Tvrdošín – Prešov 9:6 (kon.) | Nemšová – Hurikán Bratislava 10:3 (kon.) | Slávia Nitra – Unihoc Žilina 5:8 (kon.)
Pruské – Kométa Smolník 7:2 (kon.)
koniec
NTS FK-ZŠ Nemšová
10:3 (2:1, 4:1, 4:1)
VŠK FTVŠ Hurikán Bratislava
Sobota 09.03.2013, 14:00 • STC Aréna Púchov • Play-off ženskej Extraligy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 14:00.
     
    Všetkých Vás úprimne vítam pri florbalovom online prenose, v ktorom si priblížime stretnutie Nemšovej a UK Bratislava, kde sa uskutoční štvrťfinálový zápas play-off ženskej extraligy ZEX. O najlepšiu kvalitu a čerstvosť príspevkov sa Vám bude snažiť zaručiť Tomáš Batiz.

     
    Úvodné zostavy:

    NTS FK-ZŠ Nemšová: Hôrková (Oškrdová) - Ďuriková, Tydlačková, Tokárová, Borotová, Zdérová, Rabšiková, Strapková, Sadecká, Izraleová (C), Štefková, Maradiková, Ďuriková, Hajaková, Remová.

    VŠK FTVŠ UK Bratislava: Popovičová - Kašlík, Szaboová, Bestedičová, Boudová, Csúzová, Jankičová, Krasňanová, Lešková, Tardiková.

    Rozhodca: Meszároš, Rybanský .
     
    Všetkých Vás vítam pri online prenose, ktorý by začne už o malú chvíľu, v hale nám už prebehla rozcvička, hráčky sú teraz v kope, nasleduje tradičný pokrik. O malú chvíľu začíname!
     
    Na palubovke nám už odznel aj klaksón, ten upozornil hráčky aby sa už dostavili na hráčsku plochu, zoradila sa tam už aj úvodná formácia oboch tímov.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:10
    V úvode stretnutia sa Bratislava snažila dostať na polovici súpera, krátke prihrávky skončili po chvíli nepresnosťou. Prvý krát sú pri loptičke hráčky Nemšovej.
     
    00:38
    Po prerušení hry sa Nemšová dostala nebezpečne pred bránu súpera, z pravej strany naznačila následne prihrávala Hajaková, ktorá našla spoluhráčku, ktorá pri zakončení zaváhala, keď jej strela skončila tesne vedľa.
     
    01:22
    V týchto sekundách sme sledovali aj útok hostí, tí pomaly prenikli na polovicu súpera, ale obrana včas zareagovala a loptičku poslala k súperovej bráne.
     
    01:59
    Menšie zaváhanie na polovici domácich, zlá rozohrávka skončila u súpera následne sa však Nemšová dostala k loptičke.
     
    02:43
    Z ničoho nič prišla nebezpečná situácia! Nemšová prenikla z vlastného pásma, tesne za polovicou vystrelila Tokárová, ktorá minula tesne. Pri loptičke následne hostia.
     
    03:57
    Nemšová mala hru pod kontrolou, loptičku držala vo vlastnom pásme, kde bola s trojicou hráčok. Prihrávka však skončila u súperky, tá sa odpútala od obrancu a následnou strelou z pravej strany minula bránu. Hra sa prerušuje.
     
    04:43
    Domáce hráčky opäť od vlastnej brány prenikli po krídle do útočného pásma, podobnú situáciu sme v úvodnej päť minútovke videli viac krát, tento krát aj so zakončením, to však skončilo mimo brány.
     
    05:22
    Boj o loptičku pri mantinely, dvojica hráčok v mikrosúboji bojovalo čo im sily stačili. Víťazne to skončilo pre domáce, ktorá sa rýchlo dostali do rohu plochy, kde budú aj po prerušení rozohrávať.
     
    05:55
    Ako sme spomínali, domáce hráčky rozohrávali v rohu ihriska. Hra sa dostala za bránu, odkiaľ prišla prihrávka rovno na hokejku Strapkovej, ktorá strelou švihom minula bránu.
     
    06:41
    S určitosťou môžme povedať, že v doterajšom priebehu majú viac z hry domáce hráčky, tie súpera zatláčajú hlavne po rohoch plochy.
     
    07:09
    Opakujúci sa scenár, Nemšová začína útok od vlastnej brány, preniká okolo mantinelov a tlačí sa do zakončenia. Tentokrát to Bratislava ubránila, ale po vyhodení sú pri loptičke opäť domáce hráčky.
     
    07:44
    Domáci naďalej pri chuti, rozohrávkou spoza brány sa snažili nájsť jednu z dvojice spoluhráčok pred bránou, avšak loptička sa odrazila od hráčky súpera na polovicu Nemšovej.
     
    08:42
    Po dlhšom čase si to môže Bratislava vychutnať aj na polovici, nebola tam už veru nejaké tie minúty. Tento krát to bol veľmi krátky zájazd, ktorý končí nepresnou prihrávkou z pravej strany.
     
    09:18
    Podla mňa Bratislave chýba trošku toho nasadenia, v posledných piatich súbojoch boli nulový, na teraz sa nám to aj potvrdilo. Pri mantinely vyhrali boj o loptičku domáce, ktoré postupujú do útoku.
     
    09:49
    Zdérová na teraz spomalila hru, s loptičkou sa stiahla za vlastnú bránu, kde si ju len tak zľahka mieša. Čaká na pohyb svojich spoluhráčok.
     
    10:33
    Nemšová nebezpečne pred bránou súpera. Pohybovalo sa tam viacero prihrávok, najskôr z pravej strany, následne z druhej. Brankárka sa teraz presúvala zo strany na stranu.
     
    12:40
    Najlepšia šanca zápasu a najlepšia šanca azda na strane hostí. Bratislava sa z ničoho nič dostala do samostatného nájazdu, konkrétne Krasňanová, ktorá mierila do horného rohu, ale perfektným zákrokom sa blysla brankárka Hôrková.
     
    13:52
    Bratislava aj v týchto sekundách pri loptičke. Postupným prechodom do útočného pásma sa dostala do pravého rohu hracej plochy, kde sa bojuje o loptičku. Po pár sekundách rozhodca prerušil hru.
     
    14:21
    Dobrý útok aj na strane domácich, z pravej strany došla prihrávka na hokejku Hajakovej, ktorá strelou z prvej trafila brankárku, ktorá sa presúvala od pravej tyče na ľavú.
     
    15:09
    Nemšová opäť začína útok od vlastnej brány, prechodom cez stred sa následne hra presunula na ľavú stranu, tak sa hra prerušuje po tom ako v súboji sa zvalili mantinely.
     
    15:29
    Nemšová po prerušení hry ohrozila nebezpečne bránu súpera, strela tak povediac hokejovo spomedzi kruhov podaní Ďurikovej skončila u brankárky.
     
    16:10
    Nemšová dala gól!
    Po dlhšom čase sme svedkami úvodného gólu v dnešnom stretnutí. Nemšová si vyprodukovala väčší tlak. Z pravej strany najskôr naznačila strelu Rémová, jej prihrávka skončila u ZUZANY STRAPKOVEJ, ktorá sa do odkrytej časti nemýlila. Asistencia: Simona Remová.
     
    16:43
    FTVŠ Bratislava dala gól!
    V týchto chvíľach sa nám roztrhlo vrece z gólmi. Po pár sekundách si pocit gólu vychutnávajú hráčky Bratislavy, ktoré sa po rýchlom protiútoku nemýlili, keď vyrovnali po strele PETRY TARDÍKOVEJ. Asistencia: Katarína Szaboová.
     
    17:47
    Nemšová dala gól!
    Na začiatku to bolo na góly veľmi suché, ale hŕstka divákov, ktorá prišla tu do STC Arény v Púchove si nemôže na góly v týchto sekundách sťažovať pretože vidíme tretí v krátkom časovom úseku. Po strate loptičky hostí sa dostala do zakončenia VERONIKA IZRAELOVÁ, ktorý strelou švihom trafila pravý horný roh brány.
     
    19:20
    Venujme sa už aj dianiu na ploche, v týchto sekundách postupovali do útoku hostia, tí po prechode popri mantinely nezakončili, ale súper z protiútoku už áno. Strela z ľavej strany skončila tesne mimo.
     
    19:50
    Pomaly sa blížime k záveru prvej tretiny, Nemšová napáda rozohrávky súpera.
     
    19:56
    Nemšová si predsa v závere tretiny vybojovala loptičku, snažila sa ešte o zakončenie, ale skončilo to pri pravom mantinely, pretože čas uplynul.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:30
    Hneď úvod druhej tretiny je dosť zaujímavý, najskôr sa do dobrého zakončenia dostali hráčky Bratislavy, tie však zlyhali na brankárke. Z protiútoku sa snažili niečo vymyslieť hráčky Nemšovej, ale zakončenie to na teraz nie je.
     
    21:08
    Nemšová je opäť pri loptičke, tesne za polovicou sa snaží o kombináciu, ale po zlom spracovaní loptička odskakuje za mantinel. Hra sa prerušuje, rozohrávať bude tak Bratislava.
     
    21:37
    Obrovskú šancu na vyrovnanie mali hostia, tí to veru asi psychicky nezvládli, konkrétne Kašík, ktorá zaváhala pred prázdnou bránou.
     
    22:29
    Nemšová dala gól!
    Mohli by sme si pripomenúť aj staré príslovie "nedáš dostaneš," to sa naplno ukázalo v týchto sekundách, keď najskôr Bratislava nepremenila obrovskú šancu, no následne Nemšová už áno zásluhou DOMINIKY SÁDECKEJ. Asistencia: Alžbeta Ďuríková.
     
    24:17
    Nemšová aj v týchto sekundách sa snaží zmeniť skóre na časomerači. Rýchlim prechodom sa dostala do zakončenia, keď pokus od mantinelu minul bránu.
     
    24:52
    Nemšová dala gól!
    Domáce hráčky si zaisťujú vedenie, keď pridávajú ďalší gól. Opäť do bolo po dobrej pozičnej hre a dobrom tlaku, ktorý produkovali na bránu súpera. Zakončenie KRISTÍNY HALJAKOVEJ skončilo v ľavom hornom rohu. Asistencia: Alžbeta Ďuriková.
     
    25:55
    Bratislava po prerušení hry začína akciu spoza vlastnej brány, avšak po chvíli rozohrávka Leškovej po odraze od mantinelu skončila u súpera.
     
    26:31
    Trestný nájazd pre BRATISLAVU!
     
    26:31
    Trestný nájazd Zvoneková premenila, ale rozhodca rozpažil ruky, kvôli tomu že hráčka sa vrátila. Gól tak neplatí.
     
    27:07
    Bratislava na teraz tak povediac aj ožila, dlhší čas drží loptičku, ale je to aj vďaka tomu, že na trestnej je Ďuriková.
     
    27:40
    Hostia sa počas presilovky držia na útočnej polovici. Kombinácia zo strany na stranu a následná strata loptičky. Bratislava sa tak sťahuje na vlastnú polovicu.
     
    27:55
    FTVŠ Bratislava dala gól!
    Hostia počas presilovky znižujú na rozdiel dvoch gólov. Dlhšie držanie loptičky, prihrávky zo strany na stranu boli zavŕšené strelou z ľavej strany z hokejky DOMINIKY CSÚZOVEJ, ktorá tak povediac aj prekvalila brankárku Hôrkovú. Asistencia: Dominika Zvoneková.
     
    29:03
    Nemšová dala gól!
    Na góly sa nám to opäť mení, Nemšová pridáva ďalší gól, po tom ako zakončenie DOMINIKY SÁDECKEJ z ľavej strany hracej plochy prekonalo brankárku. Asistencia: Alžbeta Ďuriková.
     
    31:16
    Nemšová prenikla na polovicu súpera, nahodený puk za bránou však v následnom súboji pri mantinely opustil hraciu plochu, rozohrávať tak po chvíli budú hráčky Bratislavy.
     
    31:41
    Pri rozohrávke hostí to trošku v týchto sekundách krachlo, prihrávka o mantinel skončila u Tokárovej, ktorá následne nahadzuje loptičku pred bránu.
     
    32:08
    Diváci na tribúne sa bavia, pretože domáce hráčky sú v posledných chvíľach pri chuti. Súpera tlačia dobrou pozičnou hrou na jeho polovici a na teraz aj dva krát zakončili, oba pokusy však minuli bránu.
     
    32:57
    Loptička sa nám vymenila na oboch stranách, bojovalo sa o ňu hlavne pri mantinely, nepresnosťou hostí sa však Nemšová dostala do do ďalšej dobrej šance, tú však nepretavila do gólu po dobrom obrannom zákroku Leškovej.
     
    34:42
    Bratislava sa snažila o rýchli útok, ale z rýchleho útoku je iba strata loptičky, po ktorú si zbieha na vlastnú polovicu Strapková.
     
    35:18
    Ďuriková prenikala okolo mantinelu. Tejto hráčke sa v dnešnom zápase veľmi darí pripísala si už tri asistencie, tento krát to úspešne nebude, keďže pri mantinely stratila loptičku.
     
    35:56
    Tak trošku prekvapivý a nečakaný pokus zo strany Nemšovej. Nahodený loptička Bobotovej preskočila nebezpečne popred bránu Popovičovej.
     
    37:03
    Nie najlepšie vyhodenie v podaní Nemšovej, pokus o dobrú prihrávku spoza vlastnej brány zachytila v strede ihriska Tardíková, ktorá taktiež dobre neprihrala. Domáci tak majú druhú šancu o strelenie gólu.
     
    37:45
    Nemšová dala gól!
    Diváci na tribúne sa už zrejme ani nedivia, že sa z gólu teší ALŽBETA ĎURIKOVÁ, tá si to v dnešnom zápase naozaj zaslúži, keďže v doterajšom priebehu sa blysla troma asistenciami, tento krát je to gól po tom ako sa pred bránou Bratislavy nemýlila. Asistencia: Veronika Izraelová.
     
    39:42
    Nemšová preniká okolo mantinelu, všetko vybojovala Remová, ktorá sa následne aj oslobodila od súperky, prihrala pred bránu, ale tam sa o loptičku už postarala obrana Bratislavy, ktorá už azda udrží loptičku do konca druhej tretiny.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:24
    V úvode tretiny sú po vyhratom buly pri loptičke domáce hráčky, tie postupujú do útoku.
     
    40:38
    Vylúčenie na strane hostí, Krasňaková odchádza za hru hlavou.
     
    40:39
    Nemšová zatiaľ iba čisto kombinuje na útočnej polovici, po chvíli však stihla aj zakončiť z hokejky Haljakovej, ktorá však trafila iba dobre postavenú brankárku.
     
    41:59
    Nemšová počas presilovky perfektne kombinuje a hlavne aj zakončuje, prvé dve zakončenie vychytala brankárka, tretie už skončilo tesne mimo bránu.
     
    42:31
    Dobré šance si domáci vyprodukovali aj v týchto sekundách, Nemšová kombinovala okolo brány, zakončenie z ľavej strany z hokejky Ďurikovej skončilo na tyči.
     
    43:10
    Bratislava sa po dlhšom čase dostala na polovicu súpera, tam však o loptičku rýchlo prišli z čoho ťažili domáce hráčky, ich zakončenie skončilo tesne vedľa.
     
    44:20
    Nemšová dala gól!
    Chcel by som mať tento gól na videu, ale to sa zrejme nedá, keďže Vás neustále informujem o priebehu zápasu. Ak by to tak predsa bolo istotne ho posielam na frajera na záver, pretože pokus VIKTÓRIE BOBOTOVEJ z vlastnej polovice skončil na hornej tyči, od ktorej sa odrazil rovno do brány. Asistencia: Tokárová.
     
    46:38
    V týchto sekundách sú pri loptičke hráčky Nemšovej, konkrétne Ďuriková zakladá útok z vlastnej polovice, jej následná prihrávka skončila pri mantinely, kde rozhodcovia prerušili hru.
     
    47:37
    Domácim na teraz rozohrávka nevyšla najlepšie, avšak nemusia byť z toho až také smutné, pretože po chvíli pri zaváhaní súpera sú opäť pri loptičke a budú začínať ďalšiu akciu.
     
    49:08
    Nemšová dala gól!
    Veľký debakel pre Bratislava od Nemšovej. Tá si pripisuje už ôsmy gól, tento krát po rýchlej akcii vo finálnom zakončení SIMONY REMOVEJ, ktorá sa strelou po blafáku nemýlila. Asistencia: Zuzana Strapková.
     
    50:35
    FTVŠ Bratislava dala gól!
    Iskierku nádeje si teraz zaistili hostia, ktorý z trestného nájazdu znižujú na 8:3 zásluhou KATARÍNY SZABOOVEJ.
     
    52:03
    Nemšová dala gól!
    Domáce hráčky opäť menia stav na časomiere. Tento krát je to opäť po nádhernom góle. TOKÁROVÁ sledovala pohyb brankárky, následne jej strela švihom ju natoľko prekvapila, že skončila v sieti. Asistencia: Viktória Bobotová.
     
    52:59
    Kvalite na zápase neubúda ani po tak povediac rozhodnutom zápase. V útoku sú opäť domáce hráčky, ktoré zatiaľ iba kombinujú prihrávkami na ľavej strane.
     
    54:29
    Bratislava sa síce dostala do útoku, tam však po zlej prihrávke stratila loptičku, čo sa snažia využiť hráčky Nemšovej, ktoré sa síce dostali na polovicu súpera, tam však už nezakončili.
     
    55:24
    Celkom dobrý pokus registrujeme na strane domácich, po sťahovačke vystrelila z ľavej strany Ďuriková, tá však nemierila presne.
     
    56:30
    Nemšová dala gól!
    V závere stretnutia registrujeme už desiaty gól v podaní Nemšovej, tá opäť potvrdila, že má perfektný prechod do útočného pásma, ktorý potvrdila aj teraz. Strela z pravej strany z hokejky ALŽBETY ĎURIKOVEJ skončila v sieti. Asistencia: Kristína Haljaková.
     
    58:24
    Pomaly sa blížime k záveru zápasu, aktuálne sú pri loptičke hráčky hostí, ale o víťazovi je už určite rozhodnuté.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Skončil sa nám zápas play-off žien medzi Nemšovou a Bratislavou výsledkom 10:3. Samotný výsledok hovorí azda za všetko. Celý zápas mali viac z hry domáce hráčky, ktoré súpera tlačili po všetkých stranách. Zakončovali z pripravených pozícii. Po dnešnom zápase môže byť spokojná aj Alžbeta Ďuriková, ktorá bola autorkou dvoch gólov a troch asistencii. (16:10:57)

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 17. Strapková (Remová), 18. Izraelová , 23. Sádecká (Ďuríková), 25. Haljaková (Ďuriková), 30. Sádecká (Ďuriková), 38. Ďuriková (Izraelová), 45. Bobotová (Tokárová), 50. Remová (Strapková), 53. Tokárová, 57. Ďuriková (Haljaková) – 17. Tardíková (Szaboová), 28. Csúzová (Zvoneková), 51. Szaboová (t.s.)


    NTS FK-ZŠ Nemšová: Hôrková (Oškrdová) - Ďuriková, Tydlačková, Tokárová, Borotová, Zdérová, Rabšiková, Strapková, Sadecká, Izraelová (C), Štefková, Maradiková, Ďuriková, Haljaková, Remová.
    VŠK FTVŠ Hurikán Bratislava: Popovičová - Kašlík, Szaboová, Bestedičová, Boudová, Csúzová, Jankičová, Krasňanová, Lešková, Tardiková.

    Rozhodca: Meszároš, Rybanský

    Diváci: 50