Petrohrad – D. Moskva 2:4 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 2:1 (po pr.)
koniec po predl.
Ak Bars Kazaň
2:1 (1:1, 0:0, 0:0)
Traktor Čeljabinsk
Sobota 23.03.2013, 14:00Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:16
    Kazaň dala gól!
    Po dvoch rýchlych krížnych prihrávkach a skrumáži pred Garnettom dokázal puk až na štvrtýkrát za Garnetta prepasírovať KONSTANTIN KORNEYEV. Dnes padali góly len z presiloviek! Bez asistencii.
     
    63:36
    Pre Čeljabinsk nastávajú krušné chvíle, Razin odchádza na trestnú lavicu za podrazenie!
     
    62:55
    Žerdev sa rútil spolu so svojím spoluhráčom sám na brankára, rozhodol sa zakončiť sám, no trafil len Garnettovu hruď!
     
    60:56
    Yakutsena nabral rýchlosť, dostal sa cez ľavé krídlo až pred Barulina, no gól sa mu nepodarilo dať, strela k bližšej tyči skončila len na betónoch.
     
    Strely na bránu 40:19!
     
    59:50
    Tereščenko sa snažil o strelu z buly, tá sa mu ale vôbec nevydarila. Koncert brankárov pokračuje, všetko sa rozhodne v predĺžení!
     
    58:01
    Kostitsyn mohol byť hrdinom, Yakutsena ho našiel efektným pasom, no aj tentoraz bol Barulin pozorný!
     
    48:21
    na druhej strane sa dostal do obrovskej šance z rýchleho protiútoku Yakutsena. Po nakorčuľovanní do pásma a efektnej kľučke strela z medzikružia skončila len na Barulinovej vyrážačke!
     
    40:31
    Bodrov sa dostal po perfektnej prihrávke od Žerdeva do gólovej šance. Nebyť v bráne Garnetta domáci sa radujú, betón bol však zásadne proti!
     
    Strely na bránu 35:12!
     
    33:10
    Nikulin nebezpečne narazil na mantinel Kuznecova, už mieri na trestnú lavicu.
     
    31:17
    Garnett je hrdinom v Čeljabinsku, Žerdevovu strelu vyrazil betónom pred seba a následnú dorážku od Bodrova chytil semaforom. Jedným slovom...klobúk dole!
     
    30:01
    Antipov si kľučkou obišiel vracajúceho sa obrancu, prekorčuľoval si medzi kruhy, vypálil, no Barulinova vyrážačka bola na mieste!
     
    28:10
    Quintovu delovku aj na dvakrát Barulin vyráža pred seba, Bulis sa k dorážke nedostal, chýbalo len málo...
     
    26:50
    Za podrazenie odchádza na trestnú lavicu domáci Tereščenko!
     
    26:20
    Petrov lišiacky obkorčuľoval bránu a snažil sa zasunúť puk za Garnetta, to sa mu nepodarilo. Z následnej dorážky nedal ani Tereščenko, Garnett sa teraz poriadne vyznamenal!
     
    23:24
    Niko Kapanen bol v tutovej príležitosti, šiel sám na Garnetta po tom, čo dostal skvelú prihrávku z pravého kruhu, z prvej však netrafil bránu.
     
    19:35
    Kapanen nebol nikým krytý, nemal problém dostať s abližšie ku Garnettovi, podarilo sa mu aj vystreliť, no netrafil. Toto môže Bars Kazaň mrzieť!
     
    18:24
    Domáci začínajú hrať poriadne tvrdo, rozhodcovia to ale nenechajú tak! Za faul lakťom odchádza pre zmenu Kosticyn z Čeljabinsku. Bola to pomsta...
     
    14:45
    Bodrov bol v obrovskej šanci !Jeden z obrancov Traktoru stratil puk pri modrej čiare, vzal ho hráč AK Bars, ktorý si prekorčuľoval na pravý kruh, posunul na voľného Bodrova, no ten na Garnetta nevyzrel!
     
    13:38
    Ani Morozov a ani Zaripov nedokázali prekonať pozorného Garnetta, ten najprv vyrazil betónom a potom vyrazil lapačkou puk mimo hraciu plochu!
     
    10:19
    Kazaň dala gól!
    DANIS ZARIPOV clonil pred Garnettom, Nikulin si vzal všetku zodpovednosť na seba, vypálil od modrej, prepálil všetko čo mu stálo v ceste! Gól však zaznemenal cloniaci ZARIPOV, ktorý tečoval puk v poslednej možnej chvíli. Asistencie: Alexei Morozov, Ilya Nikulin
     
    09:06
    Kostitsyn odchádza na trestnú lavicu za krošček.
     
    06:35
    Žerdev sa snažil predrať až pred Garnetta, podarilo sa mu ale len obkorčuľovať bránu a nepresne vystrelil.
     
    01:55
    Čeljabinsk dal gól!
    Presilová hra netrvala dlho! EVGENY KUZNECOV prekonal Barulina po tom, čo sa dostal k puku na pravom krídle. Trafil do prázdnej brány, keďže sa brankár domácich presúval z druhej strany, odkiaľ predtým hrozilo nebezpečenstvo! Asistencie: Ján Buliš, Stanislav Chistov.
     
    01:31
    Khomitsky pripravuje domácim poriadnu prácu naviac, odchádza na trestnú lavicu za držanie!

    Jakub Mitter

    Góly a asistencie: 11. Zaripov (Morozov, Nikulin), 65. Korneyev – 2. Kuznecov (Bulis, Chistov)


    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) – Nikulin, Kornejev, Medvedev, Kuljaš, Zacharčuk, Chomickij, Jarullin – Zaripov, Kapanen, Morozov – Pesonen, Immonen, Obuchov – Tereščenko, Lukojanov, Petrov – ŽerdeGarnett (Mezin) – Quint, Rjabykin, Vasilčenko, Bělov, Razin, Katičov, Nestěrov – Čistov, Bulis, Kuzněcov – Kosticyn, Jakucenja, Kontiola – Glinkin, Popov, Antipov – Lemtyugov, Dugin, Ničuškin – Karpov.v, Golubev, Bodrov.
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Mezin) – Quint, Rjabykin, Vasilčenko, Belov, Razin, Katičov, Nesterov – Čistov, Bulis, Kuznecov – Kosticyn, Jakucenja, Kontiola – Glinkin, Popov, Antipov – Lemtyugov, Dugin, Ničuškin – Karpov.

    Rozhodca: Ravodin, Karabanov – Birin, Medvedev