Philadelphia – NJ Devils 2:1 (2:1 po s.n.) | Calgary – Nashville 6:3 (kon.) | Edmonton – Detroit 2:3 (po pr.)
Pittsburgh – NY Rangers 3:0 (kon.) | Boston – Washington 4:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:6 (kon.)
Buffalo – Ottawa 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
Buffalo Sabres
3:4 (2:0, 0:3, 1:0 - 0:1)
Ottawa Senators
cz Sobota 16.03.2013, 20:10 • First Niagara Center, Buffalo, New York, USA • NHL
Partner:
     
    63:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Už to vypadal, že by se domácí mohli ubránit, pak ale Alfredsson nahrál KYLU TURRISOVI, který z ostrého úhlu namířil naprosto dokonale pod horní tyč a vyhrál pro Ottawu zápas. Asistence: Daniel Alfredsson.
     
    52:06
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jak může jedna hloupá chyba změnit náladu na ledě. Bishop ztratil puk za brankou a všechno to byl počátek problémů. Pár střel ještě cíl nenašlo, ale pak poměrně nenápdně nahodil od mantinelu DREW STAFFORD a svým druhým gólem v zápase překvapil hostujícího brankáře. Asistence: Christian Ehrhoff, Jochen Hecht.
     
    38:57
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to byla paráda. Buffalo střídalo a Ottawa toho využila. KYLE TURRIS si vyměnil puk s Letandressem a po objetí branky zasunul na bližší tyč. Asistence: Guillaume Letandresse.
     
    30:14
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Kuriózní branku dává Ottawa. CHRIS PHILLIPS vypálil od modré, jeho střelu vyrazil Miller do rukavice Leopolda, od níž se kotouč odrazil do branky. Asistence: Jim O'Brien.
     
    24:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa snižuje. PATRICK WIERCIOCH mířil přesně a snižuje stav utkání. Asistence: Sergei Gonchar, Kyle Turris.
     
    15:16
    Sabres právě vstřelili branku!

    Škoda, že se v hokeji nevedou třetí asistence! Celou gólovou situaci totiž načal Mike Weber, který na hranici útočného pásma naznačil střelu, místo rány na brankáře ale zvolil přihrávku na Jordana Leopolda. Levý obránce Buffala následně křižnou přihrávkou nalezl na pravé straně nikým nepokrytého Nathana Gerbeho, jehož střelu ještě tečoval před brankovištětm DREW STAFFORD. Asistence: Nathan Gerbe, Jordan Leopold.
     
    08:50
    Sabres právě vstřelili branku!

    Buffalo těží z nenápadné akce, když domácí posílá do vedení MIKE WEBER, jenž vyzrál na brankáře Senators jedovkou od modré čáry. Asistence: Ville Leino, Steve Ott.

    Michal Sobotka

    Zdeněk Kamínek ml.

    Góly a asistencie: 9. Weber (Leino, Ott), 16. Stafford (Gerbe, Leopold), 53. Stafford (Ehrhoff, Hecht) – 25. Wiercioch (Gonchar, Turris), 31. Phillips (O'Brien), 39. Turris (Letandresse), 64. Turris (Alfredsson)


    Buffalo Sabres: Miller (Enroth) - Myers, Ehrhoff, Regehr, Sekera, Weber, Leopold - Pominville, Hodgson, Vanek - Leino, Ennis, Ott - Flynn, Porter, Foligno - Stafford, Hecht, Gerbe. Trenér: Ron Rolston.
    Ottawa Senators: Bishop (Lehner) - Methot, Gonchar, Gryba, Phillips, Wiercioch, Benoit - Alfredsson, Smith, Latendresse - Silfverberg, Turris, Greening - Neil, Zibanejad, Condra - Regin, O'Brien, Kassian. Trenér: Paul MacLean.

    Rozhodca: Dan O'Rourke, Dean Morton - Brad Kovachik, Kiel Murchison

    Diváci: 19 070