Mainz – Freiburg 2:3 (po pr.) | Offenbach – Wolfsburg 1:2 (kon.)
koniec
Offenbacher FC Kickers 1901
1:2 (0:0)
VfL Wolfsburg
cz Utorok 26.02.2013, 20:30DFB-Pokal
     
    90+1
    Poslední střídání Wolfsburgu. Dohráno má již Vieirinha, přichází další defenzivní hráč Trasch.
     
    87
    Wolfsburg posiluje obranu. Místo Josueho přichází do hry stoper Kjaer.
     
    81
    Offenbach právě vstřelil branku!

    Domácí se zaslouženě dočkali gólu! Centr do šestnáctky ze standardní situace propadl vzduchem až ke zcela volnému MARCELU STADELOVI, který se i přesto, že je obránce zachoval jako rozený kanonýr a chladnokrevně poslal míč přesně k tyči a dává tak svému týmu ještě šanci!
     
    80
    A je tu druhá změna Offenbachu. Odchází aktivní Schwarz, nahradí ho Avdič.
     
    76
    První změna u Wolfsburgu. Odchází střelec první branky Olič, přichází Rodriguez.
     
    71
    Wolfsburg právě vstřelil branku!

    Tak toto byla parádní akce! Diego uvolnil u lajny skvělou přihrávkou Schafera, který ihned nacentroval před bránu. Tam si na skvělý přízemní pas naběhl útočník BAS DOST, který ho chladnokrevně umístil do dolní poloviny branky! 0:2.
     
    68
    Vieirinha se snažil kličkami umotat několik obránců domácích. Nakonec ovšem nahrál zpět k nabíhajícímu Polákovi, který z voleje tvrdě vypálil. Jeho pověstnou dělovku zblokoval jeden z obránců pouze k volnému Oličovi, který se náhled ocitl ve velké šanci. Brankář Wulnikowski se ale skvěle předvedl a jeho střelu z blízkosti výborným reflexem vyrazil!
     
    65
    Dvojí změna u Offenbachu. Odešel Mehic a Rathgeber, na hřiště přichází Backer a Vogler.
     
    64
    Rathgeber předložil míč do vápna Feldbahnovi, který se tak objevil ve výborné šanci. Domácí záložník vypálil jen těsně vedle tyčky branky Wolfsburgu. Brankář Benaglio si může zhluboka oddechnout, že to tak dopadlo.
     
    57
    Bas Dost hlavičkoval po centru Hasebeho na branku. Jeho pěknou hlavičku, která mířila přesně k tyči konečky prstů vytěsnil mimo svoji svatyni brankář Wulnikowski.
     
    50
    Wolfsburg právě vstřelil branku!

    Centr Hasebeho do vápna našel přesně IVICU OLIČE, který hlavou posílá svůj tým do vedení! Situaci mu výrazně ulehčil domácí gólman Wulnikowksi, který špatně vyběhl a nebyl u míče včas. 0:1.
     
    43
    Velká šance Offenbachu! Schwarz dostal dostatek místa vypálil. Jeho dělovku ze strany do horního rohu branku skvělým zákrokem vytěsnil ze své branky brankář Benaglio!
     
    1
    Domácí se ihned po úvodním výkopu pustili dopředu a mohli vstřelit branku! Reinhardt předložil míč před vápnem zcela volnému Fetschemu, který zpoza vápna vypálil jen těsně nad branku!

    Dominik Rejthar

    Góly: 81. Stadel - 50. Olič, 71. Dost


    Offenbacher FC Kickers 1901: Wulnikowski - Ahlschwede, Kleineheismann, Stadel, Stein - Reinhardt, Feldhahn, Mehic (65. Backer), Schwarz (80. Avdič) - Fetsch, Rathgeber (65. Vogler)
    VfL Wolfsburg: Benaglio - Hasebe, Naldo, Madlung, Schafer - Polák, Josué (87. Kjaer) - Vieirinha (90+1. Trasch), Diego, Olič (76. Rodriguez) - Dost

    Rozhodca: Stark - Salvera, Pickel