Hr. Králové – Jihlava 0:2 (kon.) | Kadaň – Třebíč 1:0 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 3:4 (po s.n.)
Šumperk – Olomouc 4:3 (po pr.) | Litoměřice – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 4:1 (kon.)
Most – Písek 3:5 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
Medvědi Beroun 1933
cz Sobota 12.01.2013, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    50:38
    Beroun právě vstřelil branku!

    Medvědi snižují! Jan Soldán zachyboval a pro Jakuba Šulce se otevřel prostor. Šulc nahrál puk na JAKUBA KADLECE, který trefil puk přesně na bližší tyč pod lapačku mladíka mezi tyčemi Rebelů. Asistence: Jakub Šulc a Radan Lenc.
     
    47:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové dávají čtvrtý gól do sítě Vojtěcha Sedláčka! Pavel Musil našel Petra Polodnu, který zpoza branky posadil kotouč na hůl LUKÁŠE HAVLA, který z první prostřelil Sedláčka mezi betony! Asistence: Petr Polodna a Pavel Musil.
     
    39:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí hráči jsou nyní na koni a gólman Vojtěch Sedláček je nyní v hledáčku českého rybářské svazu, protože loví ze sítě jeden puk za druhým. LUKÁŠ ENDÁL se protlačil před branku, kde se vyhnul protihráčovi a krásnou akci zakončil přehozením betonu brankáře! Bez asistence.
     
    38:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Druhá lajna Rebelů udeřila a přinesla větší klid do řad domácích! Ladislav Rytnauer našel na modré čáře MILANA KOSTOURKA, který si sjel mezi kruhy a podle hesla "když nevíš co s pukem, vystřel" trefil přesně horní růžek Sedláčkovy branky! Asistence: Ladislav Rytnauer.
     
    37:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové svůj megatlak korunují gólem! Medvědi byli pod obrovským náporem a Lukáš Havel v levém rohu vydoloval kotouč a našel před brankou PAVLA MUSILA, který lehkým backhandem prostřelil gólmana hostí mezi betony! Asistence: Lukáš Havel.

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 38. Musil (L. Havel), 39. Kostourek (Rytnauer), 40. Endál, 48. L. Havel (Polodna, Musil) - 51. Kadlec (Šulc, Lenc)


    BK Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Jelínek, Protivný, Soldán, Ostrčil, M. Blažek, Pavlík "A", Novotný - Endál "C", Knotek, Vondráček - Rytnauer, Kostourek, Ondráček - L. Havel, Polodna, Musil - P. Blažek, Štěpánek, Stehlík
    Medvědi Beroun 1933: Sedláček (Benda) - Šulc, Kaláb, Jebavý "A", Knesl, Přindiš, Krejčí, Beneš, Hertl - Hrdel "C", Lenc, Jonáš - Hošťálek, Doležal "A", Fiedler - Plichta, Stromko, Čurda - Kopec, Kadlec, Malý

    Rozhodca: Oldřich Hejduk - Michal Jílek, Martin Šperl

    Diváci: 1031