Lipt. Mikuláš – Pov. Bystrica 4:1 (kon.) | Prievidza – Spišská N. Ves 3:4 (po pr.) | Trebišov – Trnava 2:3 (kon.)
Bardejov – Prešov 7:3 (kon.) | Topoľčany – Michalovce 4:3 (po pr.) | Senica – Detva 5:2 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:1 (2:0, 2:1, 0:0)
HK 95 Považská Bystrica
Nedeľa 06.01.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:42:52)
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    35:47
    Považská Bystrica dala gól!
    Prvý gól zaznamenali aj hostia, ktorí tak znižujú rozdielom troch gólov, po prihrávke vystrelil z prvej MARIÁN KOLEDA, ktorý poslal puk do porti pohybu brankára. Asistencia: Tomáš Lipták, Ivan Slávik.
     
    28:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Dnes je to v podstate iba o jednom tíme, po prihrávke z pravej strany zakončuje z prvej PETER BARTÍK, ktorý sa nemýli. Asistencia: Michal Mravec.
     
    24:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci zvyšujú už na 3:0, po tom ako sa presadil tvrdou strelou JAKUB BAČA. Asistenciu si pripisujú Peter Bartik a Michal Mravec.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 17:45.
     
    Práve sa nám skončila prvá tretina zápasu medzi Liptovským Mikulášom a Považskou Bystricou výsledkom 2:0, v úvode sa hral taký dosť vyrovnaný hokej, domáci sa však vďaka gólom Matejku a Klepáča dostali do vedenia.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    18:09
    Domáci sa opäť dostali do pásma, pred bránou to skúšal mladý Poliaček, ktorý strelou z prvej iba ohrozil brankára, následne z protiútoku už musí zasahovať brankára Palko.
     
    17:10
    Pomaly sa blížime ku koncu prvej tretiny, Liptovský Mikuláš vedie nad Považskou Bystricou 2:0, v týchto chvíľach zakladá útok z vlastného pásma.
     
    15:01
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa už dostavajú do vedenia o dva góly a to nám milí priazniví diváci prebieha iba prvá tretina zápasu, opäť to bolo po rýchlom útoku prihrávke z pravej strany a finálne zakončenie PETRA KLEPÁČA, ktorý sa spomedzi kruhov nemýlil. Asistencia: Lukáš Paukovček, Juraj Kuric.
     
    14:29
    Bujdák sa celkom dobre pohral v útočnom pásme s obranou súpera, snažil sa najskôr prihrávkou nájsť spoluhráča, ale vo finálnej fáze iba zakončil, jeho pokus tesne mimo.
     
    13:21
    Liptovský Mikuláš sa vo vlastnej presilovke dostal do pásma, avšak hlavný rozhodca prerušil hru ofsajdom, fanúšikom na tribúne sa to zjavne nepáči a na hlavného rozhodcu posielajú menší piskot.
     
    12:58
    Vylúčený hráč Považskej Bystrice, na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Ninik.
     
    12:30
    Nepríjemný nahodený puk od modrej, avšak včas úraduje obrana domácich, ktorá vyhadzuje puk o mantinel do útočného pásma, kde si Liptáci vybojovali pásmo.
     
    11:17
    Domáci hráči sa tak povediac s kľudom ubránili, viac krát sa síce hostia dostali do pásma, ale nejaké veľké bububu nespravili.
     
    10:39
    Dobrá možnosť na vyrovnanie pre Považskú Bystricu, na trestnú odchádza hráč domácich Kuric.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 95 Považská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 7. Matejka (Poliaček), 16. Klepáč (Paukovček), 25. Bača (Bartik, Mravec), 29. Bartik (Mravec) - 36. Koleda (Lipták, Slávik)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Fabo, Mezovský, Devečka, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Pawelski, Kabáč, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Paukovček.
    HK 95 Považská Bystrica: Dohanes - Kubiš, Adamec, Nemčík, Majerik, Sekáč, Jarab, Valach, Palák, Boško, Dohanes, Koleda, Ninik, Vereš, Kudlej, Krecháč, Slavik, Bujdák, Ftorek, Lipták, Filo.