Mladá Boleslav – Beroun 0:3 (kon.) | Ústí n/L – Most 3:2 (po s.n.) | Třebíč – Litoměřice 4:2 (kon.)
Jihlava – Šumperk 4:3 (kon.) | Hr. Králové – Písek 5:3 (kon.) | Olomouc – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 4:3 (kon.)
koniec
Královští lvi Hradec Králové
5:3 (1:1, 2:0, 2:2)
IHC Králové Písek
cz Streda 21.11.2012, 18:001. liga (ČR)
Partner:
     
    54:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi si opět vypracovali dvoubrankový náskok, o který už rozhodně nechtějí přijít. Michal Tvrdík udělal v útočném pásmu zasekávačku a skvělou nahrávkou poslal do přečíslení dva obránce. JAKUB KANIA ujížděl společně s Martinem Vágnerem. Prvně jmenovaný chtěl najít svého spoluhráče, paradoxně z toho vytěžil. Obránce, který lehl do střely, totiž Kaniovi znovu přihrál a ten zamířil do branky. Halmoši byl bezmocný, jelikož už se přesouval na druhou stranu. Asistence: Michal Tvrdík.
     
    51:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši jdou opět do vedení. Milan Karlíček vypálil od modré čáry, jeho rána se odrazila od zadního mantinelu přímo před branku, kde stál LUKÁŠ RADIL. Tento hokejista dokázal perfektně zareagovat a puk zavěsil pod víko Halmošiho branky. První zápas po tříměsíčním zranění, první gól. Asistence: Milan Karlíček.
     
    42:32
    Písek právě vstřelil branku!
    No ale pozor! Je vyrovnáno! Hosté v úvodu třetí části vstřelili dvě rychlé branky a zápas nabírá nových rozměrů! Filip Vlček vypálil na Luňáka, který však zvláštně vyrazil puk lapačkou přímo před STANISLAVA POLODNU, jenž následně černou pryž dorazil za hradeckého brankáře. Asistence: Filip Vlček.
     
    41:11
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky! Písečtí se vytasili s pěknou kombinací. Martin Heřman pohotově poslal přihrávku na Tomáše Roda, jenž stál za brankou. Rod následně našel zcela osamoceného exhradeckého VLADISLAVA KUBEŠE, který měl dostatek času na zakončení. Vystřelil pod vyrážečku Luňáka. Asistence: Tomáš Rod, Martin Heřman.
     
    38:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí celek odskakuje již na rozdíl dvou branek! Zkrácenou početní výhodu tak Královští lvi nakonec využili. Puk se dostal na modrou čáru k DAVIDU ROUPCOVI, který nad ničím nepřemýšlel a prostřelil naprosto vše, co mu stálo v cestě. Dominik Halmoši zřejmě moc neviděl, a tak již nestihl reagovat. Asistence: Michal Mikeska, Petr Haluza.
     
    30:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí celek zcela otáčí stav tohoto střetnutí. MICHAL TVRDÍK se ujal v útočné třetině puku a gól si vypracoval úplně sám. Nejprve vystřelil z vrcholu pravého kruhu, přičemž Halmoši puk ještě vyrazil právě znovu před Tvrdíka, který ani na okamžik nezastavil. Hradecký forvard pak pohodlně dorazil kotouč do poloodkryté branky Píseckých. Asistence: David Švagrovský.
     
    16:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Hradec se přece jenom gólu dočkal, i když téměř zničehonic. Tomáš Drtil lehkomyslně chyboval před svoji brankou, když jej čistým způsobem o kotouč obral hradecký Michal Mikeska. Ten následně objel Halmošiho branku a nahrával před brankoviště, kde se nacházel PETR HALUZA. Ten šel za gólem jako lev a silou vůle dotlačil černou pryž za brankovou čáru. Nic netušící hostující brankář vůbec nevěděl, kde puk je. Asistence: Michal Mikeska.
     
    09:22
    Písek právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do vedení! Hosté se dostali do přečíslení, které táhl Jiří Ferebauer. Ze středu hřiště následně přiťukl puk STANISLAVU POLODNOVI, který byl v plné rychlosti. Posledně jmenovaný si kotouč přebral a střelo do k bližší tyčce vymetl horní růžek Luňákovy svatyně. Asistence: Jiří Ferebauer, Filip Vlček.

    Sanny Muharem

    Góly a asistencie: 17. Haluza (Mikeska), 31. Tvrdík (Švagrovský), 39. Roupec (Mikeska, Haluza), 52. Radil (Karlíček), 55. Kania (Tvrdík) - 10. Polodna (Ferebauer, Vlček), 42. Kubeš (Rod, M. Heřman), 43. Polodna (Vlček)


    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (od 43. Čech) – Roupec, Chmelíř, Kania, Vágner "C", Karlíček, Hendrich, Čížek, Čáp – Budínský, Mikeska, Haluza – Švagrovský, Tvrdík, Moskal – Kubica, Brož, Říha – Radil, Macháň, Berger. Trenér: Martin Hosták.
    IHC Králové Písek: Halmoši (Lehečka) – Dvořák, Kameš, Semrád, Petráček, Drtil, Klement, Strnad, Kříž – Kubeš "C", M. Heřman, Rod – Dalecký, Petruška, Marek – Polodna, Vlček, Ferebauer – R. Heřman, Kučera, Sedláček. Trenér: Jindřich Setikovský.

    Rozhodca: Doležal – Svoboda, Lučan

    Diváci: 831