Tvrdošín – Prešov 9:6 (kon.) | Nemšová – Hurikán Bratislava 10:3 (kon.) | Slávia Nitra – Unihoc Žilina 5:8 (kon.)
Pruské – Kométa Smolník 7:2 (kon.)
koniec
NTS FK-ZŠ Nemšová
10:3 (2:1, 4:1, 4:1)
VŠK FTVŠ Hurikán Bratislava
Sobota 09.03.2013, 14:00 • STC Aréna Púchov • Play-off ženskej Extraligy
     
    56:30
    Nemšová dala gól!
    V závere stretnutia registrujeme už desiaty gól v podaní Nemšovej, tá opäť potvrdila, že má perfektný prechod do útočného pásma, ktorý potvrdila aj teraz. Strela z pravej strany z hokejky ALŽBETY ĎURIKOVEJ skončila v sieti. Asistencia: Kristína Haljaková.
     
    52:03
    Nemšová dala gól!
    Domáce hráčky opäť menia stav na časomiere. Tento krát je to opäť po nádhernom góle. TOKÁROVÁ sledovala pohyb brankárky, následne jej strela švihom ju natoľko prekvapila, že skončila v sieti. Asistencia: Viktória Bobotová.
     
    50:35
    FTVŠ Bratislava dala gól!
    Iskierku nádeje si teraz zaistili hostia, ktorý z trestného nájazdu znižujú na 8:3 zásluhou KATARÍNY SZABOOVEJ.
     
    49:08
    Nemšová dala gól!
    Veľký debakel pre Bratislava od Nemšovej. Tá si pripisuje už ôsmy gól, tento krát po rýchlej akcii vo finálnom zakončení SIMONY REMOVEJ, ktorá sa strelou po blafáku nemýlila. Asistencia: Zuzana Strapková.
     
    44:20
    Nemšová dala gól!
    Chcel by som mať tento gól na videu, ale to sa zrejme nedá, keďže Vás neustále informujem o priebehu zápasu. Ak by to tak predsa bolo istotne ho posielam na frajera na záver, pretože pokus VIKTÓRIE BOBOTOVEJ z vlastnej polovice skončil na hornej tyči, od ktorej sa odrazil rovno do brány. Asistencia: Tokárová.
     
    37:45
    Nemšová dala gól!
    Diváci na tribúne sa už zrejme ani nedivia, že sa z gólu teší ALŽBETA ĎURIKOVÁ, tá si to v dnešnom zápase naozaj zaslúži, keďže v doterajšom priebehu sa blysla troma asistenciami, tento krát je to gól po tom ako sa pred bránou Bratislavy nemýlila. Asistencia: Veronika Izraelová.
     
    29:03
    Nemšová dala gól!
    Na góly sa nám to opäť mení, Nemšová pridáva ďalší gól, po tom ako zakončenie DOMINIKY SÁDECKEJ z ľavej strany hracej plochy prekonalo brankárku. Asistencia: Alžbeta Ďuriková.
     
    27:55
    FTVŠ Bratislava dala gól!
    Hostia počas presilovky znižujú na rozdiel dvoch gólov. Dlhšie držanie loptičky, prihrávky zo strany na stranu boli zavŕšené strelou z ľavej strany z hokejky DOMINIKY CSÚZOVEJ, ktorá tak povediac aj prekvalila brankárku Hôrkovú. Asistencia: Dominika Zvoneková.
     
    24:52
    Nemšová dala gól!
    Domáce hráčky si zaisťujú vedenie, keď pridávajú ďalší gól. Opäť do bolo po dobrej pozičnej hre a dobrom tlaku, ktorý produkovali na bránu súpera. Zakončenie KRISTÍNY HALJAKOVEJ skončilo v ľavom hornom rohu. Asistencia: Alžbeta Ďuriková.
     
    22:29
    Nemšová dala gól!
    Mohli by sme si pripomenúť aj staré príslovie "nedáš dostaneš," to sa naplno ukázalo v týchto sekundách, keď najskôr Bratislava nepremenila obrovskú šancu, no následne Nemšová už áno zásluhou DOMINIKY SÁDECKEJ. Asistencia: Alžbeta Ďuríková.
     
    17:47
    Nemšová dala gól!
    Na začiatku to bolo na góly veľmi suché, ale hŕstka divákov, ktorá prišla tu do STC Arény v Púchove si nemôže na góly v týchto sekundách sťažovať pretože vidíme tretí v krátkom časovom úseku. Po strate loptičky hostí sa dostala do zakončenia VERONIKA IZRAELOVÁ, ktorý strelou švihom trafila pravý horný roh brány.
     
    16:43
    FTVŠ Bratislava dala gól!
    V týchto chvíľach sa nám roztrhlo vrece z gólmi. Po pár sekundách si pocit gólu vychutnávajú hráčky Bratislavy, ktoré sa po rýchlom protiútoku nemýlili, keď vyrovnali po strele PETRY TARDÍKOVEJ. Asistencia: Katarína Szaboová.
     
    16:10
    Nemšová dala gól!
    Po dlhšom čase sme svedkami úvodného gólu v dnešnom stretnutí. Nemšová si vyprodukovala väčší tlak. Z pravej strany najskôr naznačila strelu Rémová, jej prihrávka skončila u ZUZANY STRAPKOVEJ, ktorá sa do odkrytej časti nemýlila. Asistencia: Simona Remová.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 17. Strapková (Remová), 18. Izraelová , 23. Sádecká (Ďuríková), 25. Haljaková (Ďuriková), 30. Sádecká (Ďuriková), 38. Ďuriková (Izraelová), 45. Bobotová (Tokárová), 50. Remová (Strapková), 53. Tokárová, 57. Ďuriková (Haljaková) – 17. Tardíková (Szaboová), 28. Csúzová (Zvoneková), 51. Szaboová (t.s.)


    NTS FK-ZŠ Nemšová: Hôrková (Oškrdová) - Ďuriková, Tydlačková, Tokárová, Borotová, Zdérová, Rabšiková, Strapková, Sadecká, Izraelová (C), Štefková, Maradiková, Ďuriková, Haljaková, Remová.
    VŠK FTVŠ Hurikán Bratislava: Popovičová - Kašlík, Szaboová, Bestedičová, Boudová, Csúzová, Jankičová, Krasňanová, Lešková, Tardiková.

    Rozhodca: Meszároš, Rybanský

    Diváci: 50