Třinec – Litvínov 6:3 (kon.) | Motor ČB – Berani Zlín 3:6 (kon.) | Chomutov – Slavia 1:5 (kon.)
Kometa Brno – Pardubice 2:3 (kon.) | Kladno – Plzeň 4:3 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:1 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
2:3 (0:2, 2:1, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Piatok 23.11.2012, 18:00 • KAJOT ARENA (kapacita 7200) • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    35:29
    Kometa právě vstřelila branku!

    A v KAJOT ARENĚ je hned ještě veseleji, domácí střílí kontaktní branku. Erat podnikl průnik okolo levého mantinelu, odkud vypálil na vzdálenější tyč. Salfický vyrážečkou nasměroval puk jen mezi kruhy, kde byl osamocený RÓBERT PETROVICKÝ, který pouze rychle nasměroval puk do zcela prázdné branky. Asistence: Roman Erat, Tomáš Malec.
     
    34:44
    Kometa právě vstřelila branku!

    Pět vteřin potřebovala Kometa k využití přesilové hry. Divíšek vyhrál buly směrem na RADIMA BIČÁNKA, který od modré prudce vypálil. Salfický sice puk zasáhl vyrážečkou, pouze jej však zpomalil při jeho cestě do branky. Brněnský kapitán střílí z pozice obránce již osmou branku v letošní sezoně. Asistence: Tomáš Divíšek.
     
    26:32
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Při vlastním oslabení se dostávají hosté do vedení o tři branky. Kováčika odzbrojil při rozehrávce v obranném pásmu Komety RADOVAN SOMÍK a z mezikruží vypálil. Falter sice ještě puk dokázal vyrazit, avšak opět přímo na hůl pardubického kapitána. Tomu už se napodruhé povedlo puk do sítě propasovat. Bez asistence.
     
    10:56
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Vedení hostujícího mužstva je již dvougólové. Hned po buly v obranném pásmu se kolem Bičánka prohnal Hemský a zavezl puk do útočného pásma. Tam jej předložil na střed Starému, který však Faltera překonat nedokázal. K dorážce se však opět dostal hostující hráč, konkrétně DAVID KREJČÍ, který měl velmi snadnou práci a umístil puk do prázdné branky. Asistence: Jan Starý, Aleš Hemský.
     
    08:56
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Hosté jdou do vedení. Benákovi příliš nesedla rána od pravého hrazení, tečoval ji však Kousal. Falter ještě stačil zasáhnout betonem, od něj však puk zamířil pouze na hůl JANA BUCHTELEHO, který už měl poměrně snadnou práci a zametl puk do z velké části odkryté brány. Asistence: Robert Kousal, Václav Benák.

    David Nekvinda

    Góly a asistencie: 35. Bičánek (Divíšek), 36. Petrovický (Erat, Malec) - 9. Buchtele (Kousal, Benák), 11. Krejčí (Starý, Hemský), 27. Somík


    HC Kometa Brno: Falter (Trvaj) - Žižka, Kováčik, Bičánek (C), Valábik, Valach, Malec, Krejčiřík - Hruška J., Divíšek, Zohorna H. - Erat, Petrovický, Holec - Dočekal, Čermák, Hořava - Němec, Wasserbauer, Mrázek - Jenyš
    Trenéři: Zdeněk Venera, Lubomír Oslizlo.

    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Růžička) - Kindl J., Píša, Benák, Vašíček, Ďaloga, Kočí V., Drtina - Starý, Krejčí, Hemský - Bartek, Somík (C), Zohorna T. - Šagát, Buchtele, Kousal - Nosek, Nahodil, Semorád.
    Trenéři: Mojmír Trličík, Ladislav Lubina.

    Rozhodca: Hodek, Polák - Čech, Dřínovský

    Diváci: 7200 (vyprodáno)