Lipt. Mikuláš – Košice 8:5 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
8:5 (2:3, 2:1, 4:1)
HC Košice
Sobota 01.12.2012, 15:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga dorastu
Partner:
     
    58:33
    Košice v závere zápase si ešte zahrajú oslabenie o jedného hráča, na tresnú odchádza Jaroš za pád pod nohy.
     
    54:34
    Vylúčenie na oboch stranách, za domácich odchádza Sukeľ Matúš od hostí to je Bondra. Pokračuje sa v hre 4 na 4.
     
    51:40
    Vylúčenie v tíme Košíc, odchádza Kolárik.
     
    50:51
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    "Nedáš dostaneš" týmto pravidlom sa asi riadili Košičania, ktorý po nevyužitej šanci Vrábeľa inkasujú po góle ĽUDOVÍTA DUNČKA. Asistencie: Lukáš Žiak, Matej Bača.
     
    50:12
    Vrábeľ sa dostal popri mantinely až do útočného pásma, tam následne unikol aj domácej obrane, kde následne v úplnom úniku na Púteca zaváhal.
     
    49:13
    Košice dali gól!
    Gólový kolotoč na ktorom si určite pochutnávajú fanúšikovia na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši, konkrétne si RADOVAN BONDRA pripisuje dnes už tretí presný zásah.
     
    48:37
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Žeby sa v Liptovskom Mikuláši rodila ďalšia bratská dvojica skvelých útočníkov ako bratov Hunovcov, tento krát opäť dominujú Sukeľovci, konkrétne MATÚŠ SUKEĽ, ktorý strelou z pravej strany zvyšuje už na 7:4. Asistencia: Jakub Sukeľ, Adam Špirko.
     
    46:02
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Mikulášski hráči sa dostali do vedenia už o dva góly, všetko to opäť zbúchali bratia Sukeľovci, ktorí dnes dominujú v útoku. Prihrávka Jakuba Sukeľa našla pred bránou jeho brata MATÚŠA SUKEĽA, ktorý sa prízemnou strelou nemýlil. Asistenciu si pripisuje spomínaný Jakub Sukeľ a po tretí krát v dnešnom stretnutí aj Adam Špirko.
     
    43:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci opäť vo vedení po tom ako využívajú presilovku o jedného hráča, strela z ľavej strany z hokejky ĽUDOVÍTA DUNČKA končí za chrbátom Somošiho. Asistencie: Jakub Sukeľ, Adam Špirko.
     
    39:36
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci v závere druhej tretiny vyrovnávajú! Skvelá akcia Liptovského Mikuláša, prvý pokus Mariána Pagáčika skončil mimo brány, následne to obranca domácich skúšal aj o chvíľu, keď jeho strelu stihol pred bránou tečovať MATÚŠ SUKEĽ, ktorý tak v závere druhej časti vyrovnal na 4:4. Asistencie: Marián Pagáčik, Patrik Oško.
     
    39:17
    V poslednej minúte sa opäť vylučuje, na tresnú odchádza hráč hostí Kolesár za držanie.
     
    38:29
    Košice dali gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia v presilovke o dvoch hráčov, po tom čo Dalibor Mikula nasmeroval puk na modrú odkiaľ sa tvrdou strelou prezentoval CHRISTIÁN JAROŠ, ktorý mieril presne. Asistencia: Dalibor Mikula.
     
    37:58
    Sukéľ M. oslabil svoj tím a teraz sú to práve Košičania, ktorý zahrávajú presilovku 5 na 3.
     
    37:30
    Vylúčenie na domácej strane, za hákovanie odchádza na tresnú lavicu Oško.
     
    34:04
    Klasické "teraz to príde" počuť na domácich tribúnach, na tresnú lavicu odchádza Halász. Liptáci hrajú presilovku 5 na 3.
     
    33:42
    Po vylúčení Bondru, ktorý pred pár sekundami opustil tresnú lavicu prichádza ďalšie vylúčenie na tresnú odchádza Pavúk za podrazenie.
     
    32:36
    Vylúčenie na domácej strane, odchádza kapitán domácich Bondra.
     
    31:31
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci po dlhšom útočnom tlaku vyrovnávajú, po brejku 2 na 1 v podaní Richarda Szaba a MIROSLAVA STRUŠKU prichádza prihrávka z pravej strany, na ktorú perfektne naviazal práve druhý menovaný, ktorý z prvej zasunul puk do odkrytého miesta Somošiho. Asistencie: Richard Szabo, Matej Moravčík.
     
    24:01
    Veľká smola na domácich hokejkách, najskôr sa strelou do tyče prezentoval Dunčko, po pár sekundách sa po rýchlej akcii pálil krížnou strelou do tyče Žiak. Pokračujeme za stavu 2:3.
     
    23:00
    Halász odchádza na dve minúty za držanie.
     
    17:27
    Košice dali gól!
    Hostia sa po prvý krát v dnešnom stretnutí dostali do vedenia, keď v presilovke úraduje opäť RADOVAN BODRA, ktorý strelou z pravého kruhu umiestnil rovno do vinkla. Bez asistencie.
     
    14:24
    Košice v obrovskej šanci pred mikulášskou bránou, už keď to vyzeralo na gól a brankár domácich ležal na ľade ako to len šlo a puk stal tesne pri tyčke prišiel tak povediac aj obranný zákrok Dunčka, ktorý posunul bránu. Veľmi taktické v podaní Ľudovíta Dunčka, ktorý navštevuje tretí ročník miestneho gymnázia.
     
    13:51
    Medzi ďalších vylúčených hráčov Liptovského Mikuláša si pripisuje ďalšie dve minúty do štatistik Struška, ktorý odchádza za hákovanie.
     
    12:40
    Košice dali gól!
    Veľmi školácka chyba, skôr začiatočníka, ktorý teraz priam daroval gól súperovi. Pagáčik vo vlastnom pásme rozohrával z pravej strany, avšak jeho prihrávku zachytil medzi kruhmi kapitán hostí RADOVAN BONDA, ktorý sa strelou do pravého horného rohu nemýlil. Bez asistencie.
     
    12:26
    Po chvíli prichádza ďalšie vylúčenie, z domácich odchádza Škandera.
     
    11:28
    Teraz však prichádza vylúčenie na strane hostí, na trestnú odcháda Kaszonyi.
     
    11:16
    Košice dali gól!
    Hostia počas svojej presilovke už iba 4 na 5 znižujú na rozdiel jedného gólu, konkrétne sa na pravej strane pred bránou Liptovského Mikuláša presadil FILIP VRÁBEĽ, ktorý pretlačil puk popod Púteca. Asistencia: Ervin Halász, Kristián Jaroš.
     
    11:01
    Mikulášsky brankár sa teraz naozaj vyznamenal, strela Bondru po jeho blízkosti mierila do brány, avšak bola tam lapačka Púteca.
     
    10:17
    Liptovský Mikuláš si zavaril teda dvojnásobne, po vylúčenom Niňajovi odchádza na dve minúty aj Oško.
     
    09:10
    Prvá presilovka prichádza aj na strane hostí, konkrétne Niňaj odchádza za seknutie.
     
    05:21
    Liptovský Mikuláš môže navýšiť svoje vedenia zásluhou vylúčenia hráča Košíc, Pribula odchádza za seknutie.
     
    03:22
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Gólové hody hneď v prvej tretine, alebo je to len výpadok Košíc, uvidíme... Matej Niňaj sa dostal za bránku hostí, odtiaľ poslal prihrávku na úplne voľného JAKUBA SUKEĽA, ktorý sa strelou do dolného rohu nemýlil, Somoši po druhý krát v krátkom časovom úseku kapituluje. Asistencie si pripísali: Matej Niňaj a Adam Špirko.
     
    02:47
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa dostávajú do vedenia v samotnom úvode hry, kde sa tak povediac po druhý krát ocitli v útočnom pásme a svoju dominantnosť ihneď potvrdili, po prihrávke medzi kruhy sa dostal do zakončenia PATRIK OŠKO, ktorý sa nemýlil. Asistencia: Lukáš Žiak.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 3. Oško (Žiak), 4. Sukeľ J. (Niňaj, Špirko), 32. Struška (Szabo, Moravčík ), 40. Sukeľ M. (Pagáčik, Oško), 44. Dunčko (Sukeľ J., Špirko), 47. Sukeľ M. (Sukeľ J., Špirko), 49. Sukeľ M. (Sukeľ J., Špirko), 51. Dunčko (Žiak, Bača) - 12. Vrábeľ (Halász, Jaroš), 13. Bondra, 18. Bondra, 39. Jaroš (Mikula), 50. Bondra


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec (Kabáč) - Špirko, Škandera, Moravčík, Sitek, Pavlikovský, Florek (A), Žiak, Szabo, Bača (A), Dunčko, Sukeľ J., Sukeľ M. (C), Pagáčik, Oško, Niňaj, Struška, Matejovie.
    HC Košice: Somoši (Rusňák) - Vrábeľ, Pribula, Jaroš, Michalčin, Kuruc, Bondra (C), Hreha, Gashi, Kaszonyi (A), Pavúk, Halász, Mikula, Kolárik (A), Kolesár, Sorokáč.

    Rozhodca: Snášel - Paulíny, Vyšný