NY Islanders – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Winnipeg – Washington 1:6 (kon.) | Columbus – Calgary 5:1 (kon.)
Anaheim – Detroit 1:5 (kon.) | Ottawa – Tampa Bay 5:3 (kon.) | Minnesota – San Jose 2:0 (kon.)
LA Kings – Vancouver 0:1 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
Detroit Red Wings
cz Sobota 23.03.2013, 03:08NHL
Partner:
     
    55:17
    Detroit právě vstřelil branku!
    Exhibice JOHAN FRANZÉN, který bekhendem překonává Hillera. Ten nezachytil přihrávku Abdelkadera z levé strany a Franzén dává svou první branku v utkání! Asistence: Justin Abdelkader, Pavel Dacjuk.
     
    32:46
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hattrick JUSTINA ABDELKADERA, fantastická práce Pavla Dacjuka, který i poté, co hosté v útočném ztratili puk, ho nakonec dokázal získat zpět a nakonec je z toho přesná střela Abdelkadera z mezikruží, první hattrick v kariéře! A navíc Dacjuk si připisuje jubilejní 500-stý bod v NHL! Asistence: Johan Franzén, Pavel Dacjuk.
     
    23:06
    Detroit právě vstřelil branku!
    JUSTIN ABDELKADER podruhé překonává Fastha, který se naestihl přmístit z levé strany a poměrně snadnou střelu pouští někde mezi ramenem a lapačkou, velmi nepovedený zákrok domácího gólmana! Asistence: Johan Franzén, Jakub Kindl.
     
    14:59
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nejproduktivnější hráč Red Wings nyní využívá přesilovou hru, PAVEL DACJUK si sjel z pravé strany před Fastha a střelou "pod víko" nedal domácímu gólmanovi šanci. Asistence: Damien Brunner, Henrik Zetterberg.
     
    13:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Radost domácích ze vsřelené branky netrvala dlouho, JUSTIN ABDELKADER se dokázal z pravé strany natlačit před Fastha a vyrovnat. Asistence: Brendan Smith, Jimmy Howard.
     
    11:31
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Po spolupráci s Palmierim se při přečíslední dva na jednoho prosazuje finský veterán TEEMU SELÄNNE, který překonává Howarda z pravé strany a dostává domácí tým do vedení. Asistence: Kyle Palmieri, Cam Fowler.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 12. Selänne (Palmieri, Fowler) – 14. Abdelkader (Smith, Howard), 15. Dacjuk (Brunner, Zetterberg), 24. Abdelkader (Franzén, Kindl), 33. Abdelkader (Franzén, Dacjuk), 56. Franzén (Abdelkader, Dacjuk)


    Anaheim Ducks: Fasth (24. Hiller) – Souray, Beauchemin, Fowler, Lydman, Sbisa, Allen – Ryan, Getzlaf, Selänne – Palmieri, Holland, Etem – Cogliano, S. Koivu, Winnik – Beleskey, Steckel, Staubitz
    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Kronwall, Ericsson, Lashoff, Smith, Kindl, White – Filppula, Zetterberg, Brunner – Abdelkader, Dacjuk, Franzén – Nyquist, Andersson, Cleary – Miller, Emmerton, Tootoo

    Rozhodca: Joannette, Kimmerly – Gibbs, Cameron

    Diváci: 17174