Piešťany – Skalica 4:5 (kon.)
koniec
ŠHK 37 Piešťany
4:5 (4:2, 0:0, 0:3)
HK Skalica
Piatok 15.03.2013, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Skalica dala gól!
    A takto sa prehrávajú vyhraté zápasy. Pasivitou a zmätkami. Strela Vyrúbalíka od modrej, a dorážka RENÉHO ŠKOLIAKA po vyrazenom puku a je rozhodnuté. Tento zápas si ale prehrali domáci sami. Asistencia: Vyrúbalík.
     
    57:11
    Skalica dala gól!
    Genialita Pálffyho, presná prihrávka krížom pred prázdnu bránu a MIROSLAVOVI LAŽOVI stačilo iba nastaviť čepeľ. Domáci sa hnevajú na Konca. Za strelca ohlásili Žiga, ale ten isto "len" nahrával, hoci tento gól je z 9O percent jeho zásluha. Opravené to už je aj oficiálne. Asistencia: Pálffy, Školiak.
     
    41:07
    Skalica dala gól!
    No a svoje nie dobré striedanie dovŕšil J. Ručkay, keď presne v pásme namazal DAVIDOVI STIELEROVI a ten pod brvnom zavesil. Ale aj Tomek mohol lepšie zasiahnuť. Asistencia sa mi zdala rovno od Ručkaya, ale tak... A zase je to napínavé ako traky. Asistencia: Lažo.
     
    18:49
    Skalica dala gól!
    Ešteže majú hostia Pálffyho. Žigo si dokorčuľoval za bránou puk a z rohu s prehľadom nabil pred bránu RENÉMU ŠKOLIAKOVI, ktorý zblízka bez problémov z prvej prekonal Tomeka. No, nie je to zápas brankárov. Asistencia: Pálffy, Kozák.
     
    14:30
    Piešťany dali gól!
    Mertelov útok to ale celé vidí inak. Sám Mertel sa zase raz slabo bránený pretlačil k zakončeniu, ponad vyrážačku Trenčana trafil tyčku, pri nej ale bol pre istotu nekrytý VÁCLAV STUPKA, ktorý pohodlne zvýšil a ukázal ako sa vie ťešiť z gólu. Asistencia: Mertel
     
    07:30
    Piešťany dali gól!
    Domáci ale rýchlo utekajú na rozdiel dvoch gólov. MARTIN CHYLO poľahky prešiel cez mierne zmäteného obrancu na modrej, vystrelil z kruhu švihom medzi nohy, Lipovský len vyrazil Chylovi nazad na palicu a ten nemal problém zavesiť. Pre Lipovského je to zároveň aj konečná dnes a už je na striedačke. Asistencia: Mertel, Drgoň.
     
    06:01
    Skalica dala gól!
    Obrovské šťastie hostí, keď si nahodený puk kopol nešťastne do bránky Antonín Hruška, gól pripísaný JANKOVIČOVI. Veľké šťastie teraz dáva kontaktný gól. Bez asistencie.
     
    05:36
    Piešťany dali gól!
    Najprv sa ukázal za Tomekovou bránou mladík Sille, že má šikovné ruky. Neprihral ale presne, Cyhlo vyviezol puk a nedôraznom bránení zvyšuje MAREK MERTEL strelou švihom spoza hráča na 2:O. Asistencia: Stupka, Chylo.
     
    04:30
    Piešťany dali gól!
    Výstavný kúsok sa podaril teraz MICHALOVI PEŠKOVI. Prebral si na modrej puk, poľahky sa dostal za obrancov (nato, že Michal nie je žiadny Bure) a sám pred Lipovským zvolil blafák ala Forsberg a nádherným spôsobom tak otvára skóre: Asistencia: J. Ručkay, H. Ručkay.

    Vlado Zimányi


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Peško (J.Ručkay, H.Ručkay), 6. Mertel (Stupka, Chylo), 8. Chylo (Mertel, Drgoň), 15. Stupka (Mertel) – 7. Jankovič, 19. Školiak (Pálffy, Kozák), 42. Stieler (Lažo), 58. Lažo (Pálffy, Školiak), 60. Školiak (Vyrúbalík)


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek - Brňák, Škadra, Filip (C), Drgoň, Hruška, Urban, Bučka, Kolník - Saliji, Nemec, Melichárek, J. Ručkay, H. Ručkay, Chylo, Mertel, Stupka, Šišovský, Toman, Haring
    HK Skalica: Lipovský (8. Trenčan) - Kozák, Jankovič, Vyrúbalík, Trška, Barák, Bobček, Jaborník, Beňa - Pálffy (C), Školiak, Klejna, Lažo, Stieler, Sloboda, Kutálek, Holovič, Šátek, Bezúch, Šille, Jurík

    Rozhodca: Konc J., Lauff - Rovenský, Snášel

    Diváci: 3O6O