Liberec – Litvínov 3:4 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 1:2 (kon.) | Sparta Praha – Slavia 2:4 (kon.)
Kladno – Berani Zlín 1:4 (kon.) | Motor ČB – Třinec 3:1 (kon.) | Chomutov – Plzeň 2:3 (po s.n.)
koniec
Rytíři Kladno
1:4 (0:2, 1:0, 0:2)
Berani Zlín
cz Nedeľa 18.11.2012, 17:30 • Městský zimní stadion, Kladno • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    56:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci přetavili v gól přesilovou hru a nejspíš definitivně rozhodli o exportu bodů. Tesaříkovu střelu od modré vyrazil Chábera jen před ANTONÍNA HONEJSKA, který jednoduše zkompletoval hattrick. Asistence: Radim Tesařík, Ondřej Veselý.
     
    48:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš. Kladno tlačilo od začátku třetiny, nedalo branku a tak pyká. A to po celkem jednoduché akci. Šenkeřík zpoza branky oslovil PAVLA KUBIŠE a ten z brankoviště jen usměrnil na přední tyč. Asistence: Petr Šenkeřík.
     
    28:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno je v kontaktu díky parádní akci Jiřího Bicka. Ten projel z vlastního pásma až do útočného a pak našel zcela volného JANA HLAVÁČE, který zblízka vymetl horní roh branky. Asistence: Jiří Bicek.
     
    17:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Chtěl jsem dopsat šanci Zlína, ale nakonec přišel gól. Velký zmatek teď udělali domácí při střídání, přečíslení ještě hosté nevyužili, ale pak se kotouč znovu odrazil před volného ANTONÍNA HONEJSKA, který ho už jen zvedl pod břevno. Asistence: Ondřej Veselý.
     
    14:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci jdou do vedení. Střela Tesaříka od modré se zastavila před Cháberou a ANTONÍN HONEJSEK neměl problém dopravit puk do téměř odkryté branky. Asistence: Radim Tesařík, Petr Čajánek.

    Michal Sobotka

    Góly a asistencie: 29. Hlaváč (Bicek) - 15. Honejsek (Tesařík, Čajánek), 18. Honejsek (Veselý), 49. Kubiš (Šenkeřík), 57. Honejsek (Tesařík, Veselý)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Židlický, Černošek, Procházka, Piskáček, Kameš, Majeský, Doudera - Jágr, Plekanec, Tlustý - Bicek, Patera, Hlaváč - Kuchejda, Dragoun, Kuchler - Eberle, Lukáč, Látal - Melka.
    Berani Zlín: Sedláček (Horčička) - Hamrlík, Linhart, Tesařík, Horák, Šenkeřík, Řezníček, Urbanec - Balaštík, Leška, Köhler - Honejsek, Čajánek, Veselý - Ondráček, Holík, Kubiš - Okál, Melenovský, Čech.

    Rozhodca: Šindler, Brüggemann (GER) - Bádal, Pouzar

    Diváci: 4331