Mainz – Freiburg 2:3 (po pr.) | Offenbach – Wolfsburg 1:2 (kon.)
koniec
Offenbacher FC Kickers 1901
1:2 (0:0)
VfL Wolfsburg
cz Utorok 26.02.2013, 20:30DFB-Pokal
     
    81
    Offenbach právě vstřelil branku!

    Domácí se zaslouženě dočkali gólu! Centr do šestnáctky ze standardní situace propadl vzduchem až ke zcela volnému MARCELU STADELOVI, který se i přesto, že je obránce zachoval jako rozený kanonýr a chladnokrevně poslal míč přesně k tyči a dává tak svému týmu ještě šanci!
     
    71
    Wolfsburg právě vstřelil branku!

    Tak toto byla parádní akce! Diego uvolnil u lajny skvělou přihrávkou Schafera, který ihned nacentroval před bránu. Tam si na skvělý přízemní pas naběhl útočník BAS DOST, který ho chladnokrevně umístil do dolní poloviny branky! 0:2.
     
    50
    Wolfsburg právě vstřelil branku!

    Centr Hasebeho do vápna našel přesně IVICU OLIČE, který hlavou posílá svůj tým do vedení! Situaci mu výrazně ulehčil domácí gólman Wulnikowksi, který špatně vyběhl a nebyl u míče včas. 0:1.

    Dominik Rejthar

    Góly: 81. Stadel - 50. Olič, 71. Dost


    Offenbacher FC Kickers 1901: Wulnikowski - Ahlschwede, Kleineheismann, Stadel, Stein - Reinhardt, Feldhahn, Mehic (65. Backer), Schwarz (80. Avdič) - Fetsch, Rathgeber (65. Vogler)
    VfL Wolfsburg: Benaglio - Hasebe, Naldo, Madlung, Schafer - Polák, Josué (87. Kjaer) - Vieirinha (90+1. Trasch), Diego, Olič (76. Rodriguez) - Dost

    Rozhodca: Stark - Salvera, Pickel