Hr. Králové – Jihlava 0:2 (kon.) | Kadaň – Třebíč 1:0 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 3:4 (po s.n.)
Šumperk – Olomouc 4:3 (po pr.) | Litoměřice – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 4:1 (kon.)
Most – Písek 3:5 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
Medvědi Beroun 1933
cz Sobota 12.01.2013, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dobrý den, drazí sportovní přátelé. Dnes je před námi v havlíčkobrodské Kotlině další napínavé utkání, v němž se střetnou osmí Rebelové s posledními Medvědy.

    Havlíčkův Brod stále balancuje na hraně postupu a nepostupu do play-off. V posledním kole přivítal soubor složený kolem trenérského dua Jiří Rech - Milan Chalupa předposlední Písek, který díky parádní druhé třetině, jíž ovládl 4:0, porazil vysoko 6:2. Dvěma góly se blýskl Lukáš Havel a v brance předvedl další spolehlivý výkon brankář Daniel Dolejš.

    Beroun nezažívá povedenou sezonu a dokonce klesl až na samotné ligové dno a hrozí jim pád do baráže. Proto potřebují hráči okolo bývalého trenéra Rebelů, jenž se během svého působení v klubu stal jeho ikonou, sbírat body. To se jim v posledních třech kolech celkem daří. Medvědi nejprve porazili Písek na jeho ledě 3:2 po nájezdech a po prohře v první Mladé Boleslavi (5:0) doma přivítali Hradec Králové. Beroun v průběhu druhé třetiny dokonce vedl po gólech Petra Přindiše a Radana Lence 2:1, ale nakonec odešel z ledu poražen po nájezdech. V kleci Středočechů se v posledních zápasech objevuje a stabilními výkony prezentuje Sparťan Vojtěch Sedláček.
     
    Forma Rebelů:

    HBR - OLO 1:4
    MBL - HBR 1:2p
    HBR - PIS 6:2

    Forma Medvědů:

    BER - PIS 2:3sn
    MBL - BER 5:0
    BER - HKR 2:3sn
     
    Vzájemné zápasy v letošní sezoně:

    1. kolo
    Beroun - Havl. Brod 3:7

    14. kolo
    Havl. Brod - Beroun 3:1

    27. kolo
    Beroun - Havl. Brod 4:10
     
    Ještě jednou mi dovolte, abych vám popřál krásného dobrého dne. Na ledové ploše právě probíhá rozbruslení, které se již blíží do svého závěru.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Jelínek, Protivný, Soldán, Ostrčil, M. Blažek, Pavlík , Novotný - Endál, Knotek, Vondráček - Rytnauer, Kostourek, Ondráček - L. Havel, Polodna, Musil - P. Blažek, Štěpánek, Stehlík

    Medvědi Beroun 1933: Sedláček (Benda) - Šulc, Kaláb, Jebavý, Knesl, Přindiš, Krejčí, Beneš, Hertl - Hrdel, Lenc, Jonáš - Hošťálek, Doležal, Fiedler - Plichta, Stromko, Čurda - Kopec, Kadlec, Malý

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Michal Jílek, Martin Šperl.
     
    Do sestavy Medvědů se vrací po zranění gólman Marek Benda, ale ten dnes bude začne na lavičce, protože prostor mezi tyčemi momentálně patří především mladému brankáři Sparty Vojtěchu Sedláčkovi, jenž se do kasy postaví i dnes. Na druhé straně mezi třemi tyčemi znovu objevuje mladík Daniel Dolejš.
     
    Hráči již okupují ledovou plochu, což znamená, že utkání nám každou chvilkou začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Jako první se draly kupředu dravé šelmy z Berouna a Jakub Šulc nahazoval od modré čáry, ale Daniel Dolejš i přesto, že mu clonil David Jonáš, dokázal puk pokrýt.
     
    00:50
    Také domácí hráči se dvakrát snažili přejít do útoku, ale pokaždé byli zastaveni na modré čáře.
     
    01:20
    Do útočného pásma se nyní probíjel Pavel Musil, ale za modrou čárou mu byl vypíchnutý puk a gólman Vojtěch Sedláček hrací gumu bez problémů pokryl pod lapačku.
     
    01:42
    Berounští hokejisté se na druhé straně také nedokázali procpat k zakončení. Následný brejk Petra Polodny byl zastaven již ve středním pásmu.
     
    02:31
    Robin Malý nahodil puk do útočné třetiny a na levém kruhu jej dojel Jakub Kadlec, ale ten nepřekonal Daniela Dolejše v brance Rebelů. Ten si pokryl přední tyč a zasáhl.
     
    02:52
    Havlíčkův Brod nyní vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    03:28
    Rebelové nyní byli natlačeni před brankou soupeře a Jan Knotek objel bránu a backhandem se snažil zakončit, ale nepřehodil betony roztaženého Vojtěch Sedláčka!
     
    03:42
    Berounští Medvědi pod tlakem vyhazují jen na zakázané uvolnění. Buly před Sedláčkem.
     
    03:55
    Vhazování se zopakuje. Medvědi totiž znovu posílají puk až k Dolejšovi a sudí znovu píská zakázané uvolnění.
     
    04:13
    Tomáš Doležal se nyní po pravém křídle hnal směrem k domácí brance a na kruhu si k ní sjel a bleskově vypálil, ale domácí gólman na bližší tyči máchl lapačkou a puk v ní podržel! Následně si vychutnává potlesk tribun.
     
    04:44
    Martin Čurda vybojoval v prvém rohu útočného pásma puk, který posouval před branku, ale zde kotouč odpravil pryč Aleš Jelínek.
     
    05:01
    Na druhé straně přerušuje hru Vojtěch Sedláček, který si poradil s menším závarem před svou brankou. Aktivní zde byl Lukáš Havel.
     
    05:28
    Rebelové se nedokázali udržet v útočné třetině, ale Medvědi místo toho, aby se vydali kupředu, tak vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    05:32
    Pavel Blažek se nyní ihned po buly šikovně prosmýkl před branku Berouna, ale své zakončení namířil jen do hrudi brankáře Středočechů.
     
    06:15
    Znovu v akci Pavel Blažek! Ten nabral rychlost na levém křídle a podél mantinelu vnikl do pásma, na kruhu si sjel k brance, ale do střely mu vpadl jeden z obránců a puk končí v ochranné síti.
     
    06:37
    Další zakázané uvolnění v podání berounských Medvědů. Rebelové se tak vracejí před branku Vojtěcha Sedláčka.
     
    06:58
    Roman Vondráček projel do útočné třetiny, kde předal puk na Jana Knotka, který přešel přes protihráče, ale jeho zadovka našla na brankovišti jen hůl obránce.
     
    07:25
    V útočné třetině se snažili něco vymyslet také hráči hostů, ale Milan Kostourek sebral v pravém rohu pásma kotouč a vyvezl jej.
     
    08:10
    A vznikla z toho zajímavá šance, ale Ladislav Rytnauer se na brankovišti nedokázal prosadit a trefil jen Sedláčkovo rameno, od nějž se puk odrazil do klína maskovaného muže hostů.
     
    08:47
    Na druhé straně se Medvědům nepovedlo uklohnit útočnou šanci a Michal Blažek je obral o kotouč, který následně poslal do útočné třetiny.
     
    09:12
    Bývalý Rebel Jakub Kadlec je v těchto chvílích velmi aktivní a na pravém kruhu se dostal ke střele, ale Daniel Dolejš dokázal puk vykopnout betonem za branku.
     
    10:10
    Hosté si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici míří Petr Štěpánek (HBR) za faul loktem.
     
    10:24
    Puk zůstal po buly na levém kruhu, kde jej vydoloval Tomáš Protivný, který jej poslal daleko od své brány.
     
    10:53
    Jakub Stromko se mezi kruhy dostal ke střele, kterou ale domácí muž s maskou zlikvidoval betonem. Následně se domácí družině povedlo vyhodit.
     
    11:50
    Beroun byl nyní natlačený před domácí svatyní, ale dokázal vypálit jen jednou. Od modré natáhl ke střeleckému pokusu Jiří Jebavý, jeho pokus před Dolejšem ještě tečoval David Jonáš, ale brankářská opora domácích jeho pokus vykopla betonem.
     
    12:47
    Domácí se v kompletním složení cpali před branku Vojtěcha Sedláčka, ale nedokázali se zde prosadit, a tak si puk vzali Medvědi.
     
    13:14
    Ale ti si s pukem pohrávali tak dlouho, až jej nakonec vyhodili jen na zakázané uvolnění. Hra se tedy přesouvá před branku hostů.
     
    13:45
    Radan Lenc se nyní snažil přejít přes modrou čáru a upalovat na Dolejše, ale zabránil mu v tom obránce Tomáš Protivný.
     
    14:27
    Domácí hráči rozjeli další akci. Nahrávku Jana Soldána převzal Petr Polodna, ale ten byl zpacifikován na mantinelu.
     
    15:08
    Ondřej Hošťálek nyní spolu s Jonášem Fiedlerem kombinovali v útočné třetině, ale nic nevymysleli, protože je od puku odstavili domácí hráči.
     
    15:40
    Domácí hráči budou hrát znovu v oslabení. Útočnou akci soupeře zastavil Martin Ondráček (HBR) faulem vysokou holí, za což vyfasoval hned čtyřminutový trest.
     
    15:46
    Na místním zimním stadionu máme menší problém s časomírou. Hra se tak zdržuje a diváci v hledišti tak využívají volné chvíle k tomu, aby vyvolávali jméno trenéra Berouna a bývalého kouče Rebelů Petra Nováka.
     
    15:46
    Tak problém s časomírou vyřešen. Beroun v jednu chvíli vedl dle světelné tabule již 3:0. :-)
     
    16:10
    Ale zpět ke hře. Rebelové dokázali vhodit puk ven ze třetiny a šetří tak čas z trestu Martina Ondráčka.
     
    16:51
    Kombinaci hostů zakončil střelou od modré čáry Jakub Šulc, ale domácí muž s maskou ji dokázal odrazit.
     
    17:30
    Dlouho, předlouho nyní Beroun kombinoval a zejména střela Tomáše Kalába, jež šla těsně nad, voněla po gólu, ale domácí dokázali vyhodit.
     
    18:05
    Rebelové nyní drží puk u branky Vojtěcha Sedláčka a šetří tak vteřinky.
     
    18:24
    A znovu letí puk do pásma hostů poté, co se domácím povedlo vyhodit.
     
    18:56
    Jan Pavlík nyní odvedl velký kus práce, když vypíchl kotouč Petrovi Přindišovi na modré čáře.
     
    19:15
    Beroun se dostal do útočné třetiny, ale nic se mu zde nepovedlo vymyslet a Petr Polodna vyhodil puk ven ze třetiny.
     
    19:40
    Martin Ondráček je na ledě. Do šance se ještě cpal Lukáš Endál, ale trefil jen nohy hráče před ním.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, v níž byl trochu překvapivě lepší Beroun, kterému pomohly do tempa i dvě přesilovky, které mu domácí hráči nabídli, ale zejména brankář Daniel Dolejš se musel činit.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:49.
     
    Hokejisté již lezou na led. Jako první domácí, které následují i hráči Medvědů Beroun.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Oba týmy si vyměnily úvodní pozdravy a navštívily se navzájem v útočné třetině, ale ani jednou to nemělo delšího trvání.
     
    20:47
    Domácí se nyní usadili před Vojtěchem Sedláčkem a Beroun vyhazuje jen na zakázané uvolnění.
     
    21:10
    Milan Kostourek se prodral před branku a Vojtěch Sedláček jeho slabé nahození neudržel v lapačce a ten samý hráč následně nedokázal dostat puk přes ležícího gólmana.
     
    21:57
    Domácí byli nyní před brankou soupeře, ale Daniel Krejčí vyhodil puk ven z pásma.
     
    22:28
    Domácí hráči se nyní dostali do středního pásma, ale do útočné třetiny se nedostali, protože Lukáš Endál nahrál soupeři rukou.
     
    22:59
    Domácí hráči se nyní nedokáží dostat do útočné třetiny, protože soupeř skvěle brání střední pásmo.
     
    23:16
    Tak nyní to již domácím vyšlo a Medvědi vyhazují jen na zakázané uvolnění.
     
    23:45
    Milan Kostourek vybojoval puk a na brankovišti si položil gólmana, kterému chtěl pověsit puk nad beton, ale hostující muž s maskou se dokázal zkonsolidovat a nastavit jeho střele vyrážečku!
     
    24:28
    Pavel Musil nejprve v dobré pozici nedokázal uspět a na druhé straně se po akci Berouna přerušuje hra. Buly před brankou Daniela Dolejše.
     
    24:59
    Medvědi se nyní nedokázali dostat ke střele, když jim Jan Pavlík vypíchl kotouč a dostal jej do středního pásma.
     
    25:36
    Hra nyní upadla do průměru a oba týmy pouze jezdí s pukem z pásma do pásma, ale bez šancí a bez efektu.
     
    26:36
    Martin Ondráček nyní od mantinelu posílal puk před bránu, kde se do něj opřel Milan Kostourek, který ale nedokázal puk poslat mezi Sedláčkovy betony.
     
    27:10
    Ladislav Rytnauer nyní zazdil stoprocentní tutovku! Na prvém kruhu jel rozjetý spolu s Milanem Kostourkem, ale místo nahrávky na svého kolegu volil kličku, při níž mu vypíchl puk Jiří Jebavý.
     
    27:53
    Po střele Jana Pavlíka od modré, kterou gólman schoval do lapačky, se vhazovalo a Lukáš Havel v jasné pozici trefil jen beton gólmana, který se následně nadvakrát parádně roztáhl proti dorážkám Pavla Musila!
     
    28:13
    Puk v levém rohu obranného pásma Medvědů. Domácí hráči jsou nyní lepší a soupeře přehrávají, leč soupeřova gólmana překonat nedokáží.
     
    28:45
    Lukáš Havel byl nyní na puku a nahrál před klec na Pavla Musila, který však před klecí trefil jen roztaženého brankáře Berouna.
     
    29:22
    Petr Štěpánek vystřelil z pravého kruhu, brankář Sedláček jeho střelu vyrazil před sebe, kde dvakrát dorážel Pavel Blažek, který však nedokázal dostat puk do poloodkryté klece!
     
    30:17
    Lukáš Endál se na prvém křídle snažil u mantinelu dostat k puku, ale zahákoval jej Radan Lenc (BER), který si tak posedí na trestné lavici.
     
    30:38
    Tomáš Protivný nyní vypálil ostře od modré čáry, ale gólman Sedláček puk vykopl a následně si poradil i s dorážkou. Beroun se následně osvobozuje.
     
    31:11
    Dvakrát po sobě nyní Medvědi poslali puk k brance. Naposledy to předvedl Zbyněk Hrdel.
     
    31:45
    Milan Kostourek se z úhlu snažil přehodit gólmana, ale přehodil bohužel i branku. Martin Ondráček byl s dorážkou daleko.
     
    32:06
    Milan Kostourek opět chytře poslal puk před branku, ale tam Ladislavu Rytnauerovi vypíchl puk obránce hostů.
     
    32:53
    Domácí hráči budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici míří Lukáš Havel (HBR), který odpyká trest Daniela Dolejše, který dostal trest za podržení, když nešťastně podrazil soupeře.
     
    33:23
    Beroun je nyní v pásmu nastěhovaný a drží se u Dolejše, ale nedaří se mu vystřelit. Domácí dobře brání.
     
    33:49
    A Rebelové dokonce vyhazují puk až k brance Vojtěcha Sedláčka.
     
    34:05
    "Půsť!", zaznělo nyní domácím stadionem, protože Rebelové svým vyhozením trefili branku Berouna.
     
    34:47
    Lukáš Endál se v oslabení dostal do útočné třetiny, kde byl na zadním mantinelu podržen Jakubem Šulcem (BER).
     
    34:56
    Domácí jsou v plném počtu, ale kotouč je ve středním pásmu, kde o něj všichni bojují.
     
    35:20
    Milan Kostourek nahodil puk na branku a brankář Berouna podržel puk v lapačce. Buly před jeho brankou.
     
    35:25
    Petr Přindiš ihned po buly vyhodil puk ven ze třetiny a šetří čas.
     
    35:55
    Medvědi nyní výborně brání. Dvakrát po sobě dokázali dostat puk nejprve do středního a následně i útočného pásma.
     
    36:25
    David Jonáš v oslabení ujížděl po levém křídle, ale před brankou se nedokázal prosadit, protože jej vychytal brankář Rebelu Daniel Dolejš.
     
    37:08
    Beroun již hraje v plném počtu, ale domácí jsou natlačeni před jeho brankou, kde však nedokáží vystřelit.
     
    37:43
    Jan Pavlík si nyní obešel tři protihráče a vypálil, jeho pokus tečoval Lukáš Havel, leč jeho pokus skončil jen na masce brankáře Vojtěcha Sedláčka.
     
    37:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové svůj megatlak korunují gólem! Medvědi byli pod obrovským náporem a Lukáš Havel v levém rohu vydoloval kotouč a našel před brankou PAVLA MUSILA, který lehkým backhandem prostřelil gólmana hostí mezi betony! Asistence: Lukáš Havel.
     
    38:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Druhá lajna Rebelů udeřila a přinesla větší klid do řad domácích! Ladislav Rytnauer našel na modré čáře MILANA KOSTOURKA, který si sjel mezi kruhy a podle hesla "když nevíš co s pukem, vystřel" trefil přesně horní růžek Sedláčkovy branky! Asistence: Ladislav Rytnauer.
     
    39:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí hráči jsou nyní na koni a gólman Vojtěch Sedláček je nyní v hledáčku českého rybářské svazu, protože loví ze sítě jeden puk za druhým. LUKÁŠ ENDÁL se protlačil před branku, kde se vyhnul protihráčovi a krásnou akci zakončil přehozením betonu brankáře! Bez asistence.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Domácí hráči byli po čas druhé třetiny lepším týmem a poté, co hra upadla do hlubokého průměru, přepnuli na vyšší převodní stupeň, zabrali a v samotném závěru dali tři góly, o něž se postarali Pavel Musil, Milan Kostourek a Lukáš Endál.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:41.
     
    Hráči nám již najíždějí na ledovou plochu, což je neklamný znak toho, že závěrečná perioda bude pokračovat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Beroun po úvodním buly nahodil puk do pásma a v levém rohu se ke kotouči dostal Aleš Jelínek.
     
    40:50
    Nahození Lukáše Endála na druhé straně pokryl Vojtěch Sedláček pod lapačkou.
     
    41:18
    Po nahození Jiřího Jebavého, které domácí gólman zlikvidoval, se puk ztratil někde v jeho výstroji, ale už je nalezen a hraje se dál.
     
    41:48
    Lukáš Havel na pravém kruhu vystřelil a jeho střela skončila jen na rameni brankáře Berouna, který jeho puk vyrazil.
     
    42:05
    Rebelové budou hrát v přesilovce. Daniel Krejčí (BER) putuje na trestnou lavici za sekání.
     
    42:22
    Roman Vondráček se na levém kruhu dostal ke střele, ale ta skončila jen na připraveném Vojtěchovi Sedláčkovi, který ji podržel na hrudi poté, co se rychle přemístil.
     
    42:50
    Radan Lenc vyvezl po buly puk a nahodil jej za bránu. Následně zde kotouč sbírají domácí hráči.
     
    43:29
    Milan Kostourek se protáhl před branku a backhandem trefil jen betony brankáře Vojtěcha Sedláčka v brance Berouna.
     
    44:05
    Beroun hraje v plném počtu. V posledních chvílích se Medvědi s pukem zdržovali v útočném pásmu.
     
    44:42
    Jakub Kadlec projel do útočné třetiny a nahodil od modré čáry puk na branku, ale jeho nahození odrazil Daniel Dolejš za branku.
     
    44:57
    Domácí hráči vyhazují puk na zakázané uvolnění. Hra se tak tedy vrátí před Daniela Dolejše.
     
    45:32
    Radan Lenc se nyní dostal k puku jako slepý k houslím, když mu jej namazal chybující Petr Štěpánek. Chybu svého spoluhráče však zachránil Radek Novotný, který mu skočil pod nohy a jeho střelu odrazil do ochranné sítě.
     
    46:05
    Domácí hráči nahodili puk na bránu, ale Vojtěch Sedláček puk podržel na chvilku v lapačce a pak rozehrál.
     
    46:41
    Martin Ondráček vyjel zpoza brány a dostal se ke střele, ale jeho backhand skončil jen na betonech brankáře Sedláčka.
     
    47:09
    Nahození Berouna do útočné třetiny se nepovedlo podle představ a píská se zakázané uvolnění.
     
    47:39
    Lukáš Havel se na levém rohu brankoviště snažil přehodit gólmana Berouna, ale přehodil i bránu.
     
    47:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové dávají čtvrtý gól do sítě Vojtěcha Sedláčka! Pavel Musil našel Petra Polodnu, který zpoza branky posadil kotouč na hůl LUKÁŠE HAVLA, který z první prostřelil Sedláčka mezi betony! Asistence: Petr Polodna a Pavel Musil.
     
    48:51
    Rebelové jsou i nadále na koni a Beroun se jen horko těžko brání. Domácí muž s maskou se již delší dobu nepolaskal s pukem.
     
    49:45
    David Jonáš nahodil puk na bránu a Daniel Dolejš si připsal lehký zákrok betony, když kotouč odrazil. Následně vylekal domácí tribuny Aleš Jelínek, který puk kopl málem do vlastní sítě.
     
    50:38
    Beroun právě vstřelil branku!

    Medvědi snižují! Jan Soldán zachyboval a pro Jakuba Šulce se otevřel prostor. Šulc nahrál puk na JAKUBA KADLECE, který trefil puk přesně na bližší tyč pod lapačku mladíka mezi tyčemi Rebelů. Asistence: Jakub Šulc a Radan Lenc.
     
    50:38
    Beroun dal gól a vystřídal gólmany! Mezi tyče se postavil Marek Benda.
     
    51:38
    Ofsajd v podání berounských Medvědů. Domácí hráči si hlídají zápas. Hlasatel právě oznámil, že na zápas se přišlo podívat 1031 diváků.
     
    52:35
    Jan Knotek se na pravém kruhu dostal ke střele, ale ta minula horní tyčku branky Marka Bendy.
     
    53:27
    Nahození Jonáše Fiedlera skončilo na brankářovi Dolejšovi. Domácí gólman následně rozehrál a Jan Soldán jel s pukem a byl tvrdě sražen na mantinelu.
     
    53:27
    Otřesený Jan Soldán míří na lavičku. Nevypadá nejlépe, ale alespoň dokáže stát na nohou.
     
    54:28
    Aleš Jelínek nyní rozehrával, ale jeho nahrávka se nepovedla, protože si neporozumněl s kolegou a píská se icing.
     
    55:00
    Zakázané uvolnění hostujícího týmu. Rebelové se tak vrací před brankáře Marka Bendu, který předtím zlikvidoval dobrou šanci domácích.
     
    55:39
    Lukáš Endál zachytil puk s projel s ním do útočné třetiny, ale jeho střela byla zablokovaná a k Markovi Bendovi ani nedoputovala.
     
    56:52
    Ladislav Rytnauer se nyní probíjel do útočné třetiny, ale nahrávku na Martina Ondráčka odstranil soupeř, který mu padl pod nohy.
     
    57:35
    Milan Kostourek vystřelil z mezikruží, gólman Benda jeho střelu vyrazil a o dorážku se pokoušel Ladislav Rytnauer, který však neuspěl.
     
    58:48
    Pavel Blažek se protáhl do útočné třetiny a jeho střela z pravého křídla skončila jen na hráčovi, který se mu postavil do cesty.
     
    59:15
    Ještě trest pro Beroun. Na trestnou lavici míří Jakub Stromko (BER) za podražení. Přesilovka pro domácí.
     
    59:32
    Od modré čáry vypálil Lukáš Endál, jehož pokus však skončil na bližší tyči na betonu Marka Bendy.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Zápas je u konce. Nejprve na 4:0 zvýšil Lukáš Havel, ale za Medvědy snížil Jakub Kadlec. Domácí tak vyhrávají i druhý domácí zápas v řadě.

    Drazí přátelé, to je ode mne vše. Loučím se s vámi, přeji vám hezký zbytek večera a někdy příště v Kotlině - napočtenou. (19:17:35)

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 38. Musil (L. Havel), 39. Kostourek (Rytnauer), 40. Endál, 48. L. Havel (Polodna, Musil) - 51. Kadlec (Šulc, Lenc)


    BK Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Jelínek, Protivný, Soldán, Ostrčil, M. Blažek, Pavlík "A", Novotný - Endál "C", Knotek, Vondráček - Rytnauer, Kostourek, Ondráček - L. Havel, Polodna, Musil - P. Blažek, Štěpánek, Stehlík
    Medvědi Beroun 1933: Sedláček (Benda) - Šulc, Kaláb, Jebavý "A", Knesl, Přindiš, Krejčí, Beneš, Hertl - Hrdel "C", Lenc, Jonáš - Hošťálek, Doležal "A", Fiedler - Plichta, Stromko, Čurda - Kopec, Kadlec, Malý

    Rozhodca: Oldřich Hejduk - Michal Jílek, Martin Šperl

    Diváci: 1031