Třinec – K. Vary 3:2 (kon.) | Motor ČB – Litvínov 3:1 (kon.) | Chomutov – Pardubice 4:3 (kon.)
Berani Zlín – Vítkovice 5:3 (kon.) | Plzeň – Slavia 2:4 (kon.) | Sparta Praha – Liberec 8:1 (kon.)
koniec
Berani Zlín
5:3 (1:2, 3:0, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
cz Piatok 18.01.2013, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    59:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že tři body dnes zůstanou na domácí půdě. Holíkovo zaváhání napravuje střelou do opuštěné branky kapitán Beranů PETR ČAJÁNEK. Asistence: Petr Holík.
     
    52:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Burgerovu nahrávku z rohu kluziště využívá LUKÁŠ KLIMEK, který rovněž dosahuje hattricku v dnešním utkání. Střela vítkovického útočníka z první se došourala za brankovou čáru. Asistence: Jiří Burger.
     
    38:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Výstavní trefa nadějného zlínského útočníka ANTONÍNA HONEJSKA. Zlínský dravec vlétl do útočné třetiny a střelou pod víko nedal vítkovickému brankáři sebemenší šanci reagovat. Asistence: Radim Tesařík.
     
    24:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští otáčejí vývoj zápasu a dostávají se do vedení! JAROSLAV BALAŠTÍK si počkal na vyraženou Zámorského střelu a zachoval chladnou hlavu v zakončení, když puk ve finále dorazil nad Málkův pravý beton. Asistence: Petr Zámorský, Martin Hamrlík.
     
    23:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínská pětice tak dlouho kombinovala až se ke střele odhodlal RADIM TESAŘÍK. Jeho povedený projektil skončil až za Málkem. Asistence: Petr Čajánek, Petr Holík.
     
    19:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hrubku v domácí obraně vítkovičtí hokejisté okamžitě trestají. Malíkovu střelu Horčička ještě dokázal vyrazit, ale na dorážku LUKÁŠE KLIMKA do odkryté branky byl krátký. Asistence: Marek Malík.
     
    18:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla přesilovková rána jako z děla! RADIM TESAŘÍK nasprintoval mezi kruhy k odraženému kotouči a vymetl všechny pavouky z Málkovy branky. Vítkovický brankář se zlobí, protože přišel o čisté konto. Asistence: Antonín Honejsek, Marek Melenovský.
     
    4:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se na chvíli natlačili do útočného pásma a okamžitě jdou do vedení. LUKÁŠ KLIMEK obkroužil zlínskou klec a přesnou střelou nad vyrážečku překonává domácího brankáře. Bez asistence.

    Ivo Raiskub

    Góly a asistencie: 19. Tesařík (Honejsek, Melenovský), 24. Tesařík (Čajánek, Holík), 25. Balaštík (Zámorský, Hamrlík), 39. Honejsek (Tesařík), 60. Čajánek (Holík) - 5. Klimek, 20. Klimek (Malík), 53. Klimek (Burger)


    Berani Zlín: Horčička - Hamrlík, Zámorský, Tesařík, Řezníček, Kotvan, Urbanec, Horák - Balaštík, Leška, Köhler - Veselý, Čajánek, Honejsek - Kubiš, Holík, Melenovský - Okál, Šlahař, Fořt.
    HC Vítkovice Ridera: Málek - Malík, Voráček, Rehák, Štencel, Sedlák, Sloboda, Stehlík, Kudělka - Káňa, Ujčík, Svačina - Hruška, Huna, Roman - Húževka, Strapáč, Klimek - Szturc, Burger, Bartánus.

    Rozhodca: Jeřábek, Hribik - Kostka, Bláha

    Diváci: 4177