Lipt. Mikuláš – Košice 8:5 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
8:5 (2:3, 2:1, 4:1)
HC Košice
Sobota 01.12.2012, 15:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga dorastu
Partner:
     
    Lúči sa s vami Tomáš Batiz, prajem vám pekný zvyšok sobotňajšieho večera. (17:12:05)
     
    Tí čo dnes prišli na zimný štadión v Liptovskom Mikuláši si určite prišli na svoje, videli množstvo gólov a pekných akcii. V záverečnej tretine to padalo viacej domácim, ktorí štyrmi presnými zásahmi a jedným inkasovaným gólom rozhodli o celkom súčte gólov 8:5.
     
    Skončil sa zápas staršieho dorastu medzi Liptovským Mikulášom a Košicami výsledkom 8:5.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:23
    Pomaly sa nám končí zápas, Moravčík spoza vlastnej brány iba odovzdal puk spoluhráčovi, ktorý zakladá útok.
     
    58:48
    Po buly v útočnom pásme sa do zakončenia dostal spomedzi kruhov Florek, jeho pokus skončil na vyrážačke Somošiho.
     
    58:33
    Košice v závere zápase si ešte zahrajú oslabenie o jedného hráča, na tresnú odchádza Jaroš za pád pod nohy.
     
    58:22
    "Výborne!" toto sa práve ozývalo zimným štadiónom, kde Pútec vytiahol perfektný zákrok lapačkou.
     
    57:45
    Košický hráč sa dostal pred bránu Liptovského Mikuláša, tam však bránený Moravčíkom zakončil iba v páde, Pútec jeho pokus zlikvidoval na dva krát.
     
    57:26
    Moravčík sa dostal s pukom do útočného pásma, tam to však iba nahodil, následne do útoku sa zapojili východniari.
     
    56:49
    Jaroš sa snažil preniknúť cez stred, avšak jeho snahu zastavili v strede dôrazní obrancovia.
     
    56:00
    Špirko začína akciu za vlastnom bránou, po chvíli prihráva medzi kruhy na Sturšku, ktorý jeho prihrávku zúžitkoval iba na jemný teč ktorý končí u súpera.
     
    55:30
    Teraz pobavil, resp. na zimnom štadióne zohrial Dunčko, ktorý si obehol dvojicu obrancov, následne aj vystrelil na lapačku brankára Somošiho.
     
    54:56
    Rozohrávku Košíc v strednom pásme zachytil Bača, ten sporadicky iba nahodil puk následne Liptovský Mikuláš opäť pri puku.
     
    54:49
    Hra sa prerušuje po zákroku ostal na ľade ležať obranca Pavlikovský, ten po chvíli odchádza za pomoci lekára na striedačku.
     
    54:34
    Vylúčenie na oboch stranách, za domácich odchádza Sukeľ Matúš od hostí to je Bondra. Pokračuje sa v hre 4 na 4.
     
    54:16
    Jakub Sukeľ dnes hrá naozaj excelentne, pri mantinely vybojoval puk následne pohybom vyprevadil obrancu do teplých krajín, prihrávka smeruje smerom do zadných radov.
     
    53:53
    Košice sa ubránili v oslabení o jedného hráča, teraz už v pätici bránia rozohrávku domácich.
     
    53:20
    "Čaba neblázni, Čaba neblázni" takto si asi kričia jeho spoluhráči v hlave, pretože obranca domácich Bača z pravej strany míňa bránu.
     
    52:44
    Liptovský Mikuláš sa usadil v útočnom pásme, po kombinácii po celom pásme sa do zakončenia pred brankárom dostal Žiak, ktorý prestrelil.
     
    51:56
    Moravčík si prebral puk v strednom pásme po chvíli sa dostal až do útočného, kde mu radosť pokazil obranca, pretože jeho strelu zablokoval mimo trajektórie na bránu.
     
    51:40
    Vylúčenie v tíme Košíc, odchádza Kolárik.
     
    50:51
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    "Nedáš dostaneš" týmto pravidlom sa asi riadili Košičania, ktorý po nevyužitej šanci Vrábeľa inkasujú po góle ĽUDOVÍTA DUNČKA. Asistencie: Lukáš Žiak, Matej Bača.
     
    50:12
    Vrábeľ sa dostal popri mantinely až do útočného pásma, tam následne unikol aj domácej obrane, kde následne v úplnom úniku na Púteca zaváhal.
     
    49:13
    Košice dali gól!
    Gólový kolotoč na ktorom si určite pochutnávajú fanúšikovia na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši, konkrétne si RADOVAN BONDRA pripisuje dnes už tretí presný zásah.
     
    48:37
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Žeby sa v Liptovskom Mikuláši rodila ďalšia bratská dvojica skvelých útočníkov ako bratov Hunovcov, tento krát opäť dominujú Sukeľovci, konkrétne MATÚŠ SUKEĽ, ktorý strelou z pravej strany zvyšuje už na 7:4. Asistencia: Jakub Sukeľ, Adam Špirko.
     
    47:41
    Lipovský Mikuláš začínal s akciou po kraji hracej plochy, následne to skúšajú z protiútoku domáci, konkrétne Jaroš, ktorý triafa iba Púteca.
     
    47:06
    Len taký propagačný pokus od hostí, strela spoza modrej trošku natiahla Púteca, ktorý si možno aj spravil jemný strečing, následne stihol aj rozohrať k spoluhráčovi.
     
    46:02
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Mikulášski hráči sa dostali do vedenia už o dva góly, všetko to opäť zbúchali bratia Sukeľovci, ktorí dnes dominujú v útoku. Prihrávka Jakuba Sukeľa našla pred bránou jeho brata MATÚŠA SUKEĽA, ktorý sa prízemnou strelou nemýlil. Asistenciu si pripisuje spomínaný Jakub Sukeľ a po tretí krát v dnešnom stretnutí aj Adam Špirko.
     
    45:04
    Liptovský Mikuláš si opäť vyvíja tlak v útočnom pásme, na to reaguje obrana hostí, ktorá vyhadzuje cez všetky čiary.
     
    44:07
    Liptovský Mikuláš sa stiahol do obranného pásma, tam z pravej strany vyhadzoval puk Bača, avšak jeho pokus zachytil v útočnom pásme ešte hráč Košíc, ktorý vzápätí nahrával na pravú stranu odkiaľ hostia pálili iba do betónov Púteca.
     
    43:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci opäť vo vedení po tom ako využívajú presilovku o jedného hráča, strela z ľavej strany z hokejky ĽUDOVÍTA DUNČKA končí za chrbátom Somošiho. Asistencie: Jakub Sukeľ, Adam Špirko.
     
    42:53
    Vylúčenie na strane hostí, za hákovanie odchádza Halász.
     
    42:01
    Opäť je to Matej Moravčík, ktorý spolu so spoluhráčom naťahoval hru až k mantinelu, následne mikulášsky obranca vyhadzoval o mantinel aby jeho tím mohol prestriedať.
     
    41:09
    Liptovský Mikuláš sa dostal do útočného pásma, avšak tam strela od modrej skončila na obrancovi, následne sa z obranného pásma oslobodil Moravčík, ktorý však vyhodil puk cez všetky čiary.
     
    40:28
    Úvod tretej tretiny patrí domácim, strelecký pokus od modrej zlikvidoval brankár.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 16:35.
     
    Skončila sa druhá tretina stretnutia 21. kola medzi Liptovským Mikulášom a Košicami výsledkom 2:1, o góly v strednej časti sa postarali najskôr v 32. minúte Struška, následne v 39. zvyšoval za Košice Jaroš, avšak domáci v závere druhej tretiny vyrovnali zásluhou M. Sukeľa.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:36
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci v závere druhej tretiny vyrovnávajú! Skvelá akcia Liptovského Mikuláša, prvý pokus Mariána Pagáčika skončil mimo brány, následne to obranca domácich skúšal aj o chvíľu, keď jeho strelu stihol pred bránou tečovať MATÚŠ SUKEĽ, ktorý tak v závere druhej časti vyrovnal na 4:4. Asistencie: Marián Pagáčik, Patrik Oško.
     
    39:22
    Po vyhratom buly sa strelou od modrej prezentoval Pagáčik, jeho pokus vedľa.
     
    39:17
    V poslednej minúte sa opäť vylučuje, na tresnú odchádza hráč hostí Kolesár za držanie.
     
    38:29
    Košice dali gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia v presilovke o dvoch hráčov, po tom čo Dalibor Mikula nasmeroval puk na modrú odkiaľ sa tvrdou strelou prezentoval CHRISTIÁN JAROŠ, ktorý mieril presne. Asistencia: Dalibor Mikula.
     
    37:58
    Sukéľ M. oslabil svoj tím a teraz sú to práve Košičania, ktorý zahrávajú presilovku 5 na 3.
     
    37:50
    Košice zovreli domácich v útočnom pásme, nahodenou polo strelou sa prezentoval od modrej Jaroš, následne sa snažili tečovať pred brankárom Pútecom dvojica hráčov hostí, skončilo to iba prerušeným hry.
     
    37:30
    Vylúčenie na domácej strane, za hákovanie odchádza na tresnú lavicu Oško.
     
    36:45
    Po nepremennej presilovke o dvoch hráčov sa domáci musia opäť skoncentrovať hlavne po tom, ako vyhodili puk cez všetky čiary, pokračuje sa vhadzovaním v útočnom pásme hostí.
     
    36:05
    Dobre to teraz vymysleli domáci, nahodený puk z hokejky Szaba tečoval osamotený pred brankárom Struška, jeho pokus však minul bránu len tesne.
     
    35:46
    Koncom presilovky 5 na 3 to skúšal tvrdou strelou kapitán domácich Sukeľ M., jeho pokus iba na mantinely následne sa odrazil až mimo hraciu plochu.
     
    34:54
    Moravčík nahadzoval puk popri mantinely, následne sa odrazil rovno k nemu, tento mikulášsky obranca bol už pri krátky aby ho zachytil.
     
    34:32
    Liptovský Mikuláš v úvode presilovky o dvoch hráčov nastrelil z pravej strany tyčku, po tej sa však obrana hostí dokázala zorganizovať a vyhodila puk.
     
    34:04
    Klasické "teraz to príde" počuť na domácich tribúnach, na tresnú lavicu odchádza Halász. Liptáci hrajú presilovku 5 na 3.
     
    33:42
    Po vylúčení Bondru, ktorý pred pár sekundami opustil tresnú lavicu prichádza ďalšie vylúčenie na tresnú odchádza Pavúk za podrazenie.
     
    32:47
    Po buly v strednom pásme, ktoré vyhrali hostia prichádza ihneď vyhodenie cez všetky čiary.
     
    32:20
    Liptovský Mikuláš dobre zatlačil v presilovke súpera, na viac krát to skúšali zverenci Paukovčeka z pravej strany, avšak dobre zasiahol brankár Somoši.
     
    32:36
    Vylúčenie na domácej strane, odchádza kapitán domácich Bondra.
     
    31:31
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci po dlhšom útočnom tlaku vyrovnávajú, po brejku 2 na 1 v podaní Richarda Szaba a MIROSLAVA STRUŠKU prichádza prihrávka z pravej strany, na ktorú perfektne naviazal práve druhý menovaný, ktorý z prvej zasunul puk do odkrytého miesta Somošiho. Asistencie: Richard Szabo, Matej Moravčík.
     
    30:56
    Opäť sa do útoku dostali domáci hráči, ich posledné ťaženie končí opäť u Somošiho, ktorý opäť zasahuje.
     
    30:10
    Rodiaci útok Košíc končí už v strednom pásme, po pár sekúnd sa hra presunie do útočného pásma Liptovského Mikuláša, kde sa dlhšie bojovalo o puk za bránou Somošiho, následne sa do zakončenia dostal Dunčko, ktorý vyprášil lapačku brankára Košíc.
     
    29:40
    Puk teraz lieta zo strany na stranu, ako posledný sa snažil pri mantinely zabojovať Oško, ktorý ho však nevybojoval. Hostia opäť v útoku.
     
    29:03
    Moravčík teraz zachytáva puk vo vlastnom pásme, po otočke prihrávka na Szaba, ktorý prihrávkou do stredného pásma našiel iba hráča hostí.
     
    28:28
    Špirko, Špirko opäť chybuješ, tento krát je to po prihrávke o mantinel na ktorú naviazal iba protihráč.
     
    27:49
    Špirko začínal akciu z vlastnej polovice, zbadal pohyb spoluhráča popri mantinely, ale ten jeho prihrávku ničím nezasiahol čo znamenalo zakázané uvoľnenie po tom čo sa puk dostal až za bránu Košíc.
     
    27:18
    Rýchla akcia domácich končí strelou Dunčka z pravej strany, Somoši bol dobre postavený a s touto strelo si poradil, následne sa bol vhadzovaní ujali puku hostia.
     
    26:43
    Košice zakladajú útok, konkrétne nahodil puk do útočného pásma Michalči, neúspešne jeho pokus zachytila obrana domácich.
     
    25:56
    Szabo prenikol do pásma Košíc popri mantinely, jeho nahodený puk pred bránku nezasiahol nik, následne sa postupne Košice dostali von z vlastného pásma.
     
    25:31
    Pokračuje sa už v hre 5 na 5, po zakázanom uvoľnení vyhrali buly v útočnom pásme domáci, následná strela Moravčíka od modrej končí po teči jedného z hráčov hostí iba na ochrannej sieti.
     
    25:28
    Domácim to v presilovke veru nevyšlo, síce zatlačili súpera do obranného pásma, nastrelili dve tyče, ale gól z toho neprišiel.
     
    24:01
    Veľká smola na domácich hokejkách, najskôr sa strelou do tyče prezentoval Dunčko, po pár sekundách sa po rýchlej akcii pálil krížnou strelou do tyče Žiak. Pokračujeme za stavu 2:3.
     
    23:21
    Úvodná presilovková formácia sa veru neujala, hneď po buly sa Košice ubránili, následne keď sa nedostali ani do útočného pásma prichádza z domácej striedačky "striedaj".
     
    23:00
    Halász odchádza na dve minúty za držanie.
     
    22:23
    Domáci sa dostali do útočného pásma, tam sa snažili o veľmi efektívnu akciu bratia Sukeľovci, prihrávka z pravej strany mierila na jedného z bratov, ale ten ju v poslednej chvíli nezasiahol, keby sa tak stalo ostal by osamotený pred brankárom.
     
    21:53
    Na ľadovej ploche sa opäť objavil Bondra, ktorý v doterajšom priebehu hry robil veľké problémy domácim, uvidíme ako to bude po buly v obrannom pásme východniarov.
     
    21:21
    Po vyhratom buly v útočnom pásme Liptovského Mikuláša sa do zakončenia od modrej dostal Škandera, ktorý nemieril presne, ale brankár hostí ešte zasiahol puk betónom a vyrazil do bezpečia.
     
    20:28
    Aj v druhej formácii sú šikovní hráči, pred brankárom to skúšal Szabo, ktorý však pohorel.
     
    20:30
    Úvod druhej časti patril domácich, prvá formácia vybojovala útočné pásma po strel z ľavej strany, následne sa mení celá 5-ťka.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Skončila sa práva tretina stretnutia extraligy dorastu medzi Liptovským Mikulášom a Košicami výsledkom 2:3, v ktorej v úvode síce dominovali domáci, keď sa rýchlo dostali do vedenia zásluhou Oška, následne J. Sukeľa. Potom však prišiel obrat východniarov, na rozdiel jedného gólu znižoval Vrábeľ následne sa k nemu pridal dvojgólový Bondra, ktorý tak uzavrel prvú tretinu výsledkom 2:3.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:36
    V závere prvej časti hry sa domáci po vyhratom buly dostali do útočného pásma, na viac krát to skúšali domáci hlavne Bača, s jeho zakončením si poradil brankár hostí. Obranca domácich prezývaní aj "Čaba" sa po prerušení dostal do miernej výmeny názorov s obrancom, avšak diváci prvú bitku v tomto stretnutí nevideli. Práve mikulášsky obranca si v jednom domácom stretnutí vychutnal protihráča tak, že video s jeho súbojom ešte do teraz koluje na sociálnych sieťach. O tom, že obrana Liptovského Mikuláša je naozaj skalopevná hovorí aj fakt, že jeden z ďalších obrancov domáceho tímu si vychutnáva tento zápas iba na tribúne po tom čo mu disciplinárna komisia udelila šesť zápasový stop po zákroku na Zwicka, ktorý odchádzal zo zápasu s otrasom mozgu rovno do nemocnice.
     
    19:07
    V závere prvej tretine sú v obrannom pásme domáci hráči, súboj pri mantinely je zavŕšený vyhodeným pukom, ktorý našťastie ešte tečoval jeden z hráčov Košíc, pokračuje sa vhadzovaním.
     
    18:28
    Liptovský Mikuláš sa po góle ihneď natlačil do pásma súpera, tam to na viac krát kombinoval po pravej strane, ale po chvíli vystrelil tvrdo od modrej Moravčík. "Dobrá, dobrá," takto nejak apelovali diváci na štadióne po strele mikulášskeho obrancu.
     
    17:27
    Košice dali gól!
    Hostia sa po prvý krát v dnešnom stretnutí dostali do vedenia, keď v presilovke úraduje opäť RADOVAN BODRA, ktorý strelou z pravého kruhu umiestnil rovno do vinkla. Bez asistencie.
     
    16:30
    Na ľad práve vykorčuľoval obranca Moravčík, ktorý pred nedávnom pauzoval vďaka chorobe, ktorá ho zastihla po kempe reprezentácie U17 v Bielorusku, mikulášsky obranca už vyzerá naplno fit, avšak tréner Paukovček sa rozhodol, že ho posunie do druhej obrannej formácie.
     
    15:35
    Dobrá prihrávka od Kaszoynia, ktorý prihrával z ľavej strane, na jeho prihrávku už chcel naviazať strelecky Mikula, ktorý sa však do zakončenia nedostal aj vďaka dobrému obrannému zákroku jedného z domácich.
     
    14:24
    Košice v obrovskej šanci pred mikulášskou bránou, už keď to vyzeralo na gól a brankár domácich ležal na ľade ako to len šlo a puk stal tesne pri tyčke prišiel tak povediac aj obranný zákrok Dunčka, ktorý posunul bránu. Veľmi taktické v podaní Ľudovíta Dunčka, ktorý navštevuje tretí ročník miestneho gymnázia.
     
    13:51
    Medzi ďalších vylúčených hráčov Liptovského Mikuláša si pripisuje ďalšie dve minúty do štatistik Struška, ktorý odchádza za hákovanie.
     
    12:40
    Košice dali gól!
    Veľmi školácka chyba, skôr začiatočníka, ktorý teraz priam daroval gól súperovi. Pagáčik vo vlastnom pásme rozohrával z pravej strany, avšak jeho prihrávku zachytil medzi kruhmi kapitán hostí RADOVAN BONDA, ktorý sa strelou do pravého horného rohu nemýlil. Bez asistencie.
     
    12:26
    Po chvíli prichádza ďalšie vylúčenie, z domácich odchádza Škandera.
     
    11:28
    Teraz však prichádza vylúčenie na strane hostí, na trestnú odcháda Kaszonyi.
     
    11:16
    Košice dali gól!
    Hostia počas svojej presilovke už iba 4 na 5 znižujú na rozdiel jedného gólu, konkrétne sa na pravej strane pred bránou Liptovského Mikuláša presadil FILIP VRÁBEĽ, ktorý pretlačil puk popod Púteca. Asistencia: Ervin Halász, Kristián Jaroš.
     
    11:01
    Mikulášsky brankár sa teraz naozaj vyznamenal, strela Bondru po jeho blízkosti mierila do brány, avšak bola tam lapačka Púteca.
     
    10:49
    Dobrá strela v podaní Kolesára, ten to skúša od modrej veľmi rád a často, tento krát pálil iba do betónov Púteca.
     
    10:36
    Bondra sa snažil niečo vymyslieť pred Pútecom, avšak jeho pokus zablokovala obrana domácich.
     
    10:30
    Úvodný tlak hostí počas presilovky je po pár sekundách zastavený hvizdom z píšťalky - postavenie hráča v bránkovisku, taký je verdikt hlavného rozhodcu.
     
    10:17
    Liptovský Mikuláš si zavaril teda dvojnásobne, po vylúčenom Niňajovi odchádza na dve minúty aj Oško.
     
    10:08
    Košice teraz prevetrali Púteca v domácej bráne, najskôr čelil tvrdej strele od modrej po pár sekundách vyrážal aj strelu z pravej strany. "Výborne Pedro" takto nejak pochválil svojho zverenca zo striedačky tréner domácich.
     
    09:26
    Už, keď to vyzeralo, že sa do streleckej šance dostanú hostia prišiel vskutku pekný obranný zákrok Sukeľa J., ktorý vyhodil cez všetky čiary.
     
    09:10
    Prvá presilovka prichádza aj na strane hostí, konkrétne Niňaj odchádza za seknutie.
     
    08:31
    Po dlhšom čase prichádza strelecké korenia aj od východniarov, tí to skúšali z pravej strany, konkrétne Mikula pálil do betónov Púteca.
     
    07:52
    Boj o puk za bránou Púteca, zrazu sa do odrazilo na pravú časť, kde sa k puku dostal Dunčo, ten iba nahadzoval na zadnú, odkiaľ zakončenie neprichádza.
     
    07:24
    Počas svojho presilovkového obdobia sa do zakončenia dostali iba jeden krát, aj to po strele Dunčka od modrej. Výborné oslabenie v podaní hostí, tí však zaspali úvod stretnutia.
     
    06:58
    Domáci zatiaľ vo svojej presilovke "nič moc" uvidíme či sa im to podarí ešte zmeniť, ostáva im niečo vyše 30 sekúnd.
     
    06:17
    Liptovský Mikuláš sa po zakázanom uvoľnení dostal do útočného pásma, tak však prichádza iba strela od modrej v podaní Dunčka, ktorý trafil iba betóny brankára.
     
    06:04
    Pagáčik sa teraz v zadných radoch sťažuje na svojich spoluhráčov, ale je to práve on, ktorý vyhadzuje puk cez všetky čiary, pričom jeho tím hrá presilovku o jedného hráča.
     
    05:21
    Liptovský Mikuláš môže navýšiť svoje vedenia zásluhou vylúčenia hráča Košíc, Pribula odchádza za seknutie.
     
    04:45
    Po góle sa opäť naberá svoje tempo, aktuálne s rozohrávkou začínajú hosti , ktorý zaspali úvod prvej tretiny, nie je tomu inak aj teraz, keď sa po nepresnej prihrávke dostal do zakončenia Žiak, ktorý s vyloženej šance páli iba do brankára.
     
    03:22
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Gólové hody hneď v prvej tretine, alebo je to len výpadok Košíc, uvidíme... Matej Niňaj sa dostal za bránku hostí, odtiaľ poslal prihrávku na úplne voľného JAKUBA SUKEĽA, ktorý sa strelou do dolného rohu nemýlil, Somoši po druhý krát v krátkom časovom úseku kapituluje. Asistencie si pripísali: Matej Niňaj a Adam Špirko.
     
    02:47
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa dostávajú do vedenia v samotnom úvode hry, kde sa tak povediac po druhý krát ocitli v útočnom pásme a svoju dominantnosť ihneď potvrdili, po prihrávke medzi kruhy sa dostal do zakončenia PATRIK OŠKO, ktorý sa nemýlil. Asistencia: Lukáš Žiak.
     
    02:20
    Košické ťaženie skončilo, postranný rozhodca píska ofsajd!
     
    02:06
    Spoza brány Liptákov sa hra presunula do stredného pásma, nie však nadlho, domáci tím to s rozohrávkou neurobil najlepšie, z čoho ťažia následne Košice.
     
    01:35
    Po dlhšom čase v útočnom pásme i hostia, tí však zatiaľ iba za bránou Púteca, kde sa snaží vybojovať puk Szabo.
     
    00:55
    Skúsený zadák Moravčík, teraz predviedol dvojici hráčov hostí ako sa to má, najskôr naznačil následne obhodil presnou prihrávkou o mantinel.
     
    00:20
    Liptovský Mikuláš začína s prvou formáciou v zložení Pagáčik, Špirko, Niňaj a bratia Sukeľovci, ich útočné snaženie je vidieť hneď v úvodných minútach, Liptáci v útočnom pásme.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Hráči sú už na ľadovej ploche, o malý moment začíname!
     
    Zápas medzi Liptovským Mikulášom a Košicami začne približne o šesť minút, aktuálne na ľadovej ploche pracuje rolba, ktorá upravuje ľad po tom ako hráči odišli po rozcvičke do šatne.
     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec (Kabáč) - Špirko, Škandera, Moravčík, Sitek, Pavlikovský, Florek (A), Žiak, Szabo, Bača (A), Dunčko, Sukeľ J., Sukeľ M. (C), Pagáčik, Oško, Niňaj, Struška, Matejovie.

    HC Košice: Somoši - Vrábeľ, Pribula, Jaroš, Michalčin, Kuruc, Bondra (C), Hreha, Gashi, Kaszonyi (A), Pavúk, Halász, Mikula, Kolárik (A), Kolesár, Sorokáč.

    Rozhodca: Snášel - Paulíny, Vyšný.
     
    Vítam Vás tak trošku netradične aj pri zápase extraligy dorastu, v ktorej v zápase 21. kola privíta na domácom ľade Liptovský Mikuláš súpera z Košíc.

    Dúfame, že budete spokojný s kvalitnými online prenosmi, ktoré sa Vám budeme snažiť ponúkať v čo najrýchlejšom časovom úseku.
     
    Uvidíme ako sa tak skončí zápas medzi 4. a 8. tímom tabuľky, pre Liptovský Mikuláš je však pozitívny fakt, že súpera z Košíc vyprevadili v zápase 17. kola vysokým rozdielom 6:1.
     
    HC Košice: Východniari v poslednom zápase neuspeli tak ako by chceli, na ľade Spišskej Novej Vsi prehrali jednogólovým rozdielom 3:2, čo im ani nehráva do ligových kariet, keď po tomto zápase sa ocitli na 4. priečke so stratou na Banskú Bystricu až deväť bodov. Pre Košičanov to na Spiši nebolo vôbec ružové, už v 6. minúte prehrávali po góle Ondova, následne do prestávky zvýšili svoj náskok na rozdiel troch gólov, po tom ako 2x presadil Ludányi. V druhej tretine sa snažili skorigovať výsledok hostia, avšak dva presné zásahy z hokejky Kolárika rozhodli o tom, že tri body ostanú na domácom ľade, po tom čo tretia tretina sa skončila bezgólovo 0:0.
     
    Matej Moravčík (obranca LM): "V poslednom zápase to nebol taký zápas aký sme chceli, trocha to škrípalo, ale nakoniec si ceníme aj 2 body." Liptákom v dnešnom stretnutí bude chýbať aj útočná opora Patrik Števuliak, kapitán domácich nedohral zápas s Prešovom kvôli zraneniu nohy.
     
    MHK 32 Liptovský Mikuláš: V susedskom derby sa nepozeralo na priateľa, či nepriateľa. Oba tímy si chceli dokázať, že sú lepšie. Na prvý gól si však diváci na štadióne v Poprade počkali naozaj veľmi dlho, prvý presný zásah zaznamenal pár sekúnd pred koncom prvej tretiny M. Sukeľ. Vyrovnávajúci gól prišiel krátko po začatí druhej časti hry, po ktorej sa presadil Toma. Liptáci pokračovali vo svojom tlaku a súperovi nadelili dva góly zásluhou Dunčka a Oška, Poprad v samotnom závere tretiny iba znižoval na rozdiel jedného gólu. Dramatický a veľmi ostrý zápas potešil domácich fanúšikov hlavne moment z 55. minúty, keď Popradčania vyrovnali po góle Pavlička. Do konca riadnej hracej doby sa nič vážnejšieho nestalo, pokračovalo sa tak v predĺžení. Veľká radosť na hosťujúcej strane prišla v tretej minúte predĺženie, keď o dvojbodovom zisku rozhodol presným zásahom obranca Liptovského Mikuláša Pagáčik.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 15:00.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 3. Oško (Žiak), 4. Sukeľ J. (Niňaj, Špirko), 32. Struška (Szabo, Moravčík ), 40. Sukeľ M. (Pagáčik, Oško), 44. Dunčko (Sukeľ J., Špirko), 47. Sukeľ M. (Sukeľ J., Špirko), 49. Sukeľ M. (Sukeľ J., Špirko), 51. Dunčko (Žiak, Bača) - 12. Vrábeľ (Halász, Jaroš), 13. Bondra, 18. Bondra, 39. Jaroš (Mikula), 50. Bondra


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec (Kabáč) - Špirko, Škandera, Moravčík, Sitek, Pavlikovský, Florek (A), Žiak, Szabo, Bača (A), Dunčko, Sukeľ J., Sukeľ M. (C), Pagáčik, Oško, Niňaj, Struška, Matejovie.
    HC Košice: Somoši (Rusňák) - Vrábeľ, Pribula, Jaroš, Michalčin, Kuruc, Bondra (C), Hreha, Gashi, Kaszonyi (A), Pavúk, Halász, Mikula, Kolárik (A), Kolesár, Sorokáč.

    Rozhodca: Snášel - Paulíny, Vyšný