Inter – Partizan 1:0 (kon.) | Dnipropetrovsk – Neapol 3:1 (kon.) | Liverpool – Machačkala 1:0 (kon.)
koniec
FC Dnipro Dnipropetrovsk
3:1 (2:0)
SSC Neapol
Štvrtok 25.10.2012, 21:05 • Dnipro Arena • Európska liga
     
    90+1
    Rozhodca nadstavil až 4 minúty. Faul na jedného z hráčov Neapolu priniesol dobrú šancu pre Neapol, Cavaniho strela však skončila mimo!
     
    90
    Tak táto akcia nemala chybu! Center z ľavej strany a potom Cavaniho hlavička, Laštuvka len zubami-nechtami vyrazil loptu na roh, ktorý sa Neapolu vôbec nepodaril.
     
    86
    Aj keď sa SSC snaží, veľa z hry už nemá, betonáreň v Dnepropetrovsku si vychovala poriadnych junákov!
     
    82
    Z ihriska sa nechce strelcovi gólu Fedetskemu, ktorý je vyprevádzaný za obrovského potlesku, nahrádza ho Denisov.
     
    80
    O strelenie kontaktného gólu sa pokúsi Inler, ktorý vystriedal Gamberiniho.
     
    77
    Zasa sa prejavili nervy Neapolčanov, nešetrný zákrok jedného z hráčov Neapolu na Nascimenta, lakeť v krku, to sa nepatrí!
     
    75
    Neapol dal gól!CAVANI sa s tým nehral, napálil do celou silou do stredu brány, je znížené!
     
    74
    Máme tu penaltu! Cavani sa dostal do šestnástky, kde ho skolil Mazuch, ktorý vidí žltú kartu.
     
    72
    Tak teraz mali Neapolčania šťastie, Fedetskiy sa parádne uvolnil, vystrelil, Rosati ostal stáť ako stĺp, aj on túto loptu videl vo svojej bráne, milimetre chýbali, milimetre...
     
    71
    Pandev si postavil loptu na priamy kop, horšie sa to kopnúť ani nedalo, lopta skončila len v múre.
     
    70
    Cavani spadol po súboji s Kankavom, ktorý vidí žltú kartu.
     
    66
    Mesto sa hneď po výkope dostal do prieniku, z pravej strany sa predral až do šestnástky, kde ho vychytal pozorný Lašuvka.
     
    65
    Dnipropetrovsk dal gól!Tlak Dnipropetrovsku priniesol úspech! Nascimento najprv šmýkačkou pohrozil, Rosati len vyboxoval, NASCIMENTO sa rýchlo dostal z ofsajdovej pasce, aby sa rýchlo obtočil a strelil gól!
     
    64
    Kalinič nám konečne predviedol aj niečo futbalové! Predral sa až cez troch obrancov, proti sebe mal už iba brankára, ktorého sa snažil položiť, no z uhlu do ktorého sa dostal trafil len tyčku!
     
    59
    Odchádza nevýrazný Seleznyov, nahrádza ho Kalinic.
     
    57
    Tak teraz mali Ukrajinci poriadne šťastie! Center od Insigneho umiestnil Cavani len do tyčky! Pomohli k tomu aj prsty Lašuvku...
     
    55
    Betón bol narušený, Cavani sa dostal do streleckej pozície, vyskúšal to, a podarilo sa. Keby bola jeho strela o trošku silnejšia, mohol z toho byť pekný gól.
     
    52
    Máme tu aj druhé striedanie, odchádza Donesa, nahrádza ho Pandev.
     
    51
    Tak a je to tu, Cavani je na ihrisku! Nahradil Vargasa,
     
    49
    Seleznyov sa dostal do dobre šance, avšak jeho strela skončila len v bočnej sieti.
     
    37
    Vynútené striedanie, odchádza zranený Zozulya, nahrádza ho Kankava.
     
    Tento zápas je až príliš jednoznačný, Dnipropetrovsk sa dostal hneď úvode do vedenia, aby si následne kontroloval stav stretnutia, tým vyprovokoval Neapolčanov, ktorí začali faulovať. Jeden z faulov im priniesol ďalší inkasovaný gól. Taliani môžu byť radi, že hrajú v plnom počte, až dvaja hráči si totiž zaslúžili červenú!
     
    45+2
    Lopta je v moci hráčov Dnipropetrovsku, Neapol je v koncoch, slovná výmena medzi Seleznyova a Fernandeza skončila útokom Neapolčana, ktorý dostal len žltú kartu. Toto bolo na červenú!!!
     
    43
    Dnipropetrovsk dal gól!Odplata za zraneného spoluhráča ako sa patrí! Nascimento sa po dobrom centri dostal k lopte, ktorá sa poodrážala takmer ku každému, kto bol v šestnástke, aby sa k nemu lopta odrazila opäť. Hlavou prekonáva Rosatiho, je tu gól do šatne!
     
    41
    Tak toto bolo škaredé! Donadel si vyšliapol na Mandzyuka, rozhodca ho ohodnotil len žltou kartou, má neskutočné šťastie, tot bolo na červenú!
     
    38
    Insigne trafil loptu hlavou, skončila v bráne, ale gól neplatí! Rozhodcov hvizd a zdvihnutá vlajka postranného hovorí za všetko, ofsajd!
     
    35
    Donadela zatočil loptu až takmer do brány, škoda toho, že lopta len lízla brvno!
     
    31
    Asi som to privolal! jeden z hráčov Dnipropetrovsku vypálil spoza obrancov , jeho strela sa odrazila a tak je z toho roh, ktorý zdvihol zo sedadiel každého, kto sedí na štadióne. Seleznyov si počkal na center a vypálil z voleja, strela skončila tesne vedľa ľavej tyči!
     
    23
    Tak teraz Neapolčanom poriadne odľahlo, Strinič sa dokonale uvolnil a ešte dokonalejšie vystrelil, jeho prízemná strela smerujúca do ľavého rohu skončila centimeter od ľavej tyčky.
     
    11
    Po strate lopty sa do útoku hrnul Insigne, konečne sa mu podarilo vystreliť, no ani teraz sa jeho strela neujala, vysoko nad!
     
    1
    Dnipropetrovsk dal gól!Neuveriteľný začiatok! Priamo ako z rozprávky! Center z nepriameho kopu preskočil dvoch hráčov, aby sa k nej dostal padajúci FEDETSKIY. Aj keď s problémami, ale predsa, svojou strelou vymietol ľavý roh Rosatiho brány!

    Jakub Mitter

    Góly: 1. Fedetskiy, 43. Nascimento, 65. Nascimento - 75. Cavani (pen.)

    Karty:   70. Kankava (DNI), 74. Mazuch (DNI) - 41. Donadel (NEA), 45+2. Fernández (NEA)


    FC Dnipro Dnipropetrovsk: Laštuvka - Strinič, Cheberyachko, Mazuch, Mandzyuk, Giuliano, Rotan, Nascimento, Fedetskiy, Zozulya, Seleznyov
    SSC Neapol: Rosati - Aronica, Fernandez, Gamberini, Dossena, Džemaili, Donadel, Zuniga, Mesto, Vargas, Insigne

    Rozhodca: Gocek (TUR)