Mladá Boleslav – Most 7:3 (kon.) | Ústí n/L – Šumperk 2:4 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 3:4 (po pr.)
Jihlava – Kadaň 1:3 (kon.) | Hr. Králové – Beroun 5:2 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.)
Olomouc – Litoměřice 6:2 (kon.)
koniec
HC Olomouc
6:2 (1:1, 2:1, 3:0)
HC Stadion Litoměřice
cz Streda 28.11.2012, 19:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    59:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Třetí branka v přesilové hře a Mora vede už o čtyři. Na modré lajně napřáhl ROBIN STANĚK a svou druhou brankou v sezóně zřejmě stanovil konečný výsledek zápasu. Asistence: Radim Kucharczyk, Zbyněk Hampl.
     
    51:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci sevřeli svého soupeře a snad až napotřetí se jim podařilo prostřelit hostujícího gólmana. Matěj Pekr namazal zpoza brány JIŘÍMU ŘÍPOVI, který ránou z první poslal puk nad lapačku Přikryla. Asistence: Matěj Pekr, Michal Nedbálek.
     
    47:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Michal Nedbálek z obranného pásma přesným pasem našel hokejku RADIMU KUCHARCZYKA, který se vymanil ze sevření tří protihráčů a posunul puk mezi betony Přikryla. Asistence: Michal Nedbálek, Jiří Ondrušek.
     
    39:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoucká útočná trojice rozebrala oslabenou obranu soupeře tak dokonale, že PAVEL SELINGR střílel do odkryté klece. Asistence: Petr Kolouch, Richard Diviš.
     
    27:17
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nevyužitá šance hosty mrzet nemusí, neboť vzápětí přeci jen skórovali. Adam Lapšanský zpětnou přihrávkou našel hokejku ŠIMONA ANTONČÍKA, který o tyčku poslal kotouč za záda Halásze. Asistence: Adam Lapšanský.
     
    22:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ve skrumáži za hostující brankou získal puk RICHARD DIVIŠ, který dostal od defenzívy soupeře dostatek prostoru, vybruslil před branku a přesnou trefou pravý růžek Přikrylovy klece. Asistence: Martin Janáček.
     
    08:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci srovávají v přesilové hře. PETR KOLOUCH nejprve vystřelil z mezikruží, tuto ránu mu Petr Přykryl ještě dokázal zneškodnit. Na dorážku z hole olomouckého hráče ale byl už gólman Litoměřic krátký. Asistence: Richard Diviš.
     
    04:57
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté z ničeho nic udeřili. Za obranu domácího týmu se dostal DOMINIK SIMON, který ač byl hákován, tak dokázal procpat kotouč pod betony Tomáše Halásze. Bez asistence.

    Miroslav Fantal

    Góly a asistencie: 9. Kolouch (Diviš), 23. Diviš (Janáček), 40. Selingr (Kolouch, Diviš), 48. Kucharczyk (Nedbálek, Ondrušek), 52. Řípa (Pekr, Nedbálek), 60. Staněk (Kucharczyk, Hampl) - 5. Simon, 28. Antončík (Lapšanský)


    HC Olomouc: Halász (Kašík) – Lhotský, Ondrušek, Cartelli, Valenta, Houdek, Janáček, Nedbálek, Staněk – Pekr, Řípa (C), Herman – Kucharczyk, Kucsera, Hampl – Kolouch, Diviš, Selingr – Rác, Švaňhal, Vodný.
    HC Stadion Litoměřice: Přikryl (Sedláček) – Martinka, Evan, Kříž, Gula, Husák, Veselý, Kolář – Rudovský, Rubeš, Novák – Gerhát, Slížek (C), Mrňa – Žalčík, Simon, Lapšanský – Kafan, Luňák, Tvrzník – Antončík.

    Rozhodca: Kubičík – Rychlý, Jureček