Levante – Barcelona 0:4 (kon.)
koniec
Levante UD
0:4 (0:0)
FC Barcelona
Nedeľa 25.11.2012, 21:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    63
    Barcelona dala gól! A ten hneď pokračuje, akcia ako inak z ľavej strany, prudká nahrávka, výborné prevzanie lopty od FABREGASA, ktorý obišiel Munuu a pridáva ďalší gól.
     
    57
    Barcelona dala gól! Napriek tomu, že dva góly dal Messi, mužom zápasu je momentálne iste INIESTA. Prihral mu na oba a teraz keďže nevedel čo s loptou, spoza vápna vystrelil a skóruje do siete tretí gól.
     
    52
    Barcelona dala gól! MESSI je muž okamihu, opäť bol tam, kde mal byť a po výbornej práci Iniestu, ktorý sa v typickej situácii pri úniku na strane dostal až takmer za čiaru, no stihol zadovkou nájsť Argentínčana a je to tak už dvojgólový náskok. Lionel trafil presne k žrdi prudkou strelou.
     
    47
    Barcelona dala gól! A MESSIMU sa to hneď aj podarilo! Peknú nahrávku dobehol ako prvý a lobom jednoducho prekonáva Munuu. Výborne ho do behu poslal Iniesta.

    Góly: 47. Messi, 52. Messi, 57. Iniesta, 63. Fabregas

    Karty:   75. Fabregas (FCB), 87. Puyol (FCB)


    Levante UD: Munua - Lell, Ballesteros, Navarro, Juanfran - El Zhar (62. Rios), Iborra, Barkero, Diop, Juanlu (75. Míchel) - Martins (68. Angel).
    FC Barcelona: Valdés - Dani Alves (15. Montoya), Piqué, Puyol, Jordi Alba (75. Adriano) - Xavi (78. Thiago Alcantara), Busquets, Iniesta - Fàbregas, Messi, Pedro.

    Rozhodca: Pedro Perez