CSKA Moskva – D. Moskva 0:2 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
Dynamo Moskva
Piatok 15.03.2013, 16:30 • CSKA Ice-Palace, Moskva (Rusko) • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia tretina tohto zápasu priniesla divákom opäť veľmi dobrý hokej, no o čosi aktívnejší boli napokon hosťujúci hráči Dinama Moskva. Gólman Rastislav Staňa im dlho odolával, no napokon po nekompromisnej a hlavne nečakanej delovke od Filipa Nováka inkasoval. V závere sa domáci snažili ešte o powerplay, no tá im nevyšla a gólom do prázdnej brány uzavrel výsledok tohto zápasu Jakub Petružálek.

    Dinamo Moskva teda postúpilo cez CSKA do semifinále play-off výsledkom 4:1 na zápasy!

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z play-off KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:49:48)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:47
    Dinamo Moskva dalo gól!
    A je rozhodnuté! Domáci prepadli v defenzíve a k puku sa dostal JAKUB PETRUŽÁLEK! Hokejkou ho v samostatnom nájazde na prázdnu bránu fauloval ešte Rjasensky, no gól pre Dinamo bol napokon uznaný a o postupujúcom je teda rozhodnuté! Bez asistencií.
     
    59:08
    Domáci celok CSKA sa odhodlal hrať poweplay! "Vojaci" sú teda na ľade už v šestici a Staňa sedí na striedačke!
     
    58:35
    Dinamo veľmi dobre forčekuje a kontroluje priebeh hry. Už im chýba k postupu len niečo vyše dvoch minút, no zdramatizovať to chcú aj domáci, ktorí opäť útočia.
     
    57:50
    Pred gólmanom Jerjomenkom tentokrát poriadne pohrozil Rylov, no hosťujúci ochranca svätyne jeho dvom strelám odolal a puk následne vyrazil na bočný mantinel.
     
    57:24
    Z ľavého kruhu to opäť vyskúšal Soin, no gólman Staňa zachytil puk vo svojej lapačke a následne ho rozohral na hokejky svojich obrancov.
     
    56:51
    Soin získal puk po dobrej prihrávke na útočnej modrej čiare, no napokon ho poslal nahodením len na zadný mantinel. Oba tímy striedajú svoje formácie.
     
    56:04
    Dobrý forčeking domáceho CSKA prinútil hosťujúcich hráčov predviesť zbytočný ofsajd. Vhadzovať sa bude opäť v strednom pásme, kde je to neutrálne.
     
    55:51
    Od modrej to napokon skúšal aj Graňák, no ten napokon recept na svojho reprezentačného kolegu nenašiel. Staňa ukryl puk medzi svojími betónmi.
     
    55:18
    Z pravej strany to skúšal aj Petružálek, no gólman Staňa zasahovať nemusel. Petružálekova delovka bola jedným z domácich hráčov zblokovaná na zadný mantinel.
     
    54:54
    Hra pokračuje ďalej a bez prerušenia. Pri puku sú opäť hráči CSKA, no tým sa momentálne veľmi nedarí. Dinamo veľmi dobre forčekuje a ešte lepšie sa bráni.
     
    54:15
    Soin získal puk na ľavej strane, keď ho stratil jeden z domácich obrancov, no napokon už nedokázal prekonať pozorného Staňu, ktorý si ustrážil svoju žŕdku.
     
    53:43
    Širokov získal pred bránou hostí tvrdú strieľanú prihrávku, no gólman Jerjomenko napokon puk v nekompletnej šnúre dokázal vyraziť na zadný mantinel.
     
    52:59
    "Vojaci" sú síce pri puku, no momentálne sa im nedarí dostať do útočného pásma. Dinamo odvádza v strednom pásme naozaj skvelú defenzívnu prácu.
     
    52:25
    Domáci hráči sa snažia ešte niečo vymyslieť, no hosťujúce Dinamo je veľmi dobre nabudené a efektívne forčekuje. Uvidíme, čo CSKA ešte vymyslí.
     
    51:34
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Hostia sa po obrovskom rozruchu pred bránou domáceho celku dostávajú do vedenia! Po tvrdej strele od Sopina gólman Staňa vyrazil puk, no následne po skvele clonený. K puku sa opäť dostal Sopin, ktorý odstavil domáceho obrancu a následne prenechal puk FILIPOVI NOVÁKOVI! Ten nezaváhal a puk umiestnil pod pravú pazuchu domáceho gólmana. Asistenciu si pripisuje Alexej Sopin.
     
    51:13
    Pred bránou gólmana Jerjomenka sa odohrala poriadna potyčka. Hosťujúci gólman predviedol skvelý zákrok a následne sa do seba pustili hráči Ljubimov a Mironov. Vylučovať sa však nebude.
     
    50:58
    Konkov poslal nebezpečnú prihrávku na Žarkova, ktorý následne tvrdo zakončil. Gólman Staňa bol však v strehu a puk zachytil na svojej výstroji.
     
    50:18
    Spoza kruhov tvrdo pálil Pestunov, no jeho delovka napokon skončila len mimo brány domáceho CSKA. Následne sa domáci dostávajú do útoku.
     
    49:57
    Hra sa opäť prelína zo strany na stranu a ani jeden z tímov si nedokáže vybojovať nejakú zaujímavú šancu. Momentálne vynikajú defenzívy oboch tímov.
     
    49:20
    Dinamo si mierne nerozumelo v rozohrávke, čo dalo domácim šancu na rýchly prienik cez stredné pásmo a následný útok. Ani CSKA si však nerozumelo v odovzdaní puku.
     
    48:55
    Ďalší úspešný zákrok domáceho gólmana Staňu! Ten čelil nebezpečnej strele spoza pravého kruhu, ktorú na neho vyslal Solovjov.
     
    48:15
    Dinamo je pri ofenzívnej chuti a s domácimi obrancami si momentálne robí, čo chce. Tí sú síce mierne rozhádzaní, no priestor pred Staňom vykrývajú veľmi dobre.
     
    47:37
    Kokarev sa po skvelej prihrávke od Nováka dostal do samostatného nájazdu, no jeho sťahovačka a následná strela gólmana Staňu nevyľakala! Slovák v bráne CSKA puk úspešne vyrazil na zadný mantinel!
     
    47:13
    Rjasensky poslal z ľavej strany fantastickú prihrávku na domáceho Kvašu, no ten napokon jeho úmysel nepochopil a na puk už nedosiahol. Na rade je ďalšie zakázané uvoľnenie Dinama.
     
    46:47
    Puk majú na svojich hokejkách hráči domáceho celku CSKA, no poriadne si nerozumejú v rozohrávke. To ich pripravilo o puk v strednom pásme.
     
    46:20
    K puku sa v medzikruží dostal Marek Kvapil, ktorý tvrdo zakončoval, no napokon trafil len pozorného gólmana Staňu, ktorý zblokoval puk na ochrannú sieť! Na rade je komerčná prestávka.
     
    46:11
    Puk sa nebezpečne dostal pred bránu gólmana Jerjomenka, no tam si ho napokon všimli len hosťujúci obrancovia, ktorí ho poslali do stredného pásma. Nebezpečenstvo je teda zažehnané.
     
    45:52
    Hráči domáceho celku CSKA si poriadne nerozumeli v rozohrávke a previnili sa len zakázaným uvoľnením. Vhadzovať sa teda bude opäť pred Staňom.
     
    45:20
    Rylov zinkasoval puk na hranici ľavého kruhu a tvrdo vystrelil, no gólman Jerjomenko puk veľmi dobre videl a následne ho ukryl na svojej výstroji.
     
    44:57
    Hra sa nám prelína zo strany na stranu a ani jeden z tímov sa nedokáže dostať do vážnejšej gólovej šance. Diváci si hlasne pýtajú - "Šajbu - Šajbu!".
     
    44:21
    Z medzikružia opäť nekompromisne pálil Filip Novák, no gólman Staňa bol v strehu aj tentokrát a túto tvrdú delovku vyrazil do bezpečia svojími betónmi.
     
    43:41
    Na druhej strane to delovkou z ľavého kruhu skúšal Sopin, no gólman Staňa zasahovať nemusel. Sopinova delovka bola ešte pred Staňom zblokovaná na mantinel.
     
    42:50
    Do skvelej gólovej šance sa dostal Alexander Radulov, ktorý tvrdo pálil z pravej strany, no gólman Jerjomenko si dokázal ustrážiť priestor pri ľavej žŕdke a puk vyrazil do bezpečia.
     
    42:25
    Gólmana Staňu tentokrát nepríjemne ohrozil odrazený puk, ktorý sa dostal pred jeho bránu po strele Kokareva. Domáci obrancovia to však zvládli vyriešiť.
     
    41:52
    Hostia sú pri puku v útočnom pásme a vytvárajú si ofenzívny tlak, ktorý by mohol rozhodnúť o ich postupe do semifinále KHL play-off. CSKA im však zatiaľ dobre odoláva.
     
    41:15
    Dinamo vysoko forčekuje, no domáci sa zatiaľ nenechávajú odstaviť o puku a pohodlne prechádzajú cez stredné pásmo. Uvidíme, ako dlho im to vydrží.
     
    40:59
    Gólman Staňa si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok! Tentokrát ho strelou z medzikružia preveril Gorovikov, no slovenský gólman puk zachytil vo svojej pozornej lapačke.
     
    40:03
    Aj puk po úvodnom vhadzovaní v tretej tretine putoval na stranu domáceho celku. Po malej chvíli sa však "vojaci" o puk sami pripravili nepresnou rozohrávkou.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Aj v druhej tretine sme mohli vidieť veľmi dobrý a vyrovnaný hokej na oboch stranách, no ani tentokrát gól nepadol. Oba tímy dbajú na veľmi dobre založenú defenzívu a vedia súperovi aj poriadne oponovať. V druhej tretine treba vyzdvihnúť najmä výkon Slováka v bráne CSKA - Rastislava Staňu, ktorý urobil svojím súperom poriadne vrásky na čele, keď ich vyložené šance zneškodnil skvelými reflexami a rýchlymi presunmi od žŕdke k žŕdke.

    Rozhodne sa o tomto zápase v tretej tretine alebo uvidíme na ľade CSKA Ice-Palace aj predĺženie?
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:41
    Staňa sa zaskvel ďalším fantastickým zákrokom! Tentokrát perfektne zneškodnil tvrdú delovku od Gorovikova, ktorý to skúšal z pravej strany. Staňa však puk vyrazil svojou lapačkou do bezpečia.
     
    39:18
    Po skvelej prihrávke od Graňáka sa k puku na ľavej strane dostal Novák, ktorý tvrdo zakončil, no gólman Staňa puk zblokoval svojou výstrojou do bezpečia.
     
    38:59
    Dinamo sa v tejto presilovej hre drží v útočnom pásme, no domáci celok CSKA sa zatiaľ veľmi dobre bráni a nedáva aktuálnemu majstrovi KHL žiaden priestor.
     
    38:25
    Jalasvaara zinkasoval puk na pravom kruhu po skvelej prihrávke a následne z prvej delovo zakončoval! Gólman Staňa sa však stihol rýchlo premiestniť a puk vyrazil svojími betónmi na ochrannú sieť.
     
    37:58
    Uvidíme ďalšiu presilovú hru na strane hosťujúceho Dinama. Na dve minúty za držanie si tentokrát odchádza sadnúť Ilja Zubov.
     
    37:15
    Hosťujúci obrancovia Dinama zachytili puk po nepresnej rozohrávke domácich, no následne sa previnili len zakázaným uvoľnením. Vhadzovať sa bude po pravici Jerjomenka.
     
    36:54
    Grigorenko vybojoval puk na ľavom kruhu, no náseldne si mierne nerozumel s Denisovom. Sprukts však celú situáciu vyriešil a domáci celok CSKA udržal v pásme nahodením puku.
     
    36:21
    Grigorenko sa veľmi dobre presúval po pravej strane, no napokon ho tesne po prechode cez útočnú modrú čiaru odstavil pozorný Novák, ktorý posiela svojich do útoku.
     
    35:45
    Pred Staňovou bránou nebezpečne pohrozil Sopin, no jeho tvrdá strela napokon gólmana domácich nezaskočila.Ten ju zblokoval svojou vyrážačkou na zadný mantinel.
     
    35:05
    A je tu vylúčenie na oboch stranách. Za údery si odchádzajú sadnúť kohúti Patrick Davis a Anderj Mironov.
     
    34:54
    Z hranice ľavého kruhu tvrdo zakončoval aj domáci Zubov, no gólman Jerjomenko aj tentokrát odolal. Puk zblokoval svojou výstrojou do bezpečia.
     
    34:20
    Po skvelej prihrávke od Barbaševa sa k puku na ľavej strane dostal osamotený Ljubimov, no ten svojou strelou nedokázal prekonať dobre osadené betóny gólmana Jerjomenka.
     
    33:57
    Dinamo sa opäť usadilo v útočnom pásme a z pravej strany to tentokrát skúšal Mironov. Pozorný Staňa však puk ukryl vo svojej lapačke. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    33:01
    Z ďalšej útočnej vlny sa snažil presadiť Alexander Radulov, ktorý však nedokázal prekonať gólmana Jerjomenka z ľavej strany. Následne to ešte skúšal spoza brány, no ani tentokrát to úspešne nebolo.
     
    32:28
    Gimajev tvrdo zakončoval spoza pravého kruhu, no pukom napokon trafil len Igora Radulova, ktorý zinkasoval strelu do hlavy. Napokon sa mu však nestalo nič vážne.
     
    32:08
    Na rade je druhá komerčná prestávka v druhej tretine. Po nej sa bude vhadzovať pred gólmanom Jerjomenkom, keďže domáci hráči prinútili hosťujúcich obrancov zblokovať puk na ochrannú sieť.
     
    31:56
    Domáci sa rýchlo presunuli cez stredné pásmo a následne sa dostali aj k zakončeniu. Tentokrát z medzikružia pálil domáci Prokorkin, no gólman Jerjomenko puk opäť vyrazil svojími betónmi na zadný mantinel.
     
    31:13
    Rylov sa dostal do fantastickej gólovej šance, keď získal presnú prihrávku spoza brány od Alexandra Radulova! Spomínaný domáci hráč však puk napokon napálil len do dobre postaveného Jerjomenka, ktorý si ustrážil svoju žŕdku.
     
    30:45
    Soin to skúšal opäť, no ani tentokrát nedokázal prekonať pozorného Staňu, ktorý dokázal puk zachytiť na svojich betónoch. Domáci sa opäť dostávajú do útoku.
     
    30:18
    Soin tvrdo pálil z pravej strany, no Staňa zasahovať nemusel, keďže Soinova delovka smerovala len mimo domácej brány. Pri puku sú momentálne domáci obrancovia.
     
    29:57
    Do skvelej gólovej šance sa po dobrej prihrávke od Alexandra Radulova dostal Kvaša, no jeho delovú strelu napokon gólman Jerjomenko vyrazil na zadný mantinel!
     
    29:15
    Domáci hráči sa opäť oslobodili spod stupňujúceho sa tlaku Dinama Moskva. Momentálne sú hostia pri puku, no nedokážu sa dostať von zo svojho obranného pásma.
     
    28:45
    Jalasvaara tvrdo vypálil od modrej čiary a aj keď mal gólman Staňa clonený výhľad, tak napokon dokázal túto delovku zachytiť medzi svojími betónmi.
     
    28:10
    Domáci hráči CSKA sa dokázali po dlhšej chvíli oslobodiť a oba tímy odchádzajú striedať. K puku sa však opäť dostalo Dinamo, ktoré sa snaží niečo vymyslieť.
     
    27:31
    Gólmana Staňu z pravého kruhu preverili až dvaja obrancovia! Najskôr to bol Graňák, ktorého Staňa zneškodnil svojou lapačkou a následne to skúšal aj pozorný Novák.
     
    27:04
    A je tu aj prvá presilová hra pre hosťujúce Dinamo. Na dve minúty si odišiel sadnúť domáci Zubov, ktorý sa previnil nedovolenou hrou so zdvihnutou hokejkou na Soina.
     
    26:42
    Po dobrej prihrávke od Spruktsa to z pravého krídla skúšal aj obranca Denisov, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa brány gólmana Jerjomenka. Na rade je komerčná prestávka.
     
    26:06
    Aj domáci mierne pohrozili a Jerjomenka tentokrát ohrozil agresívny Širokov! Jeho delovku však gólman Dinama vyrazil svojím ľavým betónom na zadný mantinel.
     
    25:35
    Z pravej strany to tentokrát skúšal aj rýchly Mironov, no gólman Staňa bol opäť v strehu a jeho delovku zblokoval svojou výstrojou na okejky svojich pozorných obrancov.
     
    24:59
    Z pravej strany tentokrát nekompromisne pálil Pestunov, no gólman Staňa sa stihol rýchlo premiestniť a puk napokon vyrazil svojímpravým betónom do bezpečia!
     
    24:15
    Na ľade sa rysoval rýchly protiútok domáceho celku CSKA, no Igor Radulov si napokon nerozumel so Spruktsom a k puku sa dostali len pozorní obrancovia Dinama.
     
    23:59
    Dinamo si opäť mierne nerozumelo a čiarový rozhodca avízoval jasný ofsajd. Vhadzovať sa bude logicky v neutrálnom strednom pásme.
     
    23:18
    Spoza pravého kruhu to tentokrát skúšal aj Novák, no pozorný Staňa napokon puk vyrazil do bezpečia svojou vyrážačkou. Skóre sa nám teda stále nemení.
     
    22:41
    Po tvrdej strele od Kondratjeva sa k puku pred gólmanom hostí dostal ešte pozorný Ljubimov, ktorý ho však umiestnil len presne na betóny pozorného Jerjomenka.
     
    22:18
    Dinamo zachytilo chybnú rozohrávku domáceho celku a následne poslalo domácich do stredného pásma. Tí si mierne nerozumeli a predviedli divákom ofsajd.
     
    21:25
    Domáci hráči CSKA sú usadení v útočnom pásme, no ani v tejto presilovej hre sa im veľmi nedarí. Dinamo sa veľmi dobre bráni a gólman Jerjomenko ohrozovaný nie je.
     
    20:31
    Igor Radulov nekompromisne pálil z pravej strany a následne tvrdo narazil do gólmana Jerjomenka, ktorý ho suverénne odtlačil a povedal mu niekoľko pekných slov.
     
    20:25
    A je tu prvé vylúčenie v druhej tretine. Na dve minúty za seknutie si odchádza sadnúť hráč Dinama - Konkov.
     
    20:03
    Puk po úvodnom vhadzovaní v druhej tretine opäť putoval na stranu domáceho celku CSKA. "Vojaci" si ho stiahli do vlastnej obrannej tretiny, odkiaľ sa snažia zaútočiť.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    V prvej tretine sme mohli vidieť veľmi dobrý a útočný hokej na oboch stranách, no góly napokon nepadli. Oba tímy nezabúdali na dobre zabezpečené defenzívy, no niekoľkokrát im hráči napokon ušli. Najväčšiu šancu domácich mal Alexander Radulov, no ten gólmana Jerjomenka, ktorý chytá naozaj skvele, nedokázal prekonať. Na strane hostí sa do samostatného nájazdu dostal Alexej Sopin, no ten napokon trafil len ľavú žŕdku brány CSKA, čiže domáci mali pomerne dosť šťastia. Následne im nevyšla ani početná výhoda o dvoch mužov.

    Podarí sa jednému z tímov dostať v druhej tretine do vedenia alebo ešte góly neuvidíme?
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:31
    Z ľavej strany tentokrát tvrdo pálil domáci Kvaša, no Jerjomenko zasahovať nemusel. Puk po delovke domáceho útočníka letel len na zadný mantinel.
     
    18:59
    Spoza ľavého kruhu to skúšal Rylov, no gólman Jerjomenko bol v strehu a puk svojími betónmi vyrazil do bezpečia. Domáci však ostávajú pri puku.
     
    18:25
    Barantsev si nerozumel s jedným zo svojich spoluhráčov a napokon na modrej čiare stratil puk. Domáci sa teda môžu dostať do rýchleho protiútoku.
     
    17:54
    CSKA útok Dinama odvrátilo a okamžite ho chce opätovať. Hostia však tentokrát pokryli stredné pásmo priam ukážkovo a domácich nepustili do útočného pásma.
     
    17:18
    Dinamo dokázalo toto dvojnásobné oslabenie ubrániť a už hrá v plnom počte. Momentálne sú hostia usadení v útočnom pásme, kde sa snažia niečo vymyslieť.
     
    16:56
    Dinamo hrá už vo štvorici a zatiaľ sa veľmi dobre bráni. Po tvrdej strele od Kvašu sa gólman Jerjomenko blysol ďalším skvelým zákrokom, keď zareagoval svojou vyrážačkou.
     
    16:15
    Rjasensky tvrdo pálil spoza kruhov, no gólman Jerjomenko bol v strehu a puk úspešne vyrazil svojími betónmi na zadný mantinel. Domácim sa momentálne poriadne nedarí.
     
    15:52
    Alexander Radulov to nadvakrát skúšal strelou z pravej strany, no jeho zakončenia úspešne zblokoval jeden z obrancov hostí. Následne sa Dinamo oslobodzuje.
     
    15:06
    Tak je tu presilová hra o dvoch mužov pre domáci celok CSKA. Na dve minúty si odchádza sadnúť aj hosťujúci Dominik Graňák, ktorý sa previnil podrazením.
     
    14:51
    Na rade je aj prvé vylúčenie v tomto zápase. Na dve minúty si odchádza sadnúť hosťujúci hráč Sergej Konkov, ktorý zinkasoval trest za seknutie.
     
    14:21
    CSKA sa na malú chvíľu usadilo v pásme, no napokon to nebolo ono. Pozorný Konkov puk vyhodil do stredného pásma, no domáci sa stále nevzdávajú a opäť útočia.
     
    13:51
    Pri puku sú opäť hráči Dinama, no momentálne sa im veľmi nedarí. Po ich nepresnej rozohrávke sa k puku dostali domáci hokejisti, ktorí okamžite útočia.
     
    13:23
    Je tu aj druhá komerčná prestávka. Vhadzovať sa bude pred Staňom, ktorý zachytil tvrdú strelu od Kokareva. Ten ho preskúšal nekompromisnou delovkou z hranice pravého kruhu.
     
    12:58
    Z pravej strany to tentokrát skúšal Petružálek, no gólman Staňa si zanechal chladnú hlavu a puk zachytil na svojej výstroji. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    12:21
    Na druhej strane sa do fantastickej gólovej šance dostal Alexander Radulov, ktorý získal skvelú prihrávku pred bránu, no gólman Jerjomenko opäť dobre zapracoval svojími betónmi a puk vyrazil.
     
    11:54
    Sopin sa dostal do skvelej gólovej šance, keď získal puk a sám korčuľoval na Staňu! Domáceho gólmana však napokon zachránila ľavá žŕdka jeho brány, ktorá gólu hostí zabránila!
     
    11:03
    Ihneď po vhadzovaní sa k zakončeniu spomedzi kruhov dostal Širokov, no jeho nekompromisnú delovku gólman Jerjomenko videl dobre a lapačkovým semafórom prerušil hru!
     
    10:50
    Pred gólmanom Jerjomenkom sme mohli vidieť poriadny závar! Najskôr tvrdo zakončoval Žarkov, no gólman Jerjomenko puk vyrazil do bezpečia. Následne sa po prihrávke od Davisa dostal k puku aj Ljubimov, no Jerjomenko opäť skvele zasiahol svojími betónmi!
     
    10:11
    Hokejisti CSKA si tentokrát mierne nerozumeli v rozohrávke a predviedli zbytočné zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude teda opäť pred domácim Staňom.
     
    09:58
    Dinamu sa napokon podarilo úspešne oslobodiť a domáci sa musia opäť brániť. Graňák však puk nahodil len na zadný mantinel, kde si ho prevzal pozorný Gimajev.
     
    09:18
    Graňák získal puk na pravej strane, no napokon ho nedokázal vyhodiť. Hráči domáceho celku sú pri puku a veľmi dobre útočia. Dinamo na čele s Jerjomenkom sa však nenecháva zahanbiť.
     
    08:59
    Do ďalšej skvelej šance v medzikruží sa dostal domáci Širokov, no gólman Jerjomenko bol v strehu, rýchlo sa premiestnil a puk po odrazení vyrazil svojou rukou do bezpečia!
     
    08:24
    Hráči CSKA veľmi dobre forčekujú, no hosťujúce Dinamo je zatiaľ v strehu a nenecháva domácim veľa priestoru. Nič sa však na tom nemení, že domáci sú stále pri puku.
     
    07:51
    Jalasvaara zachytil nepresnú rozohrávku domácicch hokejistov a okamžite sa snažil niečo vymyslieť. Jeho ďaleké nahodenie však skončilo len na hokejkách domácich hráčov.
     
    07:15
    Novák poslal tvrdú delovku na bránu domáceho celku CSKA, no napokon si gólman Staňa počínal dobre a puk po dobrom pokrytí pravej žŕdky vyrazil do bezpečia.
     
    06:50
    Na rade je prvá reklamná prestávka. Po nej sa bude vhadzovať pred gólmanom Jerjomenkom, ktorý veľmi dobre zasiahol po tvrdej delovke od Olega Kvašu.
     
    06:43
    Pestunov sa snažil presadiť po pravom krídle, no pozorný Denisov ho napokon od puku pri mantineli odstavil. Domáci hráči majú teda ďalšiu dobrú šancu na rýchly útok.
     
    05:58
    Na druhej strane sa do skvelej šance dostal Petružálek, no domáci gólman Staňa bol v strehu a veľmi dobre zareagoval na strelu, ale aj na následnú dorážku Kokareva.
     
    05:25
    Davis tvrdo zakončoval z ľavej strany, no gólman Jerjomenko bol v strehu a puk zachytil na svojej výstroji. Následne sa do útoku môžu dostať hráči Dinama.
     
    04:58
    Z pravého kruhu tentokrát tvrdo pálil Soin, no gólman Staňa zasahovať nemusel. Tvrdé zakončenie tohto hráča Dinama skončilo len nad bránou CSKA.
     
    04:28
    Puk sa momentálne nachádza prevažne v strednom pásme, kde o neho tvrdo bojujú oba tímy. Aktívnejšími sú hráči Dinama, no domáci si dávajú pozor na zabezpečenie obrany.
     
    03:58
    Z pravej strany tentorkát tvrdo pálil Mironov, no gólman Staňa napokon zasahovať nemusel. Mironovova tvrdá delovka minula priestor domácej brány len o pár centimetrov.
     
    03:15
    Hostia sú stále pri puku a snažia sa puk pretlačiť cez Staňu. Ten je však stále v strehu a jeho obrana mu výborne pomáha. CSKA sa veľmi dobre bráni a nedáva Dinamu priestor.
     
    02:55
    Dinamo sa usadilo v útočnom pásme, no napokon poslalo na Staňu len jemnú strelu Nováka od modrej. Staňa puk vyrazil svojími betónmi s veľkým prehľadom.
     
    02:20
    Dinamo si mierne nerozumelo v rýchlej rozohrávke a už to vyzeralo na zakázané uvoľnenie. Rozhodcovia však napokon videli aj teč. CSKA je pri puku.
     
    01:59
    Obrovský závar pred Jerjomenkom! Ten jemné nahodenie Alexandra Radulova zblokoval len pred seba, no jeho obetaví obrancovia napokon puk poslali do bezpečia.
     
    01:03
    Pri puku sú momentálne hráči Dinama, tí ho držia za vlastnou bránou, odkiaľ sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Domáci sa však dobre rozmiestnili v strednom pásme.
     
    00:41
    Do hry nastúpil náhradný rozhodca Alexej Anisimov! Pískať budú teda klasicky dvaja hlavní arbitri.
     
    00:41
    Vyzerá to tak, že zápas bude pokračovať len s jedným hlavným rozhodcom. Dúfajme, že arbiter Olenin bude v poriadku a v priebehu zápasu ešte nastúpi!
     
    00:41
    Na moskovskom ľade sa stala poriadna kuriozita! Tvrdá delovka Jalasvaaru zo stredného pásma trafila hlavného rozhodcu Konstantina Olenina do hlavy. Ten bude následne ošetrovaný.
     
    00:35
    Gólman Staňa si poprvýkrát v zápase siahol na puk, keď ho z ľavého krídla preveril pozorný Babenko. Staňa si však zachoval chladnú hlavu a puk vyrazil na zadný mantinel.
     
    00:03
    K úvodnému vhadzovaniu v tomto zápase sa napokon dostali hráči domáceho celku CSKA. Tí sa nakrátko stiahli a následne sa snažia niečo vymyslieť.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) - Rylov, Rjasensky, Denisov, Markov, Gimajev, Kondratjev, Ožiganov, Ljubimov - Kvaša, Grigorenko, A. Radulov - Sprukts, I. Radulov, Širokov - Zubov, Kugryšev, Prokorkin - Žarkov, Davis, Barbašev.

    Dinamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) - Novák, Graňák, Jalasvaara, Solovjov, Gorokov, Mironov, Barantsev, Lukin - Soin, Babenko, Konkov - Tsvetkov, Kokarev, Petružálek - Gorovikov, Sopin, Kasjančuk - Pestunov, Mosaljov, Kvapil.

    Rozhodca: Jyri Ronn (Fínsko), Konstantin Olenin (RUS) - Sergej Morozov (RUS), Alexander Zakarenkov (RUS).
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už piatom štvrťfinále play-off KHL, v ktorom uvidíme pravé moskovské derby!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna CSKA Ice-Palace, kde si od 16:30 zmeria sily domáci celok CSKA Moskva, proti ktorému nastúpi odveký rival - celok Dinamo Moskva.

    Moskovskí "vojaci", ako je celok CSKA prezývaný to v minulej sezóne ďaleko nedotiahol a skončil až na šestnástej priečke. V tejto sezóne sa však hráčom CSKA už darí viac. V základnej časti sa dostali na skvelú druhú priečku západnej konferencie, kde získali 96 bodov za 36 výhier a len 16 prehier.
    Káder CSKA potvrdil svoje skvelé výkony aj v prvom kole play-off, keď narazil v sérii na český tím HC Lev Praha. Moskovčaniasa po tvrdých a vyrovnaných súbojoch napokon tešili z jednoznačnej výhry 4:0 na zápasy. Najskôr sa na domácom ľade natrápili, keď "levov" zdolali dvakrát 3:2 po predĺžení, no v Prahe napokon potvrdili svoju suverenitu dvoma výhrami v pomeroch 3:1 a 2:1.

    Domáci celok Dinamo Moskva je aktuálnym majstrom celej KHL a aj preto sa od neho čaká, čo najlepší možný výkon. V základnej časti sa Dynamu podarilo dostať na tretiu priečku západnej konferencie, kde tento moskovský tím nazbieral 101 bodov za 36 výhier a 16 prehier.
    V prvom kole play-off si hráči Dinama Moskva zmerali sily s výberom nováčika KHL - slovenským Slovanom Bratislava. Od Moskovčanov sa neočakávalo nič iné ako postup, čo aj suverénne potvrdili, keď porazili Bratislavčanov v pomere 4:0 na zápasy. Najskôr dominovali na svojom ľade v pomeroch 5:1 a následne 2:1 po predĺžení. V Bratislave sa im tiež darilo, keďže Bratislavčanov prekvapili výhrami 4:2 a 3:2.

    Prvý zápas štvrťfinálového derby play-off medzi týmito dvoma moskovskými tímami sa odohral na ľade CSKA Ice-Palace, kde svoju enormnú silu ukázal aktuálny majster - Dinamo, ktorý zneškodnil "vojakov" troma gólmi v priebehu necelých šiestich minút. Už v 17. minúte zápasu bolo teda o výsledku rozhodnuté - 0:3 (0:3, 0:0, 0:0) pre Dinamo.

    Druhý zápas tohto štvrťfinále play-off v CSKA Ice-Palace už však taký jednoznačný nebol. V 15. minúte stretnutia sa do vedenia dostali domáci hráči, no už na konci 19. minúty hostia vyrovnali. O tomto zápase napokon v 26. minúte rozhodol gól hráča CSKA - Kugryševa, ktorý upravil konečné skóre na 2:1 (1:1, 1:0, 0:0) pre CSKA.

    Tretí zápas tohto štvrťfinále play-off sa už odohral v hokejovej aréne v Luzhnikách. Toto stretnutie bolo doposiaľ zo všetkých troch najvyrovnanejšie a naozaj sa bojovalo až do posledných sekúnd. Už v 2. minúte sa Dinamo dostalo do vedenia, no v 13. minúte dokázali hráči CSKA vyrovnať. V 19. minúte sa im napokon podarilo zápas otočiť na 1:2. Ich radosť však na začiatku 44. minúty pokazil domáci Jalasvaara, ktorý vyrovnal na 2:2. O tomto zápase sa napokon rozhodlo až v predĺžení, kde v 12. minúte skórova domáci Gorovikov, ktorý poslal Dinamo do vedenia 3:2 (1:2, 0:0, 1:0 - 1:0).

    Štvrtý zápas moskovského štvrťfinále sa opäť odohral na ľade Dinama Moskva. Domáci hráči a aktuálni majstri KHL to opäť nemali ľahké, no napokon si dôležité víťazstvo 2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0) vybojovali. Už v 17. minúte prvej tretiny sa Dinamo dostalo do vedenia zásluhou Sergeja Soina. V 22. minúte zápasu sa však dokázali gólovo presadiť aj hráči CSKA, za ktorých úspešne zakončoval Nikolaj Prokorkin. Od tohto momentu už góly nepadli a rozhodlo sa až v predĺžení, kde o víťazstve domáceho Dinama už po 38 sekundách rozhodol Sergej Konkov.

    Stav štvrťfinálovej série play-off je teda na strane Dinama - 3:1.

    Podarí sa Dinamu postúpiť medzi elitnú štvoricu tímov KHL už v piatom zápase alebo sa séria presunie ešte na ľad Dinama?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 16:30.

    Góly a asistencie: 52. Novák (Sopin), 60. Petružálek


    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) - Rylov, Rjasensky, Denisov, Markov, Gimajev, Kondratjev, Ožiganov, Ljubimov - Kvaša, Grigorenko, A. Radulov - Sprukts, I. Radulov, Širokov - Zubov, Kugryšev, Prokorkin - Žarkov, Davis, Barbašev.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) - Novák, Graňák, Jalasvaara, Solovjov, Gorokov, Mironov, Barantsev, Lukin - Soin, Babenko, Konkov - Tsvetkov, Kokarev, Petružálek - Gorovikov, Sopin, Kasjančuk - Pestunov, Mosaljov, Kvapil.

    Rozhodca: Jyri Ronn (Fínsko), Alexej Animisov (RUS) - Sergej Morozov (RUS), Alexander Zakarenkov (RUS)