HC Slovan – Metallurg Magnitogorsk 4:3 (po s.n.)
po s.n.
HC SLOVAN Bratislava
4:3 (2:0, 0:2, 1:1 - 0:0)
Metallurg Magnitogorsk
Nedeľa 06.01.2013, 17:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:01
    Slovan dal gól!
    Rozhodujúci nájazd premieňa Mário Bližňák!!!
     
    48:12
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Bránenie sa teraz domácim nevyplatilo, nepodarilo sa vyhodiť puk, na modrej v strede dobre postavený Malkin našiel povedľa bránkoviska SERGEIA MOZYAKINA a ten stihol vsietiť, kým sa Jaro presunul. Asistencie: Yevgeny Malkin a Nikolai Kulemin. Klobúk dole pred umením hostí!
     
    44:04
    Slovan dal gól!
    Krásna akcia domácich a zaslúžené potrestanie hostí. Tvrdá strela Sersena od modrej zrazená Ahonenom do bránkoviska. Lipiansky dorážal, Ari vyrazil na bok a tam stál LIBOR HUDÁČEK, ktorý musel premeniť! Asistencie: Ján Lipiansky a Michal Sersen.
     
    39:45
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Rýchla akcia po vhadzovaní hostí, ktorí teraz rozobrali obranu domácich, na kruhu sám SERGEI MOZYAKIN dostal prihrávku od Kulemina, Janus sa nestihol presunúť a je vyrovnané! Asistencie: Nikloai Kulemin a Yevgeny Malkin.
     
    39:31
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Akcia hostí skončila ako skončila, Kulemin našiel na medzikruží YEVGENYIA MALKINA, ktorý otočkou vystrelil a Jarovi puk vypadol z lapačky do bránky. Asistencie: Nikolai Kulemin a Sergei Mozyakin.
     
    15:18
    Slovan dal gól!
    Krásna akcia domácich, po prihrávkach na jeden dotyk Lipiansky - Bartovič prihral Liborovi, keď z medzikružia LIBOR HUDÁČEK poslal puk do pravého dolného rohu Ahonenovej bránky. Asistencie: Milan Bartovič a Ján Lipiansky.
     
    09:36
    Slovan dal gól!
    Libor Hudáček to umne vyriešil, krížnou prihrávkou našiel na druhej strane pásma voľného MILANA BARTOVIČA a ten triafa odkrytú časť bránky. Assitencie: Libor Hudáček a Ján Lipiansky.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 10. Bartovič (Hudáček, Lipiansky), 16. Hudáček (Bartovič, Lipiansky), 45. Hudáček (Lipiansky, Sersen), 66. Bližňák - 40. Malkin (Kulemin, Mozyakin), 40. Mozyakin (Kulemin, Malkin), 49. Mozyakin (Malkin, Kulemin)


    HC SLOVAN Bratislava: Janus - Sigalet, Višňovský, Sersen, Sekera, Švarný, Mihalik, Trška - Vondrka, Bližňák, Miklík - Hudáček, Lipiansky, Bartovič - Bakoš, Kytnár, Kukumberg - Ölvecký, Preisinger, Kudrna
    Metallurg Magnitogorsk: Ahonen - Antipin, Misharin, Khabarov, Gonchar, Bernatsky, Bondarev, Antonovsky - Kulemin, Malkin, Mozyakin - Zuccarello, Ryan O'Reilly, Platonov - Potekhin, Hodgman, Kazionov - Zdunov, Yakubov, Lisin

    Rozhodca: Buturlin, Nalivayko, Mensih, Nazarov

    Diváci: 10.055