Poprad – B. Bystrica 5:6 (po s.n.) | Skalica – Žilina 6:3 (kon.) | Košice – Martin 9:0 (kon.)
Zvolen – Nitra 1:2 (kon.) | Piešťany – Trenčín 1:2 (kon.)
koniec
HK Skalica
6:3 (3:1, 1:2, 2:0)
MsHK Žilina
Utorok 27.11.2012, 17:42Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:08
    Skalica dala gól!
    Pállfy našiel prihrávkou po osi ihriska Školiaka, ten sa rútil na Johanesa, ktorého ešte neprekonal. Podarilo sa ta až hráčovi menom MIROSLAV PREISINGER, ktorý tak z dorážky zavŕšil svoj hetrik! Asistencie: René Školiak, Žigmund Pállfy. Táto Pálffyho asistencia je už jeho piata v stretnutí!
     
    49:40
    Skalica dala gól!
    TIBOR KUTÁLEK namieril z ľavého kruhu presne nad rameno žilinského gólmana! Zdá sa, že strelu tečoval žilinský zadák Dlouhý a prispel tak k piatemu gólu domácich. Asistenciu si pripísal Žigmund Pálffy.
     
    36:22
    Žilina dala gól!
    Žilinčania sa dokázali strelecky presadiť po tretí raz v stretnutí! Lotyšský legionár KOBA JASS prepálil Johanesa z ľavého kruhu a znížil tak na 3:4! Asistencie si pripísali Tibor Varga a Tomáš Troliga.
     
    28:30
    Skalica dala gól!
    Školiak poslal puk z pravého kruhu pred bránu, kde stál Preisinger, od ktorého sa puk odrazil do Johanesovej brány. Alebo to smerovalo od brániaceho Žilinčana? Nevieme to istotou. Zdá sa však, že korčuľou zakončil neúmyselne MIROSLAV PREISINGER. Áno, potvrdil to aj telefonát hlavného rozhodcu videorozhodcovi. Gól platí! Asistencie si pripísali René Školiak a Žigmund Pálffy.
     
    27:36
    Žilina dala gól!
    VLADIMÍR ŠKODA strieľa z dorážky kontaktný gól. Žigmund Pálffy a ani iní z domácich hráčov Žilinčana neubránili a Škoda tak poľahky dorazil. Asistencie: Tibor Varga, Tomáš Harant.
     
    18:42
    Žilina dala gól!
    MATEJ VALÁŠEK prekvapil domáceho gólmana, keď dokázal spoza brány pretlačiť puk pomedzi Trenčanove betóny! Asistencie si pripísali Tomáš Sýkora a Milan Drevenák.
     
    17:04
    Skalica dala gól!
    Hostia sa dostali do ofenzívneho protiútoku v oslabení, akciu potiahol po pravej strane Školiak, ktorému nabiehal IVAN ĎATELINKA, Školiak ho videl, adresoval mu výbornú prihrávku a Ďatelinka chladnokrvne zakončil! Asistencia: René Školiak.
     
    15:43
    Skalica dala gól!
    Po Pálffyho strele od modrej sa už zdalo, že Johanes má puk pod kontrolou, no opak bol pravdou. TIBOR KUTÁLEK si všimol, že Johanes nemá puk v moci a poslal puk do siete! Asistencie na góle si pripísali Žigmund Pálffy a Martin Sloboda.
     
    10:52
    Skalica dala gól!
    MIROSLAV PREISINGER zakončil krásnu spoluprácu so Žigom Pállfym gólom v Johanesovej sieti! Títo dvaja Skaličania teraz nádherne vyšachovali obranu hostí. Asistenciu si pripísali Žigmund Pálffy a René Školiak.

    Marek Hudák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 11. Preisinger (Pálffy, Školiak), 16. Kutálek (Pálffy, Sloboda), 18. Ďatelinka (Školiak), 29. Preisinger (Školiak, Pálffy), 50. Kutálek (Pálffy), 51. Preisinger (Školiak, Pálffy) - 19. Valášek (Sýkora, Drevenák), 28. Škoda (Varga, Harant), 37. JASS (Varga, Troliga)


    HK Skalica:
    MsHK Žilina:

    Diváci: 1586