Piešťany – Skalica 4:1 (kon.)
koniec
ŠHK 37 Piešťany
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HK Skalica
Utorok 19.03.2013, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Piešťany dali gól!
    Definitívny ošiaľ. Do prázdnej brány skóruje HENRICH RUČKAY. Asistencia: Peško, J. Ručkay.
     
    46:34
    Piešťany dali gól!
    Znova parádny podpis Jakuba Ručkaya pod tento gól. Zachytil puk v pásme, prešiel na ľavú stranu popri Slobodovi, vytiahol Trenčana a prihral nezištne medzi kruhy MICHALOVI PEŠKOVI, ktorý nemal problém do prázdnej brány skórovať. Asistencia: J. Ručkay.
     
    38:07
    Piešťany dali gól!
    Hokejová paráda teraz v podaní JAKUBA RUČKAYA. Trúfol si 1 na 1 proti brániacem hráčovi, tuším to bol Školiak, obišiel ho, ten aj spadol a Ručkay zoči - voči Trenčanovi posiela puk pod brvno a približuje semifinále domácemu tímu. Hrá sa naďalej 4 na 4.
     
    26:29
    Skalica dala gól!
    Obrovská chyba Brňáka. Najprv veľmi zle prihral rovno na hokejku Školiakovi a potom neskoro zareagoval na únik ŽIGMUNDA PÁLFFYHO, ktorý v nájazde na Tomeka nešpekuloval a poľahky vyrovnal. Asistencia: Školiak.
     
    17:39
    Piešťany dali gól!
    A tento Trenčanov menší lapsus sa teraz hosťom vypomstil. Po buly sa presadil tečom nahodeného puk HENRICH RUČKAY a strieľa tak dôležitý prvý gól. Asistencia: Brňák, Peško.

    Vlado Zimányi


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 18. H.Ručkay (Brňák, Peško), 39. J.Ručkay, 47. Peško (J.Ručkay), 60. H.Ručkay (Peško, J.Ručkay) – 27. Pálffy (Školiak)


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Brňák, Škadra, Filip (C), Drgoň, Hruška, Urban, Kolník, Bučka - Saliji, Nemec, Melichárek - H. Ručkay, Peško, J. Ručkay - Chylo, Mertel, Stupka - Šišovský, Toman, Haring
    HK Skalica: Trenčan - Vyrúbalík, Jankovič, Kozák, Trška, Barák, Bobček, Srnec, Beňa - Pálffy (C), Školiak, Sloboda - Lažo, Holovič, Klejna - Kutálek, Stieler, Šátek - Bezúch, Jurík, Višňovský

    Rozhodca: Baluška, Konc D. - Výleta, Kacej

    Diváci: 3O6O (plno)