Inter – Partizan 1:0 (kon.) | Dnipropetrovsk – Neapol 3:1 (kon.) | Liverpool – Machačkala 1:0 (kon.)
koniec
Inter Miláno
1:0 (0:0)
Partizan Belehrad
Štvrtok 25.10.2012, 19:00Európska liga
     
    89
    Ščepovič dostal v závere žltú kartu.
     
    88
    Inter dal gól!

    Pravidlo nedáš - dostaneš sa teraz naplnilo do bodky. Milito našiel centrom hlavu PALACIA,ktorý aj so šťastím dostal loptu az bránkovú čiaru.
     
    87
    Hostia išli 3 na 3, Lazar Markovič sám pred Handanovičom zlyhal a loptu zakončil len do gólmana! To môže Partizan v konečnom zúčtovaní mrzieť.
     
    84
    Ivanov sa dostal za obranu súpera a vyzeralo to už na to že bude zakončovať. Obrana domácich však na poslednú chvíľu zakročila a zabránila tak zrejme veľkej pohrome.
     
    80
    Posledné striedanie hostí. Tomiča nahradzuje Saša Markovič.
     
    76
    Strieda aj Partizan. Odchádza Ilič a prišiel Jojič.
     
    76
    Dvojité striedanie. Najprv Inter. Ihrisko opúšťa Cassano a prichádza Milito.
     
    68
    Prvé striedanie aj na strane hostí. Zraneného Mitroviča nahradil Ščepovič.
     
    62
    Ivanov dostal žltú kartu.
     
    62
    Cassano teraz nepochopiteľne prestrelil bránku hostí z hranice malého vápna ! Ďalšia obrovská príležitosť dostať Inter do vedenia mu teda nevyšla podľa predstáv.
     
    54
    Perfektná príležitosť domácich ! Palacio dostal loptu do voľného priestoru v šestnástke Belehradu, ale nevýrazným pokusom zahodil šancu a poslal loptu len do rukavíc Petroviča.
     
    52
    Inter strieda po druhýkrát v zápase. Prišiel Zanetti a ihrisko opustil Livaja.
     
    47
    Jonathan poslal k zemi Markoviča, za čo obdržal žltú kartu.
     
    44
    Tomič fauloval Livaju a za svoj zákrok zozadu vidí žltú kartu.
     
    32
    Mitrovič prenikal do šestnástky Interu, na jej kraji bol zastavený nedovolene Silvestrem, ktorý dostal oprávnenú žltú kartu. Hlavný rozhodca najprv ukázal na pokutový kop, ale po dohovore so svojimi asistentmi, ale loptu vytiahol na hranicu šestnástky. Žltú kartu tiež uvidel hostujúci Medo.
     
    32
    Domáci sú donútení predčasne striedať. Coutinha, ktorý sa zranil strieda Palacio.
     
    30
    Domáci hrajú v desiatich a Belehrad to takmer využil. Tomič dostal loptu na pravej strane, prešiel k hranici šestnástky a vystrelil. Bohužial jeho pokus bol veľmi slabý.
     
    27
    Coutinho obišiel Stojiča a z pravej strany sa rútil sám na bránku hostí. Srbský hráč však brazílčana dobehol a loptu mu tesne pred strelou odkopol na roh.
     
    22
    Markovič na ľavej strane prešiel cez jedného obrancu domácich a strelou cez hráča orazítkoval tyč !
     
    20
    Po jeho rozohraní na krátko sa na pravej strane dostal k centru Jonathan. Lopta letela cez šestnástku len tesne nad zemou a nikto ju zasiahnuť nedokázal.
     
    18
    Countinho pekne využil zaváhanie hostí v strede poľa a rýchlo prebral loptu a smeroval do šestnástky. Zbavil sa dvoch obrancov a predložil loptu Cassanovi,ktorý bol na hranici malého vápna tiesnený a tak nemohol zakončiť.
     
    9
    Álvaro Pereira dostal pekný pas, nabehol si s loptou do šestnástky súpera a poslal ju na penaltový bod, kde si nebiehal Countinho. Tomu však strela nevyšla a loptu poslal tesne vedľa pravej tyče. To bolo veľká šanca.
     
    3
    Coutinho sa v strede pekne zahral s obrancami Belehradu a potom už sam unikal na bránku súpera. Obrancovia sa však stihli všas vrátiť a zabránili Coutinhovi skórovať.

    Martin Platko

    Góly: 88. Palacio

    Karty:   32. Silvestre (INT), 47. Jonathan (INT), 89. Ščepovič (INT) - 44. Tomić (PAR), 62. Ivanov (PAR)


    Inter Miláno: Handanovič – Silvestre, Cambiasso (C), Juan – Jonathan, Guarín, Mudingayi, Álvaro Pereira – Livaja, Coutinho, Cassano.
    Partizan Belehrad: Petrovič – Miljkovič, Ostojič, Ivanov, Volkov – Medo, Ilič S. (C), Smiljanič – Tomič, Mitrovič, Markovič L.

    Rozhodca: Liany – Nahmias, Biton