B. Bystrica – Nitra 2:1 (kon.) | Zvolen – Žilina 1:2 (kon.) | Poprad – Košice 4:5 (kon.)
Skalica – Piešťany 4:5 (kon.) | Martin – Trenčín 6:3 (kon.)
koniec
HC MONACObet Banská Bystrica
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
HK Nitra
Nedeľa 09.12.2012, 16:30 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:17
    Nitra dala gól!
    Rýchla presilovková kombinácia pred Slipčenkom, puk sa dostal k ALBÍNOVI PODSTAVKOVI, ktorý so šťastným odrazom od Slipčenkovej korčule poslal puk do domácej brány, a znížil tak na 2:1. Asistencie: Jozef Stumpel a Roman Tománek.
     
    45:14
    Banská Bystrica dala gól!
    Protiútok domácich hráčov, Handzuš dotiahol puk do útočného pásma, poslal puk na MICHALA HUDECA, ktorý bezproblémov pridáva druhý gól v dnešnom zápase. Asistencie: Michal Handzuš a Clayton Stoner.
     
    33:57
    Banská Bystrica dala gól!
    MICHAL HUDEC využil zlé postavenie brankára Valenta, a strelou z veľkého uhla ho prekonal strelou pomedzi betóny, a domáci tak využívajú presilovku o dvoch hráčov. Asistencia: Clayton Stoner.

    Majkl Petruška

    Góly a asistencie: 34. Hudec (Stoner), 46. Hudec (Handzuš, Stoner) - 50. Podstavek (Stumpel, Tománek)


    HC MONACObet Banská Bystrica: Slipčenko (Dzubina) - Stoner, Richter, Bambúch, Kubka, Ketner, Predajniansky, Mikuš, Marcinek - Tyrell, Handzuš, Hudec - Sýkora Ján, Heizer, Jankovič - Glass, Češík, Lukacevic - Lamper, Zigo, Sýkora Juraj
    HK Nitra: Valent (Laco) - Bača, Nádašdi, Ordzovenský, Rais, Trefný, Vosátko, Konig, Segľa - Jokila, Hamrák, Podstavek - Kováčik, Stumpel, Tománkek - Mašlonka, Piatak, Hrnka - Kadura, Kmeč, Pupák

    Rozhodca: Mikula, Minář - Stano, Holienka

    Diváci: 2169