Carolina – Toronto 3:1 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 3:4 (po s.n.) | Florida – Montreal 0:1 (po pr.)
Tampa Bay – Washington 3:4 (kon.) | Nashville – Arizona 3:0 (kon.) | Minnesota – Colorado 3:4 (po s.n.)
po s.n.
New York Rangers
3:4 (2:0, 1:3, 0:0 - 0:0)
New York Islanders
cz Piatok 15.02.2013, 01:00 • Madison Square Garden, New, Yor, NY • NHL
Partner:
     
    65:00
    Islanders právě vstřelili branku!
    Rozhodující samostatný nájezd zaznamenal FRANS NIELSEN!
     
    31:14
    Rangers právě vstřelili branku!
    Po posouzení situace u videa je branka uznána! Rangers tak využívají přesilovou hru zásluhou CARLA HAGELINA! Asistence: Marián Gáborík a Marc Staal.
     
    27:25
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je dokonalý obrat, během sedmi minut a 25 vteřin v druhé třetině Islanders obracejí vývoj derby, Višňovský uvolnil BRADA BOYESE, který poté prostřelil Birona! Asistence: Ľubomír Višňovský a Brian Strait.
     
    26:45
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté už byli kompletní, Nielsen přenechal puk Tavaresovi, který společně s Cizikasem vyrazil do brejku dvou proti jednomu, JOHN TAVARES vyřešil situaci po svém a přesnou střelou srovnává skóre zápasu na 2:2!
     
    20:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté vstupují do druhé části hry gólově, skvělou práci checking line využívá COLIN McDONALD! Asistence: Casey Cizikas.
     
    11:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí zatím nejsou příliš aktivním týmem, své šance ale využívají beze zbytku, Richards dvakrát ozkoušel Nabokova až musel přijet MARIÁN GÁBORÍK a poslat domácí do dvoubrankového vedení! Asistence: Brad Richards a Ryan Callahan.
     
    03:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Menší obléhání branky Nabokova končí úvodní brankou utkání, puk se zpoza branky dostal do pravého kruhu, kam si sjel DAN GIRARDI, který následně propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Carl Hagelin a Rick Nash.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 4. Girardi (Hagelin, Nash), 12. Gáborík (Richards, Callahan), 32. Hagelin (Gáborík, Staal) - 21. McDonald (Cizikas), 27. Tavares, 28. Boyes (Višňovský, Strait), 65. Nielsen (pen.)


    New York Rangers: Biron (Lundqvist) - Girardi, McDonagh, Stralman, Staal, Del Zotto, Gilroy - Callahan, Richards, Gáborík - Nash, Stepan, Hagelin - Miller, Boyle, Pyatt - Asham, Halpern, Powe
    New York Islanders: Nabokov (DiPietro) - Hamonic, Strait, Višňovský, MacDonald, Streit, Finley - Boyes, Tavares, Moulson - Okposo, Nielsen, Bailey - McDonald, Aucoin, Grabner - Martin, Cizikas, Boulton

    Rozhodca: Jackson, Kimmerly - Cameron, Nelson

    Diváci: 17200