Granada – Real Betis 1:5 (kon.)
koniec
Granada CF
1:5 (0:3)
Real Betis
Piatok 05.04.2013, 21:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    85
    Real Betis dal gól! Granada nezvládla roh a do otvorenej obrany sa rútil ANGEL LOPEZ úplne sám. Počkal si na vhodný moment a aj keď k nemu už obranca dostupoval, strelou k žrdi nedal Toňovi žiadnu šancu.
     
    72
    Granada dala gól! Domáci sa predsa len dočkali, center do vápna presnou hlavičkou k žrdi zakončil Aranda. Aj keď si Adrián na loptu siahol, jej letu do siete nezabránil.
     
    53
    Real Betis dal gól! Je definitívne rozhodnuté, PABÓN totiž strieľa už štvrtý gól. Do otvorenej obrany sa rútil spoločne s Rubénom, napokon zakončoval prvý menovaný strelou k žrdi.
     
    34
    Real Betis dal gól! Tak to je neuveriteľné! Betis dáva tretí gól v priebehu doslova niekoľkých sekúnd! Zelenobieli získali priamy kop, najvyššie si naň vyskočil Pabón a prehlavičkoval brankára tak, že sa lopta opäť takisto, ako pred chvíľou odrazila od brvna. K lopte dobehol INIGO LOPEZ, ale vsietil si nešťastného vlastenca.
     
    32
    Real Betis dal gól! Zdecimovaná Granada inkasuje aj druhýkrát! Strela spoza vápna od Pabóna skončila ešte na brvne, lenže lopta sa odrazila len ku voľnému RUBÉNOVI CASTROVI a ten už nemal ani najmenší problém poslať loptu do siete z úplnej blízkosti.
     
    30
    Real Betis dal gól! Granada si nedala pozor v obrane a dovolila súperovi veľmi jednoduchú akciu. Po zmätkoch sa presnou strelou presadil RUBÉN CASTRO. Oklamal obranu a zakončil zrejme aj vinou teču.

    Góly: 72. Aranda – 30. Ruben Castro, 32. Rubén Castro, 34. Inigo Lopez (vla.), 53. Pabón, 85. Angel Lopez

    Karty:   60. Siqueira (GRA), 72. Brahimi (GRA), 83. Buonanotte (GRA) – 1. Iglebor (RBE), 74. Angel Lopez (RBE)   80. Siqueira (GRA)


    Granada CF: Toňo – Inigo Lopez, Mainz Garcia, Juanma Ortiz, Siqueira, Mikel Rico, Torje (46. Ighalo) Brahimi, Nolito, Iriney (46. Buonanotte), Aranda.
    Real Betis: Adrián – Chica, Paulao, Mario (46. Perqvuis), Álex Martínez, Rubén Pérez, Caňas, Iglebor, Vadillo (65. Angel Lopez), Rubén, Dorlan Pabón (63. Jorge Molina).