Chelsea – Brentford 4:0 (kon.) | Manchester City – Leeds 4:0 (kon.)
koniec
Manchester City
4:0 (2:0)
Leeds United
cz Nedeľa 17.02.2013, 15:00 • Etihad Stadium, Manchester • FA Cup
     
    90+1
    Hlavní sudí nastavil dvě minutky.
     
    81
    Dvougólový Agüero opouští hřiště a místo něho se do hry podívá Edin Džeko.
     
    77
    Poslední střídání z dílny Leedsu. Hřiště opustil Austin a závěr utkání si užije Michael Tonge.
     
    74
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Manchester opět trestal. Silva se dostal k míči a poslal centr za domácí obranu, kde stál nehlídaný SERGIO AGÜERO a tváří v tvář Ashdownovi uspěl - 4:0!
     
    66
    Dokonce zahrávali rohový kop, a ten hosté odvrátili pouze k Zabaletovi. Ten míč vrátil Maiconovi, který narazil Silvovi. Španělský záložník našel Yayu Tourého, jehož ránu zlikvidoval krásným zákrokem Ashdown. K odraženému míči se dostal Rodwell, ale jeho pokus skončil na břevně hostující branky!
     
    64
    Krátce po Garcíovi opouští hrací plochu Tévez. Na hřiště se podívá Maicon.
     
    60
    Domácí lavička toho využila a poprvé vystřídala. Ze hřiště odešel García a jeho místo zaujal Jack Rodwell.
     
    52
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Daleko se s míčem nedostali a opět o něj přišli. Vzápětí se předvedli domácí borci. Agüero se na levé straně ujal míče, zatáhl ho do středu hřiště, přihrál Silvovi, který mu pouze narazil do vápna a argentinský útočník poslal centr před branku Ashdowna. Nedůsledná obrana Leedsu neuhlídala CARLOSE TÉVEZE, který byl u míče první a doklepl ho do sítě - 3:0!
     
    46
    A dokonce ke dvojímu. Utkání skončilo pro McCormacka, kterého nahradil Steve Morison. Druhým odstoupivším byl Brown, jehož místo zaujal David Norris.
     
    45+1
    Hlavní arbitr nastavil tři minuty.
     
    32
    Etihad Stadium pouze zahučelo, když se do míč opřel Yaya Touré. Jeho dělovku ze zhruba dvaceti metrů musel vytlačit Ashdown. Z rohového kopu domácí neudeřili.
     
    15
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Útočník Manchesteru nedal Ashdownovi šanci a penaltu chladnokrevně proměnil. SERGIO AGÜERO zvýšil náskok svého týmu - 2:0!
     
    14
    Domácí budou kopat penaltu! Agüero se prodíral po levé straně a rukama ho přidržel Lees. Domácí útočník si staví míč...
     
    13
    Krátké ošetření Peltiera přerušilo hru a hned po jejím pokračování se k zajímavé šanci dostali domácí borci. Dlouhý pas za obranu skončil u Agüera, který obešel obránce a nabil nabíhajícímu Tévezovi. Jeho rána trefila boční síť!
     
    5
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Leeds se sice snaží, ale domácí ho právě vyškolili z efektivity. Spolupráce Silvy s Tévezem skončila přihrávkou na YAYU TOURÉHO, který obešel obránce, posunul si míč kolem padajícího Ashdowna a pohodlně poslal míč do sítě - 1:0!

    Daniel Ryl

    Góly: 5. Touré, 15. Agüero (pen.), 52. Tévez, 74. Agüero


    Manchester City: Pantilimon - Zabaleta, K. Touré, Nastasić, Kolarov - Milner, Y. Touré, García (60. Rodwell), Silva - Tévez (64. Maicon) - Agüero (81. Džeko)
    Leeds United: Ashdown - Byram, Lees, Peltier, Warnock - White, Austin (77. Tonge), Brown (46. Norris), Varney - Diouf - McCormack (46. Morison)

    Rozhodca: Clattenburg - Beck, Burt (vš. ENG)