Mladá Boleslav – Most 7:3 (kon.) | Ústí n/L – Šumperk 2:4 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 3:4 (po pr.)
Jihlava – Kadaň 1:3 (kon.) | Hr. Králové – Beroun 5:2 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.)
Olomouc – Litoměřice 6:2 (kon.)
koniec
HC Olomouc
6:2 (1:1, 2:1, 3:0)
HC Stadion Litoměřice
cz Streda 28.11.2012, 19:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    59:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Třetí branka v přesilové hře a Mora vede už o čtyři. Na modré lajně napřáhl ROBIN STANĚK a svou druhou brankou v sezóně zřejmě stanovil konečný výsledek zápasu. Asistence: Radim Kucharczyk, Zbyněk Hampl.
     
    57:34
    Dominik Simon (LIT) poslal k ledu domácího útočníka takovým způsobem, který se nelíbil hlavnímu rozhodčímu., Dvě minuty pro hráče Litoměřic.
     
    54:40
    Do konfliktu se dostali Jiří Ondrušek (OLO) a Jakub Kolář (LIT). Oba kohouti inkasují dvě minuty za hrubost.
     
    54:00
    Ondřej Švaňhal (OLO) se provinil nebezpečnou hrou vysokou holí. Severočeši budou hrát přesilovou hru.
     
    52:03
    Zbyněk Hampl mohl navýšit vedení Hanáků už na čtyři branky. Hostující brankář vytáhl proti domácímu útočníkovi skvělý zákrok vyrážečkou.
     
    51:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci sevřeli svého soupeře a snad až napotřetí se jim podařilo prostřelit hostujícího gólmana. Matěj Pekr namazal zpoza brány JIŘÍMU ŘÍPOVI, který ránou z první poslal puk nad lapačku Přikryla. Asistence: Matěj Pekr, Michal Nedbálek.
     
    49:42
    Tomáš Rubeš mohl snížit, útočník Litoměřic se prodral mezi obránci soupeře a tváří v tvář Tomáši Halászovi napálil puk jen do hrudi domácího gólmana.
     
    47:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Michal Nedbálek z obranného pásma přesným pasem našel hokejku RADIMU KUCHARCZYKA, který se vymanil ze sevření tří protihráčů a posunul puk mezi betony Přikryla. Asistence: Michal Nedbálek, Jiří Ondrušek.
     
    44:34
    Odkrytá klec zívala na Radima Kucharczyka, kterému se nepodařilo vylovit kotouč mezi vlastními bruslemi.
     
    43:14
    Olomoučtí předvedli v útočném pásmu doslova kolotoč střel, Přikryl musel být velmi pozorný, aby žádnou z nich nepustil za svá záda.
     
    42:44
    Šimon Antončík (LIT) zboural u mantinelu Richarda Diviše, za což obdržel trest 2 + 10 minut.
     
    39:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoucká útočná trojice rozebrala oslabenou obranu soupeře tak dokonale, že PAVEL SELINGR střílel do odkryté klece. Asistence: Petr Kolouch, Richard Diviš.
     
    38:35
    Matěj Pekr dostal puk do výhodné pozice, chtěl však počkat na spoluhráče a zastavil se. Jakub Evan (LIT) se navíc při pokusu zastavil protihráče dopustil faulu. Dvě minuty za podražení.
     
    37:09
    Diviš parádně objel hostující klec, a poté přihrál před ní, kde číhal Selingr! Ten byl ale velmi dobře bráněn, takže neměl možnost zamést puk mezi tři tyče. Snažil se ho alespoň dokopnout, ale ani to se mu nepovedlo.
     
    33:12
    Rána Petra Koloucha se odrazila od betonů k Richardu Divišovi, který byl obklopen hostujícími beky a dopravit puk za brankovou čáru se mu nepovedlo.
     
    32:14
    Jan Rudovský (LIT) se provinil faulem na Radima Kucharczyka a inkasoval dvě minuty za podražení.
     
    29:06
    Pavel Selingr dostal na levém kruhu přihrávku do volného prostoru, i klec Stadionu byla v tu chvíli poloodkrytá. Útočník Mory jen promáchl.
     
    27:17
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nevyužitá šance hosty mrzet nemusí, neboť vzápětí přeci jen skórovali. Adam Lapšanský zpětnou přihrávkou našel hokejku ŠIMONA ANTONČÍKA, který o tyčku poslal kotouč za záda Halásze. Asistence: Adam Lapšanský.
     
    26:52
    František Gerhát si sjel pro puk mezi kruhy, kde dostal dostatek místa na přípravu. Následná rána, do které vložil hůl Pavel Mrňa, trefila beton domácího gólmana.
     
    22:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ve skrumáži za hostující brankou získal puk RICHARD DIVIŠ, který dostal od defenzívy soupeře dostatek prostoru, vybruslil před branku a přesnou trefou pravý růžek Přikrylovy klece. Asistence: Martin Janáček.
     
    20:58
    Lukáš Kucsera se od levého mantinelu proháčkoval až mezi kruhy, odkud vypálil. Do rány mu ovšem vložil hůl Jiří Gula a pokus útočníka Mory zneškodnil.
     
    19:35
    Jiří Gula projel olomouckou obranou jako nůž máslem, Tomáše Halásze ovšem nepřekonal.
     
    18:14
    Lukáš Žalčík (LIT) se během přerušení dopustil nesporotvního chování, za což obdržel osobní trest.
     
    16:29
    Robin Staněk (OLO) před brankovištěm Kohoutů čistil prostor tak důkladně, až jej hlavní sudí Zbyněk Kubičík oceňuje dvěma minutami. Stadion bude hrát proti třem.
     
    16:20
    Petr Kolouch (OLO) nabízí svému soupeři přesilovou hru za hákování.
     
    14:15
    Hanáci mohli podruhé skórovat v početní výhodě. Odražený kotouč skákal po na brankovišti hostujícího celku. Richard Diviš, který se u něj nacházel, však neuvěřitelně zahodil šanci.
     
    14:01
    Pavel Mrňa (LIT) je třetím potrestaným hráčem svého celku. Na trestnou lavici odchází kvůli hrubosti.
     
    13:53
    Pavel Mrňa se přes pravou stranu dostal až do zakončení, puk poslal nad rameno Tomáše Halásze.
     
    12:18
    Velká šance Kohoutů. Petr Kolouch chtěl oplatit svému kolegovi z lajny asistenci u první branky a namazal Richardu Divišovi před brankoviště. Útočník Mory ovšem na prudký kotouč nedosáhl.
     
    10:14
    Jiří Gula (LIT) je potrestán menším dvouminutovým trestem za podražení.
     
    08:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci srovávají v přesilové hře. PETR KOLOUCH nejprve vystřelil z mezikruží, tuto ránu mu Petr Přykryl ještě dokázal zneškodnit. Na dorážku z hole olomouckého hráče ale byl už gólman Litoměřic krátký. Asistence: Richard Diviš.
     
    08:28
    Ondřej Martinka (LIT) inkasuje dvouminutový trest za hákování.
     
    07:30
    Radim Kucharczyk zavezl kotouč do útočného pásma, kde se k němu dostal Mario Cartelli. Rána olomouckého ostrostřelce byla sice tečovaná, ale právě díky tomu nadělala Petru Přikrylovi velké problémy.
     
    04:57
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté z ničeho nic udeřili. Za obranu domácího týmu se dostal DOMINIK SIMON, který ač byl hákován, tak dokázal procpat kotouč pod betony Tomáše Halásze. Bez asistence.
     
    00:38
    Radim Kucharczyk se octl sám u pravé tyče, odkud bekhendem poslal puk na hostující klec. Petr Přikryl skvělým přesunem vykopl jeho ránu betonem.

    Miroslav Fantal

    Góly a asistencie: 9. Kolouch (Diviš), 23. Diviš (Janáček), 40. Selingr (Kolouch, Diviš), 48. Kucharczyk (Nedbálek, Ondrušek), 52. Řípa (Pekr, Nedbálek), 60. Staněk (Kucharczyk, Hampl) - 5. Simon, 28. Antončík (Lapšanský)


    HC Olomouc: Halász (Kašík) – Lhotský, Ondrušek, Cartelli, Valenta, Houdek, Janáček, Nedbálek, Staněk – Pekr, Řípa (C), Herman – Kucharczyk, Kucsera, Hampl – Kolouch, Diviš, Selingr – Rác, Švaňhal, Vodný.
    HC Stadion Litoměřice: Přikryl (Sedláček) – Martinka, Evan, Kříž, Gula, Husák, Veselý, Kolář – Rudovský, Rubeš, Novák – Gerhát, Slížek (C), Mrňa – Žalčík, Simon, Lapšanský – Kafan, Luňák, Tvrzník – Antončík.

    Rozhodca: Kubičík – Rychlý, Jureček