Wolfsburg – Düsseldorf 1:1 (kon.)
koniec
VfL Wolfsburg
1:1 (0:1)
Fortuna Düsseldorf
Piatok 15.03.2013, 20:30Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Stretnutie medzi Vfl Wolfsburg a Fortunou Düsseldorf sa skončilo deľbou bodov. Po tom čo sa v prvom polčase vedenie ujali hostia zásluhou Bollyho, sa domácim podarilo vyrovnať v 51. minúte Oličom. Vo zvyšnom priebehu sme videli ešte niekoľko šancí na oboch stranách, väčšie však na strane hostí. Za spomenutie stojí technická strela Teschceho z veľkej diaľky, ktorá len orazila brvno domácej brány či veľká šanca Schahina v poslednej minúte zápasu, ktorý pätičkou trafil len Begnalia. Aj napriek tomu si však myslím, že remíza je spravodlivým výsledkom, domáci mali zasa väčšiu územnú prevahu. Ďakujem Vám za pozornosť a pozývam Vás sledovať prenosy z futbalu na onlajny.eu aj zajtra. Dobrú noc. (22:27:22)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Hostia mohli napokon v závere brať všetki tri body, to by sa však musel presadiť striedajúci Schahin, ktorý dostal peknú prihrávku z prava, zakončil efektnou pätyčkou, no trafil len leťiaceho Begnalia.
     
    90+2
    Nadstavovať sa budú dve minúty !
     
    90
    V prebiehajúcej poslednej minúte riadneho hracieho času hľadal Orozco za obranou peknou prihrávkou Dosta. Domácemu útočníkovi chýbalo len málo, aby sa dostal do šance, no prihrávka bola nakoniec pridlhá.
     
    88
    Za ruku vidí zaslúžené žlté napomenutie Tesche.
     
    88
    Pre Krusa to bola posledná akcia, ktorú nám dnes predviedol. Do záverečných minútiek ho totiž tréner nahradil čerstvým hráčom z lavičky Omaem.
     
    87
    Kruse sa teraz nádherne zbavil prenasledovateľov v strede poľa, viedol loptu do brejku, nabiehali mu traja spoluhráči. Hosťujúci krídelník sa rozhodol pre spätnú prihrávku, ktorú zachytili vracajúci sa hráči súpera. Kruse mohol túto situáciu riešiť inak, možno to bola posledná šanca Fortuny v tomto zápase.
     
    86
    Nákop hostí dopredu napokon skončil až u Diega Begnalia, ktorý pošle svoj tím do útoku.
     
    85
    Podarí sa v závere zápasu ešte jednému z tímov strhnúť vedenie na svoju stranu alebo budeme svedkami patovej partie ?
     
    84
    Na Schaferov center z ľavého krídla naskakoval Dost, no stopéri hostí Malezas a Latka sú vo vzduchu len ťažko prekonateľný. V pokračovaní akcie sa faulu dopustil Orozco, ktorý je potrestaný žltou kartou. Pri lopte tak budú futbalisti Fortuny.
     
    83
    Domáci sa vytúženého druhého zásahu nedočkali, odkopávať sa bude od Gieferovej svätyne.
     
    82
    Druhú žltú kartu stretnutia pripisujeme na konto obrancu Fortuny Malezasa. Navyše bude nasledovať priamy kop pre domácich.
     
    81
    Schahin našiel v šesnástke pod sebou jedného zo svojich spoluhráčov, tomu však strela vôbec nesadla a bola to viac menej prihrávka do náručia Begnalia.
     
    80
    Sľubný brejk hostí pokazil van den Berg, ktorý spätnou prihrávkou našiel len hráčov súpera. Ľavý obranca hostí sa veľmi hneva na svojich spoluhráčov.
     
    79
    Domáci sa už dostávali do šance, no ich akcia bola zmarené, kedže Dost sa aj napriek obrovskému hnevu nachádzal v ofsajde.
     
    77
    Ztuhnutý brankár domáceho celku nám teraz predviedol zaujímavý zákrok.
     
    76
    Domáci si pekne vymenili loptu v strede poľa a jeden z hráčov v zelenom to skúšal kolmou prihrávkou, tá však skončila len na brániacom hráčovi Fortuny.
     
    75
    Bolly napokon nie je schopný pokračovať v hre. Strelca úvodného zásahu a jedného z najlepších hráčov na trávniku na ihrisku nahradil Schahin.

    Michal Bakoš

    Góly: 51. Olič – 37. Bolly

    Karty:   17. Josué (WOL), 84. Orozco (WOL) – 82. Malezas (DUS), 88. Tesche (DUS)


    VfL Wolfsburg: Begnalio - Fagner, Madlung, Kjaer, Rodriguéz, Trasch, Polák, Vierinha, Kahlendberg, Orozco, Olič
    Fortuna Düsseldorf: Giefer - Balogun, Latka, Malezas, van den Bergh, Ilso, Bodzek, Tesche, Bellinghausen, Kruse, Bolly

    Rozhodca: Dingert - Fischer, Scheppe