Chomutov – Motor ČB 5:3 (kon.) | Pardubice – Litvínov 4:2 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 3:1 (kon.)
Liberec – Slavia 0:1 (po s.n.) | Sparta Praha – Berani Zlín 1:2 (po s.n.)
koniec
HC Škoda Plzeň
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
HC Kometa Brno
cz Piatok 28.12.2012, 18:15Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    54:29
    Nejprve Hollweg naprosto čistým hitem u mantinelu poslal k zemi svého soupeře a o pár vteřin později už se Žižka (KOM) dopustil faulu a rozhodčí opět nechal promluvit svou píšťalku. Brněnský bek dostává dvě minuty.
     
    48:36
    Radek Dlouhý (KOM) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    37:12
    A bude k tomu mít ještě lepší možnost. Malec (KOM) dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    30:55
    Roman Erat (KOM) tedy pyká na trestné lavici za zásah do oblasti hlavy a krku. Rozhodčí mu ke dvěma obvyklým trestným minutám přidal ještě deset minut osobního trestu.
     
    26:02
    Jiří Marušák (PLZ) chtěl vyhodit puk z pásma, namířil ho však rovnou na brněnskou střídačku a podle pravidel tak musí na trestnou lavici.
     
    22:38
    Kometa se podívala do útočného pásma jen na krátkou dobu. V něm se totiž dopustil sekání T. Svoboda (KOM) a bude sedět na trestné lavici.
     
    18:16
    Kovář (PLZ) dostal osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    08:16
    St. Pierre (PLZ) nejprve čistě obral o puk Erata, poté však už svůj zákrok v mezích pravidel nezvládl a musí na trestnou lavici za vysokou hůl.
     
    07:04
    Švrček a Johnson se pošťuchovali za brněnskou brankou, rozhodčí je oba, i když s problémy, od sebe nakonec odtrhli a oba jsou odesláni na trestnou lavici.
     
    02:16
    Bude se poprvé vylučovat, na trestnou lavici odchází J. Svoboda (KOM) za krosček.

    Adéla Naarová

    Góly a asistencie: 12. Straka (St.Pierre), 18. Vlasák (Hanzlík, Gulaš), 24. Pletka (Straka, Gulaš) - 27. Divíšek (T.Svoboda, Žižka)


    HC Škoda Plzeň: Svoboda (Halmoši) - Frolo, Jeřábek, St. Pierre, Hanzlík, Marušák, Růžička, Mozík - Balej, Kratěna, Vlasák, Straka, Kašpařík, Kovář, Gulaš, Johnson, Pletka, Dvořák, Lev, Hollweg, Havlíček
    HC Kometa Brno: Trvaj (Falter) - Žižka, Dujsík, Erat, Holec, Čermák, Valach, Zohorna, T. Svoboda, Dlouhý, Koreis, Bičánek, Petrovický, Valábik, Švrček, Hruška, J. Svoboda, Malec, Wasserbauer, Divíšek, Dočekal

    Rozhodca: Fraňo, Šindler - Jelínek, Pešek

    Diváci: 6308