Poprad – B. Bystrica 5:6 (po s.n.) | Skalica – Žilina 6:3 (kon.) | Košice – Martin 9:0 (kon.)
Zvolen – Nitra 1:2 (kon.) | Piešťany – Trenčín 1:2 (kon.)
koniec
HK Skalica
6:3 (3:1, 1:2, 2:0)
MsHK Žilina
Utorok 27.11.2012, 17:42Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    V závere zápasu ešte presilovka pre hostí. Na trestnú lavicu odišiel Konečný.
     
    54:45
    Devečka bol v dobrej pozícii, mohol strieľať, váhal, napokon sa rozhodol ešte prihrávať, no jeho prihrávku zastavil gólman Trenčan. Škoda pre hostí, ktorý mohli teraz pokojne znížiť a zdramatizovať tak ešte toto stretnutie.
     
    52:48
    Lažo sa dostal do konfliktu so Škodom. Črtajúcu sa šarvátku rozhodcovia prerušili ešte v zárodku. Obaja kohúti si odpykajú menší trest na lavici hanby.
     
    50:08
    Skalica dala gól!
    Pállfy našiel prihrávkou po osi ihriska Školiaka, ten sa rútil na Johanesa, ktorého ešte neprekonal. Podarilo sa ta až hráčovi menom MIROSLAV PREISINGER, ktorý tak z dorážky zavŕšil svoj hetrik! Asistencie: René Školiak, Žigmund Pállfy. Táto Pálffyho asistencia je už jeho piata v stretnutí!
     
    49:44
    Vylúčenie na strane hostí. Troliga si odsedí menší trest za sekanie.
     
    49:40
    Skalica dala gól!
    TIBOR KUTÁLEK namieril z ľavého kruhu presne nad rameno žilinského gólmana! Zdá sa, že strelu tečoval žilinský zadák Dlouhý a prispel tak k piatemu gólu domácich. Asistenciu si pripísal Žigmund Pálffy.
     
    49:04
    Žilinský hráč Tomáš Brcko fauloval Miroslava Laža- dve minúty pre Žilinčana za faul kolenom.
     
    46:41
    Sýkora sa uvoľnil po ľavej strane, dostal sa až pred Trenčana, ktorý úspešne zasiahol ľavým betónom!
     
    44:28
    Drevenák sa z čista jasna ocitol osamotený pred Trenčanom, vypálil, no len do žrde, či brvna skalickej brány! Žilinčania boli kúsok od vyrovnania.
     
    41:43
    Dlouhý zahákoval Kutálka a odpyká si 2-minútový trest.
     
    36:22
    Žilina dala gól!
    Žilinčania sa dokázali strelecky presadiť po tretí raz v stretnutí! Lotyšský legionár KOBA JASS prepálil Johanesa z ľavého kruhu a znížil tak na 3:4! Asistencie si pripísali Tibor Varga a Tomáš Troliga.
     
    31:38
    Holovič v snahe o dorážku poriadne udrel z voleja masku gólmana Johanesa. Očiam rozhodcov to neušlo a poslali Holoviča na dve minúty na lavicu hanby.
     
    31:38
    Konečný mal obrovskú príležitosť! Jeho strelu z blízkosti Johanes dokázal zlikvidovať a vzápätí nedovolili doraziť Holovičovi a ani žiadnemu inému Skaličanovi aj za pomoci spoluhráčov.
     
    28:30
    Skalica dala gól!
    Školiak poslal puk z pravého kruhu pred bránu, kde stál Preisinger, od ktorého sa puk odrazil do Johanesovej brány. Alebo to smerovalo od brániaceho Žilinčana? Nevieme to istotou. Zdá sa však, že korčuľou zakončil neúmyselne MIROSLAV PREISINGER. Áno, potvrdil to aj telefonát hlavného rozhodcu videorozhodcovi. Gól platí! Asistencie si pripísali René Školiak a Žigmund Pálffy.
     
    28:08
    Devečka odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    27:36
    Žilina dala gól!
    VLADIMÍR ŠKODA strieľa z dorážky kontaktný gól. Žigmund Pálffy a ani iní z domácich hráčov Žilinčana neubránili a Škoda tak poľahky dorazil. Asistencie: Tibor Varga, Tomáš Harant.
     
    26:50
    Skrumáž pred Johanesovou bránou! Napokon žilinskí vlci neinkasovali vďaka Johanesovej obratnosti a pozornosti, avšak aj vďaka istej dávke šťastia.
     
    24:46
    Školiak a jeho zakončenie z prvej! Napokon sa jeho strela nezmestila do priestoru troch žrdí.
     
    18:42
    Žilina dala gól!
    MATEJ VALÁŠEK prekvapil domáceho gólmana, keď dokázal spoza brány pretlačiť puk pomedzi Trenčanove betóny! Asistencie si pripísali Tomáš Sýkora a Milan Drevenák.
     
    17:04
    Skalica dala gól!
    Hostia sa dostali do ofenzívneho protiútoku v oslabení, akciu potiahol po pravej strane Školiak, ktorému nabiehal IVAN ĎATELINKA, Školiak ho videl, adresoval mu výbornú prihrávku a Ďatelinka chladnokrvne zakončil! Asistencia: René Školiak.
     
    16:25
    Bezúch bol vylúčený na dve minúty. Šanca pre hostí na zníženie.
     
    15:43
    Skalica dala gól!
    Po Pálffyho strele od modrej sa už zdalo, že Johanes má puk pod kontrolou, no opak bol pravdou. TIBOR KUTÁLEK si všimol, že Johanes nemá puk v moci a poslal puk do siete! Asistencie na góle si pripísali Žigmund Pálffy a Martin Sloboda.
     
    14:43
    Ďatelinkovú strelu Johanes vyrazil k Preisingerovi, ktorý z mierneho ulha netrafil poloodkrytú žilinskú bránu!
     
    13:40
    Brcko zahákoval Žigmunda Pállfyho a odchádza si odpykať menší trest. Skaličania majú k dispozícii presilovku o dvoch hráčov!
     
    12:40
    Na trestnú lavicu odchádza hosťujúci obranca Dlouhý.
     
    10:52
    Skalica dala gól!
    MIROSLAV PREISINGER zakončil krásnu spoluprácu so Žigom Pállfym gólom v Johanesovej sieti! Títo dvaja Skaličania teraz nádherne vyšachovali obranu hostí. Asistenciu si pripísali Žigmund Pálffy a René Školiak.
     
    07:28
    Martin Vyrúbalík si odsedí menší trest za podrazenie. Hostia budú mať k dispozícii presilovú hru. Uvidíme, či z nej niečo vyťažia.
     
    02:06
    Konečný dorážal z dobrej pozície strelu Javorníka! Johanes skvele zasiahol.

    Marek Hudák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 11. Preisinger (Pálffy, Školiak), 16. Kutálek (Pálffy, Sloboda), 18. Ďatelinka (Školiak), 29. Preisinger (Školiak, Pálffy), 50. Kutálek (Pálffy), 51. Preisinger (Školiak, Pálffy) - 19. Valášek (Sýkora, Drevenák), 28. Škoda (Varga, Harant), 37. JASS (Varga, Troliga)


    HK Skalica:
    MsHK Žilina:

    Diváci: 1586