Košice – Piešťany 3:1 (kon.) | Nitra – Žilina 4:3 (kon.) | Martin – B. Bystrica 7:1 (kon.)
Skalica – Trenčín 4:5 (po s.n.) | Zvolen – Poprad 7:3 (kon.)
po s.n.
HK Skalica
4:5 (0:1, 2:1, 2:2)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 18.11.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Trenčín dal gól!
    Rozhodujúci nájazd premenil ROSTISLAV MAROSZ.
     
    64:52
    Obrovská príležitosť Pálffyho, ktorý sa dokázal pred bránou uvoľniť, natiahol na seba aj Škrečka, no v páde nedokázal zasunúť puk do brány.
     
    63:04
    Kutálek v samostatnom nájazde skúsil na Škrečka blafák, Škrečko ale Kutálkovi znemožnil skórovať. Trenčín si berie oddychový čas.
     
    62:58
    Pozník našiel pred bránou voľného Lelkeša, ktorý dobre mieril pod brvno, no Kotvan dobre svoju bránu postrážil.
     
    58:19
    Trenčín dal gól!
    Kuriózny gól. Po Bokrošovej strele sa puk ocitol za dezorientovaným gólmanom a ležal tam aj niekoľko sekúnd. Najlepšie a najrýchlejšie sa nakoniec zorientoval JÁN PARDAVÝ, ktorý vyrovnáva skóre. Asistencia: Bokroš, Mravík.
     
    50:56
    Skalica dala gól!
    Ďalšia hokejová paráda v podaní ŽIGMUNDA PÁLFFYHO. Naznačil strelu, čím vytiahol Škrečka z brány a následne mu už nerobilo problém zakončiť a tak posiela svoj tím v tomto zápase prvýkrát do vedenia. Asistencia: Školiak.
     
    47:25
    Pomer hráčov vyrovnaný. Marosz sa prečinil držaním.
     
    45:53
    V čase keď sa Školiak vracal späť na ľadovú plochu sa faulu dopustil Jaborník. Skalica tak hrá opäť v oslabení.
     
    43:48
    René Školiak sa teraz dopustil veľkej chyby. V útočnom pásme zahákoval jedného zo súperových hráčov a vyslúžil si tým pobyt na trestnej lavici.
     
    42:47
    Skalica dala gól!
    Skalica využíva presilovú hru. Pálffy od modrej čiary poslal prihrávku na úplne voľného TIBORA KUTÁLKA, ktorý nemal problém skórovať do odkrytej bránky. Asistencia: Pálffy, Jankovič.
     
    41:49
    Trenčín dal gól!
    Nádherné hokejové predstavenie v podaní ROSTISLAVA MAROSZA, ktorý najprv vybojoval puk v pásme Skalice, potom prekorčuľoval cez niekoľko súperových hráčov a zápästím z medzikružia dostáva Trenčín do vedenia. Bez asistencie
     
    40:48
    Slobodu nešetrne od chrbta poslal na mantinel Lelkeš, ktorý za tento zákrok dostáva dvojminútový trest.
     
    39:05
    Pálffy v samostatnom nájazde! Jeho bekhendovú kľučku Škrečko prečítal a efektne chytá puk do lapačky.
     
    36:41
    Skalica dala gól!
    Domáci vyrovnávajú. Školiakovu strelu zápästím Škrečko vyrazil betónom. Bokroš následne nedokázal pred Pálffym upratať puk preč. K zakončeniu sa tak ešte dostal opäť RENÉ ŠKOLIAK, ktorý vyrovnáva skóre. Asistencia: Pálffy
     
    34:11
    Lukáš Kozák dnes už druhýkrát putuje na trestnú lavicu. Hostia tak majú príležitosť odskočiť Záhorákom opäť na rozdiel dvoch gólov.
     
    32:47
    Skalica dala gól!
    Bagin nedokázal za bránou dobre rozohrať. Školiak poslal puk na hokejku MIROSLAVA PREISINGERA, ktorý v dobrej pozícii znižuje na 1:2. Asistencia: Školiak, Pálffy.
     
    23:16
    Trenčín dal gól!
    Pekný hokejový moment. JÁN PARDAVÝ sa dostal do prečíslenia s Maroszom, naznačil prihrávku, no nakoniec strieľa zápästím a zvyšuje už na 0:2. Asistencia: Mravík.
     
    18:29
    Presilová hra Skalice. Na trestnej lavici Jaroslav Koma.
     
    17:43
    Ďalšia zahodená tutovka zo strany Skalice. Preisinger získal puk od obrancu Trenčína, ktorý sa nakoniec dostal k Pálffymu, ktorý ale v dobrej príležitosti poslal puk vedľa brány.
     
    15:20
    Trenčín dal gól!
    Gašparovič si nakorčuľoval do kruhu na vhadzovanie a spoza Ďatelinku poslal ostrú strelu zápästím. Tú Kotvan vyrazil pred seba, kde sa k puku dostal ANTON POZNÍK, ktorý otvára skóre. Asistencia: Gašparovič, Lelkeš.
     
    14:57
    Ďalšia veľká šanca Skalice. Pálffy s veľkým prehľadom v protiútoku poslal puk na druhú stranu Preisingerovi, ktorý ale nedokázal skórovať.
     
    13:10
    V stopercentnej šanci Bezúch! Vymenil si puk so Stielerom, ktorý mu ho efektným spôsobom z otočky vrátil, no nakoniec Bezúch nedokázal prekonať Škrečka v bráne Dukly.
     
    09:20
    Ďatelinka naznačil strelu, no posunul puk Pálffymu, ktorý však nenašiel voľné miesto v bráne Trenčína.
     
    08:18
    A Kubuš si neberie žiaden čas na oddych. Na trestnú lavicu putuje na dve minúty Ondrej Rusnák.
     
    04:30
    Veľká príležitosť pre Trenčín. Pred bránou boli v príležitosti Pardavý aj Marosz.
     
    03:51
    Lelkeš bol pri prieniku pomedzi dvoch hráčov faulovaný, na trestnú lavicu už odchádza Lukáš Kozák, menší trest za hákovanie.

    Lukáš Karas


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 33. Preisinger (Školiak, Pálffy), 37. Školiak (Pálffy), 43. Kutálek (Pálffy, Jankovič), 51. Pálffy (Školiak) - 16. Pozník (Gašparovič, Lelkeš), 24. Pardavý (Mravík), 42. Marosz, 59. Pardavý (Bokroš, Mravík), 65. Marosz


    HK Skalica: Kotvan - Barák, Ďatelinka, Jaborník, Jankovič, Kozák, Srnec, Vyrúbalík - Bezúch, Holovič, Klejna, Kutálek, Pálffy, Preisinger, Sloboda, Stieler, Školiak
    Tréner: Martin Pešout

    HK DUKLA Trenčín: Škrečko - Bagin, Bokroš, Habšuda, Imrich, Koma, Pozník, Vizváry - Adamec, Broska, Gašparovič, Jakúbek, Klíma, Lelkeš, Marosz, Mravík, Pardavý, Rusnák, Sojčík, Šišovský, P. Kopecký
    Tréner: Robert Kaláber

    Rozhodca: Kubuš - Brath, Ševčík

    Diváci: 1609