Barys – HC Slovan 2:4 (kon.)
koniec
Barys Nur-Sultan
2:4 (0:0, 0:1, 2:3)
HC SLOVAN Bratislava
Utorok 22.01.2013, 14:00 • Dvorec sporta Kazachstan • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ďakujem za pozornosť, lúči sa s vami Jakub Mitter a onlajny.eu! Nezabudnite, sme tu pre vás aj najbližší zápas! (16:24:50)
     
    Slovan Bratislava sa lúči s tripom víťazstvom v kazašskej Astane 4:2! Tretia tretina bola bohatá na góly, domáci sa na šťastie orla nedokázali presadiť. Síce sa Slovan obával o výsledok, keď vyhrával 2:0 a zrazu bolo 2:2, no napokon to pre Slovákov dobre dopadlo a výsledok 4:2 je zaslúžený. Do tabuľky si hosťujúci tím pripisuje veľmi cenné tri body, ktoré si s radosťou odváža domov. Už len skeptik neverí v postup belasých do play off! Tí to majú rozohraté viac než fantasticky!
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:45
    Slovan dal gól!
    Gól do prázdnej brány zaznamenáva MILAN BARTOVIČ po skvelej prihrávke od Romana Kukumberga! Slovan sa tak lúči s týmto tripom trojbodovým víťazstvom! Asistencie: Roman Kukumberg, Milan Kytnár.
     
    59:33
    Hrá sa v strednom pásme a zdá sa, že Slovan si už víťazstvo ustráži.
     
    58:55
    Savčenko sa snaží dostať do pásma, Slovan mal šancu úplne zlomiť tento zápas gólom do prázdnej brány, no nestalo sa tak!
     
    58:45
    Brankár domácich je von z brány!
     
    58:38
    Upperovi sa nepodaralo ani na dvakrát prekonať Janusa, Jaro si však puk neudržal vo svojej moci, no za svoj chrbát nepustil ani ďalšiu strelu z hokejky Rudenka.
     
    58:15
    Dej sa odohráva pred Janusom, hrá sa pri mantineloch, kde hráči Slovana držia domácich.
     
    58:02
    Nasleduje time-out domácich, schyľuje sa ku koncu, verme, že to slovenský tím zvládne!
     
    57:13
    Astana je v neustálom tlaku, Slovan sa však obraňuje zubami-nechtami a darí sa mu to.
     
    56:38
    Upper sa ocitol sám v medzikruží, mohol pohodlne vyrovnať, krásne sa uvoľnil a nebezpečne vystrelil, no Janusovi pomohla ľavá tyčka, ktorá zvoní ešte aj teraz!
     
    56:01
    Slovan sa snaží brániť čo to dá, zatiaľ sa im to darí, snáď im to vydrží až dokonca!
     
    54:11
    Slovan dal gól!
    Belasí strieľajú veľmi potrebný góóól!!!Podarilo sa im ho streliť z presilovej hry, keď sa presadil MÁRIO BLIŽŇÁK po ukážkovej presilovkovej akcii! Asistencie: Michel Miklík, Libor Hudáček.
     
    53:53
    Barys Astana sa vlastnou chybou pripravuje o možnosť hrať v piatich. Za príliš veľký počet hráčov na ľade si zahrá Slovan presilovku!
     
    53:47
    Slovan v útočnom pásme, hrá sa v rohoch klziska, kde sa zvádzajú tvrdé boje.
     
    53:33
    Domáci v plnom počte.
     
    53:38
    Slovan túto presilovku nezahral vôbec dobre, o chvíľu naskočí Rudenko do hry.
     
    52:52
    Hrá sa zo strany na stranu, domáci sa rútili do rýchleho protiútoku a zbierali cenné sekundy.Zhailauovova strela smerovala len do Janusovej lapačky.

    Jakub Mitter, www.ONLAJNY.eu

    Góly a asistencie: 45. Savčenko (Bochenski), 51. Boyd (Dawes) - 27. Kukumberg (Bartovič, Olvecký), 42. Miklík (Bartovič, Tabaček), 55. Bližňák (Miklík, Hudáček), 60. Bartovič (Kukumberg, Kytnár)


    Barys Nur-Sultan: Poluektov (Kramar) - Savčenko, Litvinenko, Belyakov, Grigoryev, Novopashin, Hutchinson, Mnatsyan - Zhailauov, Gavrilin, Krasnoslobodtsev - Rudenko, Upper, Starchenko - Dawes, Bochenski, Boyd - Spiridonov, Alexandrov, Solaryov, Savenkov
    HC SLOVAN Bratislava: Janus (Konrád) - Sigalet, Sersen, Mojžíš, Švarný, Ďatelinka, Mihálik, Tabaček ,Luža - Miklík, Bližňák, Hudáček - Kukumberg, Bartovič, Olvecký - Daňo, Bakoš, Kytnár - Kudrna, Preisinger, Mikuš

    Rozhodca: Olenin Konstantin, Romasko Evgeny - Birin Viktor, Shelyanin Sergei

    Diváci: 2779