach druhej časti hry, presadilo sa sesterské duo na ktorého konci bola ZUZANA ŠPONIAROVÁ, ktorá sa svojou strelou nemýlila. Asistenciu si pripisuje sestra Michaela Šponiarová.
     
    11:12
    Pruské dali gól!
    Hostia sa dostávajú do dvojgólového vedenia po tom ako hráčky Nemšovej zlyhali čo sa týka obrannej stránky a priam dovolili preniknúť súperovi pred bránu. Zakončenie VERONIKY DOBRODEJOVEJ skončilo za chrbátom Hôrkovej. Asistenciu si pripisuje Zuzana Šponiarová.
     
    05:19
    Pruské dali gól!
    Máme tú úvodný gól dnešného zápasu. Pruské sa po úvodnom tlaku dočkalo predsa gólu, ktorý zaznamenalo po rýchlom protiútoku. Po pravej strane prešla Dobrodejová, ktorá nahodila loptičku pred bránu, tam iba dorážala ZUZANA ŠPONIAROVÁ, ktorá otvára gólovo dnešný zápas. Asistencia: Veronika Dobrodejová.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 40. Ďuríková (Haljaková), 40. Strapková, 48. Izraelová (Sádekcá), 49. Izraelová (Sádecká), 57. Melišová (Strapková), 59. Izraelová (Strapková) – 6. Šponiarová (Dobrodejová), 12. Dobrodejová (Šponiarová), 23. Šponiarová (Šponiarová), 27. Petrovská (Šponiarová), 42. Dobrodejová (Šponiarová), 60. Šponiarová (Petrovská), 68. Hrehušová (Dobrodejová)


    NTS FK-ZŠ Nemšová: Hôrková (Oškrdová) – Ďuriková B., Remová, Tydlačková, Melišková, Tokarová, Bobotová, Zderková, Rabšíková, Maradíková, Strapková, Sádecká, Izraelová, Štefulová, Gáliková, Haljaková, Ďuríková V.
    ŠK 98 Pruské: Letková (Krištofová) – Šponiarová, Hrehušová, Hlavačová, Dobrodejová L., Dobredejová V., Resková, Mončeková, Bachorcová, Trošková, Florišová, Blašková, Florišová, Šponiarová, Petrovská.