Chomutov – Motor ČB 5:3 (kon.) | Pardubice – Litvínov 4:2 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 3:1 (kon.)
Liberec – Slavia 0:1 (po s.n.) | Sparta Praha – Berani Zlín 1:2 (po s.n.)
koniec
HC Dynamo Pardubice
4:2 (3:0, 0:0, 1:2)
HC VERVA Litvínov
cz Piatok 28.12.2012, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    52:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva se nevzdává a znovu snižuje stav na rozdíl dvou branek. MARTIN RUČINSKÝ se postavil do cesty ráně Kamila Černého, které jej z mezikruží trefil do bruslí. Od nich se pak kotouč dostal za záda Dušana Salfického, 4:2. Asistence: Kamil Černý.
     
    50:23
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Svěřenci Mojmíra Trličíka jdou po polovině třetí třetiny znovu do tříbrankového vedení! ALEŠ PÍŠA se dostal nečekaně do úniku na Francouze, který proměnil jako zkušený střelec, když zasunuje puk mezi betony hostujícího brankáře. Bez asistence.
     
    43:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva v samém závěru přesilové hry snižuje na rozdíl dvou branek. Po nahrávce od levého mantinelu v podání Lukeše byl na pravé straně absolutně volný VIKTOR HÜBL, který ranou bez přípravy pálí do odkryté klece. Salfický se nestačil přesunout ke své tyči, a tak kapituluje. Asistence: František Lukeš a Juraj Majdan.
     
    15:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A domácí tým již vede o tři branky! Drtinovu ránu z levé strany dokázal Franěk pouze vyrazit před sebe a JAN SEMORÁD pohotově uklízí kotouč do odkryté klece, 3:0! Asistence: Jan Drtina a Jiří Cetkovský.
     
    11:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Skvělá práce Nahodila s následnou dorážkou posílá domácí do dvoubrankové výhody. Domácí tým se po delším čase dostal do útočného pásma a ihned skóruje. Nahodil se v rohu kluziště skvěle zbavil svého strážce, vyjel před branku, kde sice jeho zakončení Franěk vyrazil, avšak na dorážku JIŘÍHO VAŠÍČKA již nestačil. Domácí bek pohodlně dopravil kotouč do odkryté klece. Asistence: Lukáš Nahodil a Jiří Cetkovský.
     
    00:20
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak to je parádní start v podání domácího celku, který jde po dvaceti vteřinách do vedení 1:0! Aktivní nástup Pardubic znamená první branku, když se ranou od pravého mantinelu nečekaně prosadil MARTIN BARTEK. Asistence: Radovan Somík.

    Martin Mišovec

    Góly a asistencie: 1. Bartek (Somík), 11. Vašíček (Nahodil, Cetkovský), 16. Semorád (Drtina, Cetkovský), 51. Píša - 44. Hübl (Lukeš, Majdan), 53. Ručinský (Černý)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Růžička) – Benák, Gawryletz, Píša, Vašíček, Kočí, Drtina, O. Starý – Bartek, Somík, Nosek – J. Starý, Šagát, Zohorna – Radil, Kousal, Buchtele – Semorád, Cetkovský, Nahodil – J. Veselý.

    Trenéři: Mojmír Trličík a Ladislav Lubina

    HC VERVA Litvínov: Franěk (od 16.Francouz) – Jareš, Kubát, Stříteský, Martinka, Brejčák, Charousek, Sklenička – Majdan, Hübl, Lukeš – Martynek, Hanzl, Ručinský – Černý, Piroš, Kubinčák – Baláž, Smolka, Pšurný.

    Trenéři: Vladimír Jeřábek a Petr Rosol

    Rozhodca: Polák, Šír – Gebauer, Lederer

    Diváci: 9127