Marseille – Nice 2:2 (kon.) | Lorient – Bordeaux 0:4 (kon.) | Sochaux – Lyon 1:1 (kon.)
Montpellier – Paríž 1:1 (kon.)
koniec
Olympique Marseille
2:2 (1:0)
OGC Nice
cz Nedeľa 11.11.2012, 14:00 • Stade Vélodrome • Ligue 1 Uber Eats
     
    89
    Nice právě vstřelilo branku!

    Tak hostům to přeci jen vyšlo a za svojí snahu jsou odměněni vyrovnávací brankou. Po levé straně utekl jeden z hráčů Nice, nacentroval do vápna, tam míč napálil Eysseric, ale rána mu vůbec nesedla a míč doputoval na malé vápno. Jenže tam se objevil FABRICE ABRIEL, který propálil Mandandu.
     
    69
    Marseille právě vstřelilo branku!

    A domácí jdou opět do vedení. Nejdřív měl obrovskou šanci Ayew, ale napálil míč jen do břevna, ten se odrazil na brankovou čáru a následně ho Ospina vyrazil. Jenže k němu měl nejblíž MATHIEU VALBUENA, který ho placírkou poslal zpět do branky. Ospina míč opět vyrazil, ale už pouze za brankovou čárou a Marseille jde tak opět do vedení.
     
    51
    Nice právě vstřelilo branku!

    A hostující borci se nakonec přeci jen dočkali vyrovnání. Centrovaný míč propadl až na zadní tyč, kde se objevil DARIO CVITANICH, který parádní hlavičkou překonal Mandandu!
     
    40
    Marseille právě vstřelilo branku!

    Tak domácím se to přeci jen povedlo. Aktivní Valbuena opět skvěle nacentroval z levé strany, mezi penaltou a malým vápnem si na míč naskočil DEDE AYEW, který chytrou hlavičkou překonal Ospinu.

    Jakub Kopřiva

    Góly: 40. D.Ayew, 69. Valbuena - 51. Cvitanich, 89. Abriel

    Karty:   56. Cvitanich (NIC)


    Olympique Marseille: Mandanda (C) - Abdallah, Nkoulou, Morel, Fanni, Cheyrou, Amalfitano (67.Rémy), Kabore, Valbuena, J.Ayew, D. Ayew
    OGC Nice: Ospina - Civelli, Gomis, Genevois, Digard (C), Abriel, Eysseric, Kolodziejczak, Bautheac (83.Maupay), Cvitanich (78.Bosetti), Pied (71.Meriem)

    Rozhodca: Ennjimi - Zakrani, Capelli