Manchester United – QPR 3:1 (kon.) | Aston Villa – Arsenal 0:0 (kon.)
koniec
Aston Villa FC
0:0 (0:0)
Arsenal FC
Sobota 24.11.2012, 18:30 • Villa Park • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Oba tímy si remízu zaslúžili, na ťažkom teréne sme sa gólu nedočkali, náznaky boli, šance tiež, nuž ale keď to nejdem tak to nejde...
    Pár svetlých momentov, bolo ich minimum, prevyšovala ich nepresnosť a fauly. Spytovať si svedomie môže či Koscielny alebo Ramsey, ktorí mohli rozhodnúť o osude zápasu. Nestalo sa tak, remíza 0:0 je myslím si, zaslúžená.
     
    89
    Zápas sa chýli ku koncu, máme tu ešte jedno striedanie, odchádza Weimann, nahrádza ho Albrighton.
     
    86
    Netypický ťah Wengera, odchádza Giroud, nahrádza ho Coquelin.
     
    78
    Hľadiskom to len tak zahučalo! Striedajúci Holman vystrelil tvrdý projektyl, ktorý Szczesny vyrazil na roh, pripomínam, že sa triaslo brvno!
     
    77
    Chamberlaina nahradil Arshavin, uvidíme, či prinesie do hry potrebné oživenie.
     
    76
    Gervinhove individuálne schopnosti priniesli Arsenalu skoro gól, podarilo sa mu prejsť cez dvojicu obraňujúcich hráčov, prihral Ramseymu, ktorý prepálil.
     
    70
    Gervinho vymenil Podolskeho, ktorý si nahnevane sadá na lavičku, nie je spokojný so svojím výkonom.
     
    68
    Agbonlahor preveril Szczesneho pozornosť, tomu lopta vypadla, avšak dobre brániaci Mertesacker telom zábranil ku kontaktu a tak sa skóre nemení ani teraz.
     
    65
    Chamberlain vypálil, ale len do jedného z hráčov Aston Villy, ten môže vidieť poriadne veľké hviezdičky, dostal to priamo do hlavy...
     
    64
    Máme tu ďalšie striedanie, odchádza El Ahmadi, nahrádza ho Holman.
     
    63
    To nie je možné, rohový kop mohol byť vykupiteľom "The Gunners". Lopta sa dostala na Ramseyho, ktorému stačilo jemne doťuknuť loptu do prázdnej brány, on namiesto toho prekopol úplne všetko...
     
    57
    Oxlade Chamberlain sa ocitol vo vyloženej šanci, stál zoči voči Guzanovi, no ani jemu sa nepodarilo streliť gól, sieť sa síce rozvlnila, škoda, že len z vonkajšej strany.
     
    51
    Z ihriska odišiel Vlaar, nahradil ho Lichaj.
     
    48
    Do obrovskej šance sa dostal Cazorla, ktorý vypálil spoza obrancu, škoda, že netrafil bránu!
     
    Prvý polčas vôbec neoslnil, nevideli sme žiadny gól, len jednu tutovku, v ktorej sa ocitol Koscielny a neuznaný gól Aston Villy, ktorý padol z ofsajdu. Hrá sa zo strany na stranu, raz je na koni Aston Villa, inokedy Arsenal. Hráčov sťažuje podmienky aj počasie, ktoré nezodpovedá štandardom, na ktorý sme zvyknutí. Verme, že sa nejakého gólu v druhej polovici zápasu dočkáme.
     
    43
    Arsenal otočil hru z pravej strany na ľavú, Giroud poslal do vápna prízemný center, Clark sa pošmykol a nastala situácia Guzan verzus Koscielny. Laurent sa ako keby zľakol a prepálil všetko čo sa dalo. Táto zahodená šanca môže Arsenal veľmi mrzieť...
     
    38
    Signál domácim vyšiel, lenže Weimann stál v ofsajde po Clarkovej strele, ktorú Szceszny dokázal vyraziť, na dorážku Weimanna nárok nemal, Arsenal mal poriadne šťastie.
     
    29
    Chamberlain prihral na Podolskeho, všetko sa odohrávalo v šestnástke, Lucas predal loptu Ramseymu, ktorý vyskúšal Guzanovu pozornosť a zistil, že je poriadne pozorný. Jeho strela Guzanovi oprášila len rukavice. Videli sme ale najvážnejšiu šancu zápasu.
     
    21
    Za filmovanie vidí žltú kartu El Ahmadi.

    Jakub Mitter

    Góly:

    Karty:   21. El Ahmadi (AST)


    Aston Villa FC: Guzan - Stevens, Clark, Vlaar, Lowton, Westwood, El Ahmadi, Agbonlahor, Weimann, Bannan, Benteke
    Arsenal FC: Szczesny - Gibbs, Koscielny, Mertesacker, Jenkinson, Arteta, Ramsey, Podolski, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Giroud

    Rozhodca: Mason