CSKA Moskva – N.Novgorod 2:0 (kon.) | Rostov – S. Moskva 1:0 (kon.) | Lok. Moskva – Groznyj 1:1 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
2:0 (2:0)
FC Volga Nižný Novgorod
cz Sobota 06.04.2013, 12:00 • Stadion Lužniki • Ruská Premier Liga
     
    90+4
    Brazilský útočník tak samozřejmě musí hřiště opustit, jelikož vidí červenou kartu. Trenér Sluckij ho za tohle rozhodně nepochválí. První žlutá v devadesáté minutě, druhá v samotném nastavení. Nic jiného, než zbytečné karty.
     
    90+4
    A je to tak. Trošku zbytečně domácí útočník Vagner Love vidí v samém závěru druhou žlutou.
     
    90
    Druhou poté útočný hráč Volgy Sapogov.
     
    90
    První vidí domácí Vagner Love za zbytečné oplácení.
     
    86
    Třetí střídání CSKA Moskva. Kyril Nababkin vymění na poslední minuty obránce Fernandese.
     
    79
    Pucila našel na levé straně s trochou štěstí za obranou CSKA Bordiana, jenže ten po kličce v pokutovém území nezakončil. Skvěle mu míč vypíchl v poslední možný moment Vasilij Berezuckij!
     
    78
    Poslední střídání hostující FK Volga Nižnij Novgorod. Odchází Ruslan Adžindžal, na jeho místo příjde Matija Dvorneković.
     
    74
    Střídání v domácích řadách. Pavel Mamajev na trávníku v Lužnikách mění Doumbiu.
     
    69
    Volga podruhé střídá. Salugin nahradí na trávníku Artura Sarkisova.
     
    63
    Unikajícího Tošiće držel za dres Nikola Zajcev, a to sudí Kazmenko moc dobře viděl. Hostující záložník tak vidí žlutou kartu.
     
    62
    Domácí tým následně střídá. Lehce zraněného Dzagojeva nahradí Cauna.
     
    60
    Pucila na útočné polovině ztratil míč a CSKA šlo do brejku. Vagner Love vysunul nahrávkou na pravou stranu Doumbiu, který utíkal sám na branku. Dnes se mu však příliš nedaří, což potvrdil i teď, když sám před hostujícím brankářem ani netrefil branku.
     
    52
    Volga opět hrozila centrem na Sarkisova, který však skvěle přečetl vyběhnuvší Akinfejev. Domácí kapitán našel centrem Vagnera Lova, jehož zastavil Bulgaru, který za to vidí žlutou kartu.
     
    46
    Hostující tým udělal do druhého poločasu jednu změnu ve své sestavě. Poljanina nahradil Charitonov.
     
    40
    Po přímém kopu z pravé strany připravil míč pro Tošiće Vasilij Berezuckij a mohla tu být třetí branka. Srbský technik vypálil o zem do pravé tyče hostující klece!
     
    35
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Velký závar v pokutovém území hostů končí druhou brankou utkání! Nejprve sice Keržakov skvěle vychytal šanci Doumbii, který pálil z levé strany, jenže míč se dostal po následném centru Fernandese opět do vápna, kde už udeřilo. Doumbia hlavičkoval díky dalšímu skvělému zákroku Keržakova pouze do břevna, ale VAGNER LOVE už odkrytou branku trefil. CSKA tedy po matném úvodu utkání odskakuje o dvě branky.
     
    30
    CSKA právě vstřelilo branku!
    O pár vteřin později měl domácí tým další výhodu přímého volného kopu. Tentokrát rozehrával z levé strany Rasmus Elm a nevypálil vůbec zle. Jeho ostrý projektil sice Keržakov vyrazil na tyč, jenže dobíhající ALAN DZAGOJEV již neměl problém rozvlnit síť, 1:0!
     
    29
    První velká šance utkání! Centr z pravé strany z kopačky Tošiće našel ve vápně hlavičku Pontuse Wernblooma, který sice skvěle hlavičkoval, jenže Keržakov ještě lepším způsobem vyráží! Prudkou hlavičku vyráží jednou rukou mimo svou klec.

    Martin Mišovec

    Góly: 30. Dzagojev, 35. Vagner Love

    Karty:   90. Vagner Love (CSK), 90+4. Vagner Love (CSK) – 52. Bulgaru (NNO), 63. Zajcev (NNO), 90. Sapogov (NNO)   90+4. Vagner Love (CSK)


    CSKA Moskva: (4-2-3-1) Akinfejev – Fernandes (86. Nababkin), V. Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov – Elm, Wernbloom – Tošić, Vagner Love, Dzagojev (62. Cauna) – Doumbia (74. Mamajev).

    Trenér: Leonid Sluckij

    FC Volga Nižný Novgorod: (4-2-3-1) Keržakov – Poljanin (46. Charitonov), Bordian, Belozerov, Bulgaru – Zajcev, Karjaka – Adžindžal (78. Dvorneković), Sapogov, Pucila – Sarkisov (69. Salugin).

    Trenér: Jurij Kalitvintsev

    Rozhodca: Vladimir Kazmenko – Vitalij Drozdov, Ildar Zaripov