Trenčín – Žilina 2:1 (kon.) | Poprad – Nitra 4:5 (po s.n.) | Zvolen – Martin 5:1 (kon.)
Košice – Skalica 5:3 (kon.) | Piešťany – B. Bystrica 3:2 (po s.n.)
po s.n.
HK Poprad
4:5 (1:1, 1:2, 2:1 - 0:0)
HK Nitra
Nedeľa 06.01.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Nitra dala gól!
    Jediným úspešným strelcom, ktorý prekonal gólmana Westlunda bol JOZEF STÜMPEL! Pripisuje si tak víťazný gól tohto zápasu.
     
    56:49
    Poprad dal gól!
    Je vyrovnané! Popradčania dokázali využiť presilovú hru už po piatich sekundách! Tento gól je vinou Mareka Laca, ktorý poriadne zaváhal! Po tvrdej strele od Kloudu puk vyrazil pred seba, kde stál JAROSLAV JABROCKÝ! Ten bez problémov prekonal rozhodeného Laca, ktorý stál na korčuliach a nestihol ísť do pokľaku. Asistencie si pripisujú hráči Peter Klouda a Radoslav Suchý.
     
    49:51
    Poprad dal gól!
    Popradčania sú momentálne poriadne nabudení! DÁVID BUC nám ukázal svoje individuálne schopnosti a strelou z otočky zaskočil nitrianského gólmana Laca. Jeho delovka prešla popod betóny nitrianského gólmana. Túto parádičku si dovolil sám - bez asistencií.
     
    46:59
    Nitra dala gól!
    Nitrančania využívajú túto presilovú hru o dvoch mužov! MIROSLAV KOVÁČIK sa veľmi dobre presunul po pravom krídle, následne zakončoval z pravej strany. Jeho strelu Westlund vyrazil betónom, no na následnú dorážku už nemal nárok. Asistenciu si pripisuje Matúš Rais.
     
    26:41
    Nitra dala gól!
    Gól platí! Popradská obrana mierne zaspala a Nitrančania udreli opäť! Po skvelej prihrávke od Nádašdiho sa k puku dostal ROMAN TOMÁNEK, ktorý ho skvelým blafákom z medzikružia zavesil nad ľavé rameno popradského gólmana a vymietol tak pavučinky v hornej časti popradskej brány. Asistenciu si pripisuje Tomáš Nádašdi.
     
    23:23
    Poprad dal gól!
    Je opäť vyrovnané! Po skvelej prihrávke do stredného pásma od Šterbáka sa puk odrazil presne pred MICHAELA VANDASA, ktorý bol v samostatnom nájazde a gólmana Mareka Laca si vychutnal - puk mu zavesil do bránky ponad jeho lapačku. Tentokrát nemal šancu na úspešný zákrok. Asistencie si pripisujú hráči Marcel Šterbák a Peter Klouda.
     
    22:25
    Nitra dala gól!
    Po skvelej prihrávkovej kombinácii sa "corgoni" dostávajú do gólového vedenia! Popradská obrana mierne pozabudla na MARTINA BAČU, ktorý si dobre nakorčuľoval k popradskej bráne a z ľavej strany zasunul puk do popradskej brány popod Westlundovu lapačku. Asistencie si pripisujú hráči Albín Podstavek a Erik Piatak.
     
    13:41
    Nitra dala gól!
    Veľmi jednoduchá akcia Nitry a je vyrovnané! Popradskému gólmanovi Westlundovi puk prekĺzol spod jeho moci a napokon sa dostavil až do popradskej siete. Po dobrej prihrávke od Königa sa k puku dostal TOMÁŠ NÁDAŠDI a svojou nedôraznou strelou z pravej strany napokon prekonal popradského gólmana. Asistencie si pripisujú hráči Peter König a Marek Laco.
     
    07:38
    Poprad dal gól!
    Popradskí hráči sa dostávajú do vedenia! Po fantastickej prihrávke od Jabrockého sa do samostatného nájazdu dostal ĽUBOMÍR VAIC a potvrdil svoje dobré zakončovateľské schopnosti! S pukom sa mierne potočil zo strany na stranu a následne ho zavesil nad pravé rameno gólmana Laca. Asistencie si pripisujú hráči Jaroslav Jabrocký a Robert Sabolič.

    Góly a asistencie: 8. Vaic (Jabrocký, Sabolič), 24. Vandas (Šterbák, Klouda), 50. Buc, 57. Jabrocký (Klouda, Suchý) - 14. Nádašdi (König, Laco), 23. Bača (Podstavek, Piatak), 27. Tománek (Nádašdi), 47. Kováčik (Rais), 65. Stümpel


    HK Poprad: Westlund (Sedlačko) - Šterbák, Suchý ("A"), Kovačevič ("A"), Jáchym, Fabian, Špelda, Kurali, Dinda - Vandas, Klouda ("C"), Hvila - Tomas, Balán, Buc - Sabolič, Vaic, Jabrocký - Gríger, Takáč, Rapáč.
    HK Nitra: Laco (Kusy) - Ordzovenský, Rais, Nádašdi, König, Bača, Vosátko ("A"), Kuzma, Trefný - Kováčik ("C"), Jokila, Mašlonka - Tománek, Stümpel ("A"), Segľa - Podstavek, Piatak, Pupák - Kmeč, Bene, Hrnka.

    Rozhodca: Rudolf Lauff - M. Korba, P. Korba

    Diváci: 1605