Paríž – Troyes 4:0 (kon.) | Nancy – Ajaccio 1:1 (kon.) | Sochaux – Nice 0:1 (kon.)
Bastia – Lorient 2:1 (kon.) | Remeš – Brest 0:0 (kon.) | Rennes – Évian TG 0:1 (kon.)
koniec
SC Bastia
2:1 (2:1)
FC Lorient
cz Sobota 24.11.2012, 20:00 • Stade Armand Cesari, Bastia • Ligue 1 Uber Eats
     
    34
    Bastia právě vstřelila branku!
    Domácí se opět vrací do vedení. Před Audarda mířilo několik centrů. Hostující gólman míč nakonec vyboxoval mimo svou šestnáctku, ale do míst, kam právě nabíhal WAHBI KHAZRI a ten ranou z voleje propálil vše, co mu stálo v cestě.
     
    31
    Lorient právě vstřelil branku!
    Traoré po faulu na Monneta-Paqueta rozehrával takový zkrácený roh. Míč nacentroval přesně na střed malého vápna, kde LAMINE KONÉ přetlačil svého strážce a hlavou poslal míč za záda Bonnefoie.
     
    11
    Bastia právě vstřelila branku!
    Modeste nejprve nepřekonal Audarda, když stál před hostůjícím brankářem tváří v tvář. O několik desítek sekund později se už ale prosadil. Centr z pravé strany našel na hranici malého vápna naběhnutého ANTHONYHO MODESTEHO, který míč ve skluzu usměrnil za záda Audarda.

    Martin Augustin

    Góly: 11. Modeste, 34. Khazri - 31. Koné

    Karty:   4. Khazri (BSA), 30. Angoula (BSA), 41. Yatabaré (BSA), 68. Choplin (BSA) - 4. Monnet-Paquet (LOR), 24. Romao (LOR), 56. Koné (LOR)   13. Modeste (BSA)


    SC Bastia: Bonnefoi - Angoula, Choplin, Mary, Harek - Yatabaré, Sablé - Thauvin, Khazri (90+1. Keita), Palmieri (70. Maoulida) - Modeste.
    FC Lorient: Audard - Pedrinho, Bourillon, Koné, Barthelme - Jouffre (60. Giuly), Romao, Traoré (75. Reale), Monnet-Paquet (60. Sunu) - Aliadière, Corgnet.

    Rozhodca: Gautier - Annonier, Jeanne