CSKA Moskva – D. Moskva 0:2 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
Dynamo Moskva
Piatok 15.03.2013, 16:30 • CSKA Ice-Palace, Moskva (Rusko) • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia tretina tohto zápasu priniesla divákom opäť veľmi dobrý hokej, no o čosi aktívnejší boli napokon hosťujúci hráči Dinama Moskva. Gólman Rastislav Staňa im dlho odolával, no napokon po nekompromisnej a hlavne nečakanej delovke od Filipa Nováka inkasoval. V závere sa domáci snažili ešte o powerplay, no tá im nevyšla a gólom do prázdnej brány uzavrel výsledok tohto zápasu Jakub Petružálek.

    Dinamo Moskva teda postúpilo cez CSKA do semifinále play-off výsledkom 4:1 na zápasy!

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z play-off KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:49:48)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:47
    Dinamo Moskva dalo gól!
    A je rozhodnuté! Domáci prepadli v defenzíve a k puku sa dostal JAKUB PETRUŽÁLEK! Hokejkou ho v samostatnom nájazde na prázdnu bránu fauloval ešte Rjasensky, no gól pre Dinamo bol napokon uznaný a o postupujúcom je teda rozhodnuté! Bez asistencií.
     
    59:08
    Domáci celok CSKA sa odhodlal hrať poweplay! "Vojaci" sú teda na ľade už v šestici a Staňa sedí na striedačke!
     
    58:35
    Dinamo veľmi dobre forčekuje a kontroluje priebeh hry. Už im chýba k postupu len niečo vyše dvoch minút, no zdramatizovať to chcú aj domáci, ktorí opäť útočia.
     
    57:50
    Pred gólmanom Jerjomenkom tentokrát poriadne pohrozil Rylov, no hosťujúci ochranca svätyne jeho dvom strelám odolal a puk následne vyrazil na bočný mantinel.
     
    57:24
    Z ľavého kruhu to opäť vyskúšal Soin, no gólman Staňa zachytil puk vo svojej lapačke a následne ho rozohral na hokejky svojich obrancov.
     
    56:51
    Soin získal puk po dobrej prihrávke na útočnej modrej čiare, no napokon ho poslal nahodením len na zadný mantinel. Oba tímy striedajú svoje formácie.
     
    56:04
    Dobrý forčeking domáceho CSKA prinútil hosťujúcich hráčov predviesť zbytočný ofsajd. Vhadzovať sa bude opäť v strednom pásme, kde je to neutrálne.
     
    55:51
    Od modrej to napokon skúšal aj Graňák, no ten napokon recept na svojho reprezentačného kolegu nenašiel. Staňa ukryl puk medzi svojími betónmi.
     
    55:18
    Z pravej strany to skúšal aj Petružálek, no gólman Staňa zasahovať nemusel. Petružálekova delovka bola jedným z domácich hráčov zblokovaná na zadný mantinel.
     
    54:54
    Hra pokračuje ďalej a bez prerušenia. Pri puku sú opäť hráči CSKA, no tým sa momentálne veľmi nedarí. Dinamo veľmi dobre forčekuje a ešte lepšie sa bráni.
     
    54:15
    Soin získal puk na ľavej strane, keď ho stratil jeden z domácich obrancov, no napokon už nedokázal prekonať pozorného Staňu, ktorý si ustrážil svoju žŕdku.
     
    53:43
    Širokov získal pred bránou hostí tvrdú strieľanú prihrávku, no gólman Jerjomenko napokon puk v nekompletnej šnúre dokázal vyraziť na zadný mantinel.
     
    52:59
    "Vojaci" sú síce pri puku, no momentálne sa im nedarí dostať do útočného pásma. Dinamo odvádza v strednom pásme naozaj skvelú defenzívnu prácu.
     
    52:25
    Domáci hráči sa snažia ešte niečo vymyslieť, no hosťujúce Dinamo je veľmi dobre nabudené a efektívne forčekuje. Uvidíme, čo CSKA ešte vymyslí.
     
    51:34
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Hostia sa po obrovskom rozruchu pred bránou domáceho celku dostávajú do vedenia! Po tvrdej strele od Sopina gólman Staňa vyrazil puk, no následne po skvele clonený. K puku sa opäť dostal Sopin, ktorý odstavil domáceho obrancu a následne prenechal puk FILIPOVI NOVÁKOVI! Ten nezaváhal a puk umiestnil pod pravú pazuchu domáceho gólmana. Asistenciu si pripisuje Alexej Sopin.
     
    51:13
    Pred bránou gólmana Jerjomenka sa odohrala poriadna potyčka. Hosťujúci gólman predviedol skvelý zákrok a následne sa do seba pustili hráči Ljubimov a Mironov. Vylučovať sa však nebude.
     
    50:58
    Konkov poslal nebezpečnú prihrávku na Žarkova, ktorý následne tvrdo zakončil. Gólman Staňa bol však v strehu a puk zachytil na svojej výstroji.

    Góly a asistencie: 52. Novák (Sopin), 60. Petružálek


    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) - Rylov, Rjasensky, Denisov, Markov, Gimajev, Kondratjev, Ožiganov, Ljubimov - Kvaša, Grigorenko, A. Radulov - Sprukts, I. Radulov, Širokov - Zubov, Kugryšev, Prokorkin - Žarkov, Davis, Barbašev.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) - Novák, Graňák, Jalasvaara, Solovjov, Gorokov, Mironov, Barantsev, Lukin - Soin, Babenko, Konkov - Tsvetkov, Kokarev, Petružálek - Gorovikov, Sopin, Kasjančuk - Pestunov, Mosaljov, Kvapil.

    Rozhodca: Jyri Ronn (Fínsko), Alexej Animisov (RUS) - Sergej Morozov (RUS), Alexander Zakarenkov (RUS)