Mladá Boleslav – Beroun 0:3 (kon.) | Ústí n/L – Most 3:2 (po s.n.) | Třebíč – Litoměřice 4:2 (kon.)
Jihlava – Šumperk 4:3 (kon.) | Hr. Králové – Písek 5:3 (kon.) | Olomouc – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 4:3 (kon.)
koniec
Královští lvi Hradec Králové
5:3 (1:1, 2:0, 2:2)
IHC Králové Písek
cz Streda 21.11.2012, 18:001. liga (ČR)
Partner:
     
    55:18
    Hosté ale dostanou ještě minimálně jednu možnost. Na trestnou lavici totiž míří Vladimír Říha, jenž je potrestán menším trestem za sekání.
     
    49:30
    Hradec má k dispozici další dvojnásobnou přesilovou hru. Marcel Dvořák je vyloučen za hákování. Následně si ještě něco ujasňovali bývalí spoluhráči Mikeska a Kubeš. Ti jsou dnes několikrát v kontaktu, nyní už to srandovní hecování zřejmě nebude.
     
    47:58
    Hradec bude hrát další přesilovou hru. Hostující Patrik Petruška se provinil vysokou holí, za což si půjde posedět na trestnou lavici.
     
    45:04
    Bude se vylučovat, tentokrát na obou stranách zároveň. Vladislav Kubeš společně s Michalem Mikeskou se provinili hrubostí, čeká nás hra ve čtyřech.
     
    39:48
    Přesilovka pro Jihočechy. David Švagrovský vyhodil puk ze svého pásma, čehož si rozhodčí všiml. Hradecký útočník putuje k trestoměřičům.
     
    37:27
    K té se ani Písek nedostane. Josef Klement si půjde taktéž zchladit hlavu na trestnou lavici, dostává menší trest za sekání.
     
    36:12
    Zahrozit budou moci Písečtí. Na trestnou lavici totiž odchází Michal Mikeska, který je potrestán dvěma minutami za vysokou hůl.
     
    20:06
    Hradec bude mít k dispozici kratičkou dvojnásobnou přesilovku. Tomáš Petráček je vyloučen tak trochu zbytečně. Písečtí vyhráli buly, přičemž se puk dostal právě k Petráčkovi, který jej napálil ven z hřiště.
     
    18:28
    Východočeši si zahrají druhou přesilovku. Na trestnou jde Vladislav Kubeš, jenž dostává dvě minuty za hákování.
     
    13:54
    Příležitost budou mít naopak hosté. Na trestnou lavici totiž putuje hradecký kapitán Martin Vágner, který dostává menší trest za držení protihráče.
     
    04:49
    Hosté hráli v šesti, což znamená, že Hradec bude mít k dispozici první početní výhodu. Trest odpyká Filip Vlček.

    Sanny Muharem

    Góly a asistencie: 17. Haluza (Mikeska), 31. Tvrdík (Švagrovský), 39. Roupec (Mikeska, Haluza), 52. Radil (Karlíček), 55. Kania (Tvrdík) - 10. Polodna (Ferebauer, Vlček), 42. Kubeš (Rod, M. Heřman), 43. Polodna (Vlček)


    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (od 43. Čech) – Roupec, Chmelíř, Kania, Vágner "C", Karlíček, Hendrich, Čížek, Čáp – Budínský, Mikeska, Haluza – Švagrovský, Tvrdík, Moskal – Kubica, Brož, Říha – Radil, Macháň, Berger. Trenér: Martin Hosták.
    IHC Králové Písek: Halmoši (Lehečka) – Dvořák, Kameš, Semrád, Petráček, Drtil, Klement, Strnad, Kříž – Kubeš "C", M. Heřman, Rod – Dalecký, Petruška, Marek – Polodna, Vlček, Ferebauer – R. Heřman, Kučera, Sedláček. Trenér: Jindřich Setikovský.

    Rozhodca: Doležal – Svoboda, Lučan

    Diváci: 831